Ferante Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Мда, то и литиевите батерии са ок - доста модели предлагат пробег над 500км, а Солид стейт батерии са зад ъгъла и се очаква да се появят на пазара до 2025 :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 18 minutes ago, Ferante said: Мда, то и литиевите батерии са ок - доста модели предлагат пробег над 500км, а Солид стейт батерии са зад ъгъла и се очаква да се появят на пазара до 2025 :). Не говоря за пробега, а за доста фактори свързани с тях. Мръсна технология, замърсяваща много, тегло, цена. Изобщо много неща. Да видим solid state как ще са. Все още не съм видял в детайли работещ модел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Ако те интересува, следи развитието на продуктите на Мурата. Тази есен ще дойдат доста горещи новини . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 On 9/5/2021 at 12:50 AM, gado said: Тарикатчета такива... дрън, дрън, дрън - Ангел е прав!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Ангел винаги е прав!!! Човек, който може да налапа два комина, няма как винаги да не е прав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 15 hours ago, gado said: Ангел винаги е прав!!! Човек, който може да налапа два комина, няма как винаги да не е прав. Недей така. Трябва да вярваш в себе си, че и ти можеш да го направиш! Ти не си опитвал, затова. Опитай! Ще останеш изненадан от резултатите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Не мога да кажа, че чакам четвъртата част с нетърпение, но не мога да си кривя душата, че сайтът е супер интерактивен: https://thechoiceisyours.whatisthematrix.com/ PS. "Вземете" което и да е от хапчетата един път, след това изчакайте поне 1 минута и давайте пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 44 minutes ago, Sothbiss said: PS. "Вземете" което и да е от хапчетата един път, след това изчакайте поне 1 минута и давайте пак Сайта е много як, но нищо не се случи след 1-2 и повече минути. Все едно и също, какво е скрито? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Яко - много добра идея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 3 hours ago, Sothbiss said: PS. "Вземете" което и да е от хапчетата един път, след това изчакайте поне 1 минута и давайте пак Нищо не стана при мен. Пусна ми двата различни трейлъра и това беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Имам силни подозрения за политкоректна помия, дано да греша, но едва ли.... Иначе и на мен ми показва два къси трейлъра, като часовникът е в реално време. И в двата случая ми се казва - виж пълния трейлър утре. Интересно е, че винаги изговаря на глас реалното точно време. Като че ли при следващи опити виждам различи кадри в трейлъра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 16 hours ago, w00x said: Нищо не стана при мен. Пусна ми двата различни трейлъра и това беше. Е, това е де. Имат към 5-6 трейлъра за всяко хапче, които се въртят и времето винаги ти го дава такова каквото е. 15 hours ago, RaptoR said: Имам силни подозрения за политкоректна помия, дано да греша, но едва ли.... Иначе и на мен ми показва два къси трейлъра, като часовникът е в реално време. И в двата случая ми се казва - виж пълния трейлър утре. Интересно е, че винаги изговаря на глас реалното точно време. Като че ли при следващи опити виждам различи кадри в трейлъра... Лошото е, че и аз имам същите подозрения. Въпреки всичко ще го гледам на кино - дано само да не го отложат или затворят кината пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Нова схема за крадене на данни/пари. Пращат ти писмо уж от DHL, че имаш пратка и има нужда да платиш малка такса - в случая 2 лв. Интересното е, че дават тракинг номер на пратката и ако го провериш в сайта на DHL излиза, че в момента наистина има такава пратка, която се очаква до 3-4 дена да пристигне. В случа с моя познат, пратката показва, че идва от Канада и следваща спирка е Франция и ще дойде към 14-ти. Та явно пращат нещо малко, да пътува дълго и в това време с тракинг номера спамят хората, че има нещо. Проверката в сайта показва, че има такава пратка и може да се излъжат да кликнат на линка за "плащане". Където или ще ги вирусясат с някой експлойт или ще им сложат форма да откраднат данни или да ги накарат да платят. Не е ясно, щото естествено на линка не е щракано. А е от тези кратките и не се вижда къде отива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Му другото има такава тема "Предупреждение за фалшив/опасен имейл". Наскоро я видях. @mIRCata Една от причините, да клонирам С:\ що-годе редовно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 То тема има, ама е архивирана и спряна за писане. Затова писах тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Нищо ново, такива мейли са стари като света. Ако не очаквам пратка с DHL, защо бих тръгнал по свирката на мейла?! Тракинг номер си получавам след като поръчаното от мен "тръгне". Не само в сферата на пратките, ами и за всичко, човек трябва да внимава. Примерно има(ше) фалшиви мейли от НАП, НЗОК и т.н. Ако има нещо, отварям си ръчно дадения сайт, влизам с моите узер/пасс и гледам дали има нещо, което ме интересува, и това при условие, че внимателно съм прегледал мейла за признаци на фалшивост, хеле пък ако линкове вътре са от "кратките". Фалшивите най-често се пращат и от абсурдни URL/мейли (независимо какво е указано като "видим" email), което лесно се и вижда. Но истината е, че наистина много от хората, които си нямат хабер от онлайн култура и базови знания, са много лесни мишени, имам такива познати, и понякога се шокирам. За всичко по-опасно, от което е по-трудно да се опазя, така или иначе ползвам виртуални машини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 18 minutes ago, tedy said: Нищо ново, такива мейли са стари като света. Ако не очаквам пратка с DHL, защо бих тръгнал по свирката на мейла?! Тракинг номер си получавам след като поръчаното от мен "тръгне". Не само в сферата на пратките, ами и за всичко, човек трябва да внимава. Примерно има(ше) фалшиви мейли от НАП, НЗОК и т.н. Ако има нещо, отварям си ръчно дадения сайт, влизам с моите узер/пасс и гледам дали има нещо, което ме интересува, и това при условие, че внимателно съм прегледал мейла за признаци на фалшивост, хеле пък ако линкове вътре са от "кратките". Фалшивите най-често се пращат и от абсурдни URL/мейли (независимо какво е указано като "видим" email), което лесно се и вижда. Но истината е, че наистина много от хората, които си нямат хабер от онлайн култура и базови знания, са много лесни мишени, имам такива познати, и понякога се шокирам. За всичко по-опасно, от което е по-трудно да се опазя, така или иначе ползвам виртуални машини. Защото някой може да ти я е пратил без ти да си поръчвал нещо. Подарък от приятел, например. Но пък плащането трябва да задейства алармата. Повечето хора, които кликат на тези линкове очакват, че срещу 2лв такса ще получат грешно изпратената пратка на някой друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 ЧРД на Дядомраз! Ей, загуби се този човек! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Дам. Но пък си губи времето по същия начин във Фейсбук. Ако изчезне Фейсбук, форумът ще се напълни пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 5 hours ago, w00x said: Дам. Но пък си губи времето по същия начин във Фейсбук. Ако изчезне Фейсбук, форумът ще се напълни пак. Пусни ми линк към твоя и неговия акаунт в сураттефтеря на ЛС, плийз. То аз напоследък изобщо не бях влизал в тази клоака - вчера за първи път от две години постнах няколко снимки, ама все пак е хубаво човек да има алтернативни контакти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 8 hours ago, w00x said: Дам. Но пък си губи времето по същия начин във Фейсбук. Ако изчезне Фейсбук, форумът ще се напълни пак. То никога нямаше да се изпразни иначе. Не само този - всички подобни. А фб е такава брутална клоака, че ако нямаше тоя космически обхват досега да е заминал. 2 hours ago, Godfather said: Пусни ми линк към твоя и неговия акаунт в сураттефтеря на ЛС, плийз. То аз напоследък изобщо не бях влизал в тази клоака - вчера за първи път от две години постнах няколко снимки, ама все пак е хубаво човек да има алтернативни контакти. И добре че го направи, че ти бях забравил мисирската муцунка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 20 minutes ago, RaptoR said: И добре че го направи, че ти бях забравил мисирската муцунка Липсвах ли ти, Мисирчо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Селфитата във фейса моля, не тука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 45 minutes ago, mIRCata said: Селфитата във фейса моля, не тука. БАХАХАХАХАХАХАХА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts