Mockingbird Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 (edited) Аммм, че то от дебилски народ какво да очакваш?!? Пък да беше само у наше село така.... С мед да го намажеш.... Edited September 27, 2021 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 21 minutes ago, mIRCata said: секции о1 и о2 Друг е въпроса ако си още от старите и там това го няма. Но пък винаги може да си извадиш нов малък талон за колата с всички данни. Хем в Гърция няма да има риск да ти конфискуват колата или да те глобят. Не помня какво точно правеха ако те хванеха със стария малък талон. Колко е нов новият малък талон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 (edited) 5 minutes ago, w00x said: Колко е нов новият малък талон? От 2015. След като ги пуснаха минах през КАТ и си смених на тогавашната кола, че тя беше със стария. Edited September 29, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 в моя талон има звездички на o1 и о2 В сряда ще ви кажа за другата, като имам талон хахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 9 hours ago, RaptoR said: 3.5 тона тегло на КОМПОЗИЦИЯТА, мисир с мисира ти вселенски! Какви ремаркета 3.5 тона те преследват?!?!?! Всичко четеш ей така през просото ако изобщо четеш, а ние се хабим да пишем... Мисир извънземен, ти си тоя, който не чете какво съм написал по-горе, когато при мен беше 1 след полунощ. 3 hours ago, kotora said: Значи реално за да теглиш 2400 ти трябва друга категория За категория не знам, ама че ще ти трябва и друга кола съм сигурен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Видене, жив и здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Наздраве, Мисирски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Благодаря, момци!!! И вие да сте живи и здрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 ЧРД Мисирчо и наздраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Честит рожден ден и от мен, Видене. Много здраве, усмивки и по-малко нерви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 (edited) Честит рожден ден Жив и Здрав. По-малко нерви и само хубави моменти. Какво стана с племенника, добре е вече нали ? Edit: Така и така зафанахме темата за тегленето, като имам основата за теглича, от къде мога да си взема другата част, тази която е за закачането ? Мисля, че квадратното сечение на основите е стандартно. Edited September 30, 2021 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Ооо, Виденски, ЧРД! Да илядиш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Честит Рожден Ден и от мен Видене Жив и здрав и много много щастлив Как върви проекта на покрива? Пораснаха ли храсталаците, за да Ви скрият от хората Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 2 hours ago, Stasio said: Честит Рожден Ден и от мен Видене Жив и здрав и много много щастлив Как върви проекта на покрива? Пораснаха ли храсталаците, за да Ви скрият от хората Дърпат рЕзко, Стаси, поливната система си е поливна система. Но жегата взе някои жертви. Горе в басейна водата така се нажежава юли и август, че за да влезнат децата се налага да наливаме студена... Експериментирам с много видове да видя какво ще се адаптира и оцелее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 (edited) Бе само аз ли пощурявам, когато възрастен изръси "закво ми е тая математика, няма да ми потрябва", като преди това не е могъл да си сметне дяла от нещо (дроби, 5 клас) или колко ще му излезе лихвата сумарно? Ако се опре до статистика пък нещата стават плачевни: 6 умрели от 500000 след ваксина => голям проглен, 20000 от 1 милион умрели след боледуване, против което е ваксината => все тая... ПС Числата (не цифрите) са случайни, нищо че приличат на истински. Аре, утре като сера пак ще видя какво мислите за тия де мат-ката не ги лови. Edited October 1, 2021 by earache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 не знам за какво говорите, обаче мернах "математика" и искам да ви кажа, че съм много очуден, че голяма част от хората не могат да смятат %. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 42 minutes ago, earache said: Бе само аз ли пощурявам, когато възрастен изръси "закво ми е тая математика, няма да ми потрябва", като преди това не е могъл да си сметне дяла от нещо (дроби, 5 клас) или колко ще му излезе лихвата сумарно? Естествено, че не му трябва. Не може да си го сметне, защото крайния резултат и без това нищо няма да му говори и няма да проумее смисъла на числата. Щом е оцелял до съответната възраст - значи може и без математика, а само с проста аритметика от вида "дал Кольо, взел Кольо" Сега, ако трябва да си сметне паркета или плочките в баня, все ще се намери кой да го направи. Няма смисъл да пощуряваш. Такива хора не се променят. Единствено ме хваща яд, че имат право на глас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 4 minutes ago, plameni said: Няма смисъл да пощуряваш. Такива хора не се променят. Единствено ме хваща яд, че имат право на глас Това ми е и на мене болна тема... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Има и хора, които наистина са далеч от математиката, защото начинът им на мислене и възприемане на света е съвсем различен. Предполагам, че @earache няма предвид тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Just now, plameni said: Има и хора, които наистина са далеч от математиката, защото начинът им на мислене и възприемане на света е съвсем различен. Предполагам, че @earache няма предвид тях. Не ожем да съдим само и единствено на база една гола математика. Аз визирам цялостен образователен и културен ценз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Фейса е паднал. Някой да каже на Вено да рестартира сървъра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Ся коврите кво ще правят с живота си хахах ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Ся КПД-то на народа и БВП-то ще скочи до мебето днеска утре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Така е като толкова хора разчитат на една компания. Интересно ако се сринат и на гугъл услугите, какво ще правят хората. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts