RaptoR Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 1 minute ago, gado said: Престани да се самоизплющяваш вече! Дажи и от орбитата на планетоида Плутон е видно колко си объл и зле с процеса на осмисляни, осъзнаване и обработка на инфото на база собствен гъз. Еле пък с формулирането на собствено мнение. Ако Ясен се опитва да ни тролва лично ще му пратя златен скункс! Всъщност при нас трябва да е златен вентилатор Няма такъв трол фейл просто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) 5 minutes ago, RaptoR said: Ако Ясен се опитва да ни тролва лично ще му пратя златен скункс! Всъщност при нас трябва да е златен вентилатор Няма такъв трол фейл просто. Мхъ... Мен лично не ме троли. Имам (дадох си) малко свободно време за тъпотии, та благосклонно обръщам внимание на мозъчната му констипация... П.п. Лично мен ако питаш, тази персона заслужава наградата - Златна Табанера. В казармата я раздавахме изключителбно рядко, защото се полагаше само за изключителни заслуги. Edited February 12, 2021 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 6 minutes ago, RaptoR said: пред сериозни хора, каквито сме ние. Личи си по липсата на аргументи в разговора/ите до сега 8 minutes ago, gado said: Еле пък с формулирането на собствено мнение. Ама и ти си в "лалалала, не казвам нищо" категорията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) 6 minutes ago, ARPAnet said: Ама и ти си в "лалалала, не казвам нищо" категорията Ти първи почна, Драги ми Смехурко. Препоръчвам пробиотик, преди да се пробваш със сериозните разговори (както и да изглеждат те за теб, скрити зад монитора ти) И на сутринта... Леко, меко.... Edited February 12, 2021 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 53 minutes ago, ARPAnet said: Личи си по липсата на аргументи в разговора/ите до сега Ясене, наистна затъваш дЛИбоко в акото. Ако има някой, който освен да лаладжийства едина аргумент не е представил и отгоре на това не чете какво му се предоставя като материал, то това си само и единствено ти. Така че всички тук ти се смеят, не разбирам ти за какво се смееш - на себе си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) 44 minutes ago, RaptoR said: Ясене, наистна затъваш дЛИбоко в акото. Ако има някой, който освен да лаладжийства едина аргумент не е представил и отгоре на това не чете какво му се предоставя като материал, то това си само и единствено ти. Така че всички тук ти се смеят, не разбирам ти за какво се смееш - на себе си? Аз нямам аргументи ? Да върнем леко назад в темата ? И да сравним кой пише аргументи и който единствено цитира чужди мнения измъкнати от някъде си? Материал било М/у другото, да напомня ли кой си казва директно, че няма да се аргументира и че няма да чете ? Да си губя ли времето да връщам по страниците или се разпознаваш и така ? 1 hour ago, gado said: Ти първи почна Edited February 12, 2021 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 37 minutes ago, ARPAnet said: Аз нямам аргументи ? Да върнем леко назад в темата ? И да сравним кой пише аргументи и който единствено цитира чужди мнения измъкнати от някъде си? Материал било М/у другото, да напомня ли кой си казва директно, че няма да се аргументира и че няма да чете ? Ясене, пил ли си, провери газ да не изтича! Много сериозно ме бъркаш с някой. Аз ще се върна при първа възможност назад към глупостите ти - вярвай ми ще стане. И за католическите свещеници дето нямат нищо общо и за други неща. Само не разбирам - ти аргументи нямаш НИКАКВИ освен "АЗ КАЗАХ". Нито един. Което майната му. С нищо и по никакъв начин не може да обориш фактите, освен да се правиш на пернат с парцал .... хайде да си го кажем направо - да се правиш на идиот. Материал валяло - няма кой да чете. Нека АЗ да напомня - дълбоко назад е заровен момента, в който призна, че нищо от това, което съм ти представил за четене не си погледнал, щото ти си знаеш нали... Но общо взето всичко се свежда до тези твои думи: Quote Даже не съм чел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 1 minute ago, RaptoR said: Ясене, пил ли си, провери газ да не изтича! Много сериозно ме бъркаш с някой. Аз ще се върна при първа възможност назад към глупостите ти - вярвай ми ще стане. И за католическите свещеници дето нямат нищо общо и за други неща. Само не разбирам - ти аргументи нямаш НИКАКВИ освен "АЗ КАЗАХ". Нито един. Което майната му. С нищо и по никакъв начин не може да обориш фактите, освен да се правиш на пернат с парцал .... хайде да си го кажем направо - да се правиш на идиот. Материал валяло - няма кой да чете. Нека АЗ да напомня - дълбоко назад е заровен момента, в който призна, че нищо от това, което съм ти представил за четене не си погледнал, щото ти си знаеш нали... Но общо взето всичко се свежда до тези твои думи: Хайде да видим как ще се развие разговора от тук Тя подкрепя Републиканците Републиканците подкрепят правата на фирмите, пред правата на служителите. Включително такива закони Републиканците също така са виждани исторически като партията на големите корпорации. Включително и на господата от Дисни, до преди изцепките с Капитолия.. Което поставя актрисата и Дисни от една и съща страна, фенове на републиканците И сега някакви пискуни демократи (вероятно?) решават да плюят по по принцип идиотските постове на актрисата, и да искат от Дисни да я уволни.. И какво правят Дисни? Поставят приходите си и интересите си над нея, съвсем в стила на Десните идеи, и я уволняват. Все пак те(десните) подкрепят идеи като "survival of the fittest" И сега ние трябва да се възмущаваме, че тя е третирана по начин който тя лично подкрепя чрез фенщината си към Републиканците ? Може би трябва да пуснем и сълзичка за нея ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 О, разговорът ще го върна, вЕрвай ми. Съжденията ти по-горе, извини ме, са меко казано глупави. Дисни и техните десни идеи? Ясене, ВЕДНАГА провери за теч на газ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 3 minutes ago, RaptoR said: Дисни и техните десни идеи? Очевидно са финансирали Републиканците до вчера, както виждаш в цитата горе - потърси сам в нета И друг пример : Disney Giving $.90 Of Its Every Florida Political Dollar To Republicans – Deadline И да, удобно се отърваха от спорната актриса, вместо да я защитят и т.н. Към коя страна на политиката спада това според теб ? Сляд тирадата с гадо на тема аргументи, надявам се да изкараш нещо по-добро от "теч на газ" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Народ, дето повече го е страх от педерасите, отколкото от Короната, не може да бъде унищожен, хаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) Снощи гледах един документален филм за третирането на Полиомиелит с "Железните Бели Дробове" през 50-те години ... Тези снимки по-долу са всъщност как е бил живота на много хора веднъж хванали вируса. Общо взето Короната е къде къде по-благосклонна Edited February 13, 2021 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) Спомням си някакви политически анализи за щатите - казваха, че там няма ляво и дясно както ние тук го разбираме. Там двете партии били - "едната дясна, другата по-малко дясна (при всички случаи от същата страна на центъра)..." П.П. Това по повод кой каква партия финансирал... И също Тръмп преди да го изберат републиканец, бил спонсор на демократите в Ню Йорк. Като му повдигнали въпроса съпартийците защо е давал пари на тях, казал "ми какво искате, аз съм строителен предприемач - за да строя, трябваше да си плащам" Edited February 13, 2021 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Оставете Щатите. Я кажете нещо за бетонния мост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) Какво за него - пукнатините били стари, от години, сега някой решил да ги забележи? А мостът ще стои докато всичко друго стане готово, чак тогава може да му измислят някаква реконструкция. Това поне прочетох набързо вчера... Edited February 13, 2021 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 On 13.02.2021 г. at 8:36 AM, earache said: Народ, дето повече го е страх от педерасите, отколкото от Короната, не може да бъде унищожен, хаха. Амин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 18 hours ago, instinct said: Спомням си някакви политически анализи за щатите - казваха, че там няма ляво и дясно както ние тук го разбираме. Там двете партии били - "едната дясна, другата по-малко дясна (при всички случаи от същата страна на центъра)..." Заеби тази работа! Смрадта, която плъзна от оная посока обезсмисля понятия като център, ляво и дясно. И това не е от вчера. Интересното е, че двуизмерните, черно-бели мозъчета изобщо не се усещат, че нещата вече са същите, каквито бяха и унас преди 35 години, ама без човеколюбивата маска за благоприличие. Едно време те диктуваха нещата в половината свят, а съюза в другата. В момента Русия не диктува нищо, просто се въоръжава с военни технологии за да гарантира собственото си оцеляване като държава. Американците обаче започнаха политики и във външната свера, подозрително приличащи на съветските от едно време. За съвсем бегла представа е добре да се прочете последните им осирания по въпроса за Северен поток. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 4 hours ago, gado said: ...Американците обаче започнаха политики и във външната свера, подозрително приличащи на съветските от едно време. За съвсем бегла представа е добре да се прочете последните им осирания по въпроса за Северен поток. Честно казано, виждам просто придържане към (вече) вековна традиция на политиката на щатите, която гласи "дръжте русия и германия разделени и противопоставени, без да имат възможност да си сътрудничат силно икономически или, недай си боже, военно" . В смисъл - евентуален съюз между двете страни им е кошмарът. Затова открай време драпат с всички лостове на свое разположение за да пречат на едни такива взаимоизгодни отношения... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 On 2/12/2021 at 6:10 PM, gado said: Но на тебе ще ти трябва време за да схванеш, че способността на някой да се изразява книжовно, няма много общо с интелекта. Отсреща си имаш персона, яхнала вълната на мейнстрийма, и която персона си мисли, че е перпендикулярна на същата тази вълна. Характерно за същата тази персона е и, че е готова да се извърти на повече от 360 градуса и по трите оси едновремено, в опит да защити собственото си себеусещане за перпендикулярност. Най-често ползвайки в защита на тезите си железният довод - А вие що биете негрите си. Мисля, че описа мен от преди 10-на години On 2/12/2021 at 9:23 PM, ARPAnet said: Ама вас си ви влече лявата идея, и даже не го осъзнавате А, че даже не осъзнавате историята е видно и от хеликоптер. Абе между левите идеи и хеликоптерите има много тясна връзка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 18 hours ago, gado said: В момента Русия не диктува нищо, просто се въоръжава с военни технологии за да гарантира собственото си оцеляване като държава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Пробвай да си развиеш мисълта, ама без да си помагаш с ръце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Трудно, поне докато се налага използване на клавиатури. Иначе, от разпада на съюза насам не е като да нямат участие в война - в Сирия. Викаш, ако не участват на страната на Асад и Иран, няма да оцелеят като държава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 1 hour ago, earache said: Трудно, поне докато се налага използване на клавиатури. Иначе, от разпада на съюза насам не е като да нямат участие в война - в Сирия. Викаш, ако не участват на страната на Асад и Иран, няма да оцелеят като държава... Говориш глупости. Що не вземеш малко да прочетеш, защо аджеба руснаците са в Сирия и кой започна инвазията там. А тва с ръцете ясно подсказва, че ти е трудно да се обосновеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 1 hour ago, earache said: Трудно, поне докато се налага използване на клавиатури. Иначе, от разпада на съюза насам не е като да нямат участие в война - в Сирия. Викаш, ако не участват на страната на Асад и Иран, няма да оцелеят като държава... Хъм... Интересен похват.... Задаваш си сам въпроси с очеизвадни отговори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 10 hours ago, charmock said: защо аджеба руснаците са в Сирия Защо аджеба руснаците са в Сирия... хмм... защото са адските кротанчета, няма друго обяснение. Тоя подход "дай да ги бомбим, докато са още на чужда територия" не ти ли прилича на подхода на един друг агресор - САЩ? Под "тях" имам предвид чеченците, които са в Сирия на страната на Саудитска Арабия и опозицията. Освен това са единствената суперсила, завладявала територии наскоро. Вие ми ги изкарахте ебати завалиите... Русофилията е вредна за вашето здраве, най-вече зрението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts