w00x Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 8 minutes ago, netrootbg said: Така е като толкова хора разчитат на една компания. Интересно ако се сринат и на гугъл услугите, какво ще правят хората. А ако и Амазон паднат? Оставаме без интернет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 THE HORROR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Затва ли не зарежда?!?! Аз тука рестартирам телефони, рутери хахахахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Мисир. Може ли само заради това да ресетваш? :):):) Разбирам нищо да не работи, ама за един фейс... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 12 minutes ago, mIRCata said: Мисир. Може ли само заради това да ресетваш? :):):) Разбирам нищо да не работи, ама за един фейс... Току що се събуждам бе, Слакър! Реших, че нещо е забило у дома - колко често си видял да пада фб? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Повече отколкото да ми забие рутера в интерес на истината Това е 2 или 3 отпадане изцяло на услугата, което се сещам. Рутера не е забивал още Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Аз пък от вас разбрах, че нещо е станало със суратя. Баси, няма по-отвратителен сайт във Вселената от това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 12 hours ago, Godfather said: Аз пък от вас разбрах, че нещо е станало със суратя. Баси, няма по-отвратителен сайт във Вселената от това. Така си е - еврейска либарастка клоака, но всичките ни контакти са там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 4 minutes ago, RaptoR said: Така си е - еврйска либарастка клоака, но всичките ни контакти са там... Можеш да ползваш само месинджър без Фейсбук ако ще е за контактите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 47 minutes ago, w00x said: А ако и Амазон паднат? Оставаме без интернет. AWS като кихнат само и много неща падат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 57 minutes ago, netrootbg said: Така е като толкова хора разчитат на една компания. Интересно ако се сринат и на гугъл услугите, какво ще правят хората. Аз лично си купувам Марица и почвам да гледам обявите за общак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 5 minutes ago, w00x said: Можеш да ползваш само месинджър без Фейсбук ако ще е за контактите. То и в това няма смисъл, след като цукърбърговците така или иначе ще ти притежават съобщенията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 20 minutes ago, Godfather said: То и в това няма смисъл, след като цукърбърговците така или иначе ще ти притежават съобщенията. Защото някой е умрял за моите memes. Да ги взимат бе! Малко радост да им донесат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 36 minutes ago, RaptoR said: Така си е - еврйска либарастка клоака, но всичките ни контакти са там... Моите контакти пък са ми в телефона и в главата ми, та не съм опрял за целта до Фб. П.п. Пък ако вземе да се срине и колективният мозък на човечеството (гугъл). Тогава вече ще стане забавно. Паплачта с нежни пръстчета, дето могат да докосват само копчета, ще започне да се пита. Кой, аджеба е най-безболезненият метод за самоубиство, понеже ще схване в пълнота понятието - Унтерменше. Масата от останалата паплач ще изпадне в тежка абситиненция (по нашенски казано - Тежък Махморлук). Голямата част от тази маса, така и не ще излезе от това състояние и също ще измре. И само малцината богопомазани, дето знаят и за какво друго могат да ползавт ръцете си, освен за лъскане на бастуна. Ще останат, ще просперират и плодят на този свят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 48 minutes ago, gado said: Гледам си го и ма телефона и на кутийката( МиБокс) без никакви драми. Върви си като пушка. Друг е въпросът, че през последните3-4-5 години, съдържанието е от къде лайно, та до откровена дрисня. Оригиналните им продукции като цяло не струват, а практиката с претоплените манджи вече им е навик. Пускат неща с етикет Премиера, а същите тези неща преди месец или два са били с етикет - Последна възможност да ги гледате... Моето мнение за оригиналните продукции на HBO GO пък е напълно в противоположния лагер. Смятам, че рядко имат празно. 31 minutes ago, gado said: И само малцината богопомазани, дето знаят и за какво друго могат да ползавт ръцете си, освен за лъскане на бастуна. Ще останат, ще просперират и плодят на този свят. И тези, които знаят, че съществуват и други търсачки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 1 hour ago, w00x said: И тези, които знаят, че съществуват и други търсачки. Той от къде да го знае това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Кви търсачки, кви пет лева... Отделно колко куци са всякакви други търсачки по разбираеми причини. Всъщност нека не забравяме, че някои сме пред машините адски много преди да има ФБ, па даже и Гугъл. Та добре знаеме за какво иде реч. Колкото и да псуваме ФБ обаче и то от сърце и то напълно оправдано, особено последните 2-3 години, то трябва да признаем, че няма друга платформа с такава популярност и масовост. Лично аз боклуци като Инстаграм и Туитър дори не бих погледнал. Иначе да - несъмнено много хора ще си ударят гъза в тавана без ФБ, за Гугъл да не говорим, предвид там какъв е обхвата на услугите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 2 hours ago, RaptoR said: Лично аз боклуци като Инстаграм Мисир, то и тва е на Суратя бе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Това не значи, че трябва да се използва. То и whats app е тахно, ама някои хора също не го използваме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 48 minutes ago, mIRCata said: Това не значи, че трябва да се използва. То и whats app е тахно, ама някои хора също не го използваме Е аз кога съм агитирал за използването на каквото и да било от буламачите на цукърбъргите? В случая бъзикам Мисира, че обявява едното за боклук, пък не излиза от другото, което е абсолютно същия боклук под същата собственост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Боклуци са ама емоцията настрани, чолзваш това което се налага. Последните години за мен скайп е най-скапания месинджър, който съществува (от по-известните 10тина, иначе съм попадл6и на по-големи боклуци), но заради 1-2ма се налага да го имам. Месинджър е да кажем ... 2/5 оценка, не ми пречи да го имам, но не го ползвам, освен единствено по една странична причина, покрай показването на онлайн статусите. Инстаграм ползвам, по.. работа, също рядко. Уатсап имам заради един човек, но отдавна не сме писали, също не пречи да стои. Тъй че емоциите настрана, някои неща просто се налага да се ползват. Фейсбук за мен е едно такова нещо, иначе за мен лично не - даже никога не съм поствал постояе в личните си стени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 11 hours ago, mIRCata said: Повече отколкото да ми забие рутера в интерес на истината Това е 2 или 3 отпадане изцяло на услугата, което се сещам. Рутера не е забивал още Еле откакто съм с Mi Router шанса е много малък вече хахах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 На мен първата ми работа при нов телефон е да разкарам всичките метастази на фейсбук от него. И всякакви месинджъри. Особено и сега, както дъртака ми издъхва с всичко модерно, бях сложил месинджъра за кратко и ми съкрати живота на батерията с половин ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 36 minutes ago, Antares said: На мен първата ми работа при нов телефон е да разкарам всичките метастази на фейсбук от него. И всякакви месинджъри. Особено и сега, както дъртака ми издъхва с всичко модерно, бях сложил месинджъра за кратко и ми съкрати живота на батерията с половин ден. Мдам, това ми е едно от железните правила - на мобилен телефон никога цукърбъргско приложение. Смятай с това хабене на батерията какво правят всички тия боклуци във фонов режим и каква информация се прехвърля на сървърите им, естествено надлежно геолокирана. Суратя отварям само през Мозила Файърфокс (който от бая версии насам използва специален контейнер за изолация на този боклук), плюс тотално блокиране на всички възможни скриптове от домейните им чрез незаменимия NoScript. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Този ноу скрипт какво блокира повече от един ад блокър ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts