mIRCata Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Всичко ще си кажеш с времето Чужди-джойстико-пипач Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 7 minutes ago, mIRCata said: Всичко ще си кажеш с времето Чужди-джойстико-пипач Не се прАи и ти, слакър!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Абе неделя е, кво се занимавате с тия игри. Сипете си по 2-3 бири,убав обяд и след това малко следобеден сън. Пък след съня, едно арно барбекю и пак 2-3 бири. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 СипнАл съм си, но ме чака работа. Виж подсети ме, че е добре да хапна Даже ще си резна от първата ми шунка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Ще го прегориш тва тенеке така бе!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 "За" и "против" ваксините срещу COVID-19 /// Гости в "Тази неделя" са д-р Аспарух Илиев, д-р Борис Таблов, доц. Атанас Мангъров и Пенка Георгиева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 6 hours ago, RaptoR said: Ще го прегориш тва тенеке така бе!!!! Нищо му няма. Тва е от няква награда от Еко. Уж трябваше да е по-малко, ама нямало налични та голямо хахахха. Ангеле вчера разкарах една от всякъде. Не се виждала с ваксинирани хора. Unfriend, unfollow и толкоз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 20 minutes ago, kotora said: Ангеле вчера разкарах една от всякъде. Не се виждала с ваксинирани хора. Unfriend, unfollow и толкоз. Тя пък щото ще разбере, че са ваксинирани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 7 hours ago, kotora said: Ангеле вчера разкарах една от всякъде. Не се виждала с ваксинирани хора. Unfriend, unfollow и толкоз. Бахахахахаха, това пък защо? Да не би сред антиваксърите да се поддържа идеята, че ваксините са заразни? Значи, досега бях чувал само "теории", които засягат единствено ваксинираните, например споменатата вече, че мъжете ставали стерилни. Обаче това с изолирането от ваксинирани е някаква новост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Чел съм, че е заради Vaccine Shedding. Това дори не знам как се превежда. https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/facts.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 4 minutes ago, w00x said: Чел съм, че е заради Vaccine Shedding. Това дори не знам как се превежда. https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/facts.html Значението на глагола е да се освобождаваш от нещо, обикновено разпръсквайки го (най-често се употребява в преносен смисъл: shed some light, т.е. разясни неясната ситуация). В медицината означава точно разпръскването на вирус, след инкубационния период и преди организма да се пребори с него, демек, когато си силно зарàзен. Явно антиваксърите смятат ваксината за заразна и се опасяват да не я прихванат от вече ваксинирани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 1 hour ago, Godfather said: да не я прихванат от вече ваксинирани Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 6 hours ago, Godfather said: Бахахахахаха, това пък защо? Да не би сред антиваксърите да се поддържа идеята, че ваксините са заразни? Значи, досега бях чувал само "теории", които засягат единствено ваксинираните, например споменатата вече, че мъжете ставали стерилни. Обаче това с изолирането от ваксинирани е някаква новост. Нямам никва представа, но все по-често се случва тоя феномен. Така се отсяват идиотите във фб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 (edited) Ще се побъзикам малко със съседите трябва да видя как, ако отключа мрежите за свободен достъп, целия трафик да го Rickrolling-на Edited September 13, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Vaccinated and armed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 On 9/13/2021 at 5:01 AM, Godfather said: Бахахахахаха, това пък защо? Да не би сред антиваксърите да се поддържа идеята, че ваксините са заразни? Значи, досега бях чувал само "теории", които засягат единствено ваксинираните, например споменатата вече, че мъжете ставали стерилни. Обаче това с изолирането от ваксинирани е някаква новост. Новото е сега как монета стояла залепена на мястото на ваксиниране. Кретенията е безбрежна. Снощи показвах на дебил как не ми се лепи монета..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 1 hour ago, RaptoR said: Снощи показвах на дебил как не ми се лепи монета..... Да беше му лепнал 2 шамара вместо това, да му рестартираш тъпотиите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 3 hours ago, RaptoR said: Новото е сега как монета стояла залепена на мястото на ваксиниране. Кретенията е безбрежна. Снощи показвах на дебил как не ми се лепи монета..... Нищо не разбираш,монетата трябва да е златна,аз така ги лекувам...Кой болен мозък ги съчинява тия тъпотии не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 3 hours ago, RaptoR said: Новото е сега как монета стояла залепена на мястото на ваксиниране. Кретенията е безбрежна. Снощи показвах на дебил как не ми се лепи монета..... Няма граница на дебилизма. Казал го е Айнщайн, ама мисля, че е крайно време да се приеме за общовалиден закон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Четох вика във фейсбука!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Ето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 16 hours ago, mIRCata said: Да беше му лепнал 2 шамара вместо това, да му рестартираш тъпотиите. Не мога - едно е 2 метра и 120 кила, второ е с трепанация и главата му е слабото място (във всяко отношение) и трето - няма кой да ми гледа селските имоти ако не е той Иначе цялата работа по-скоро беше майтап, но щомто е описана у фейса има и дебили, които се връзват.... Чак и клипове имало! Да се чудиш да млатиш ли, да стреляш ли.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) Edited September 15, 2021 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts