Ferante Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Ако залагаш на качеството, си Вземи часовник със сафирно стъкло да не те е яд като го задереш на някой камък. Някои от Сунто моделите имат такива стъкла. Погледни и моделите на Касио. Иначе ако търсиш нещо на достъпна цена и същевременно фукционално, виж какво предлагат в Лидл, Декатлон, и Конрад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 (edited) Разгледах ги. Но тези със сапфир или нямат функциите които търся или са ми извън бюджета. Касиото ми е прекалено натруфено....Гармин инстикт също не е лош, но Суунто повече ми допадат. Определено Core модела ми е топ, но ако изглеждаше като SPARTAN TRAINER WRIST HR STEEL изобщо нямаше да го мисля... Ама няма пълно щастие.... Или да налазвам този, въпреки че е стар модел: https://esport.bg/chasovnici/52192-suunto-ambit2-sapphire.html Офертата е добра, стига да го имат.... Edited June 1, 2019 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Хммм, Аз лично не бих се доверил в планината на часовник с живот на батерията от 24часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 В никой случай. Не се доверявам напълно и на гпс-а, макар да не ме е подвеждал за сега. Обикновено нося външна батерия със себе си. Пък и избирам преходи до 10-12 часа между хижите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 (edited) Може да погледнеш и SUUNTO CORE Alu - по-новата модификация на това което беше коментирано по-рано - за същите пари е на амбинт-а, е верно няма гпс, ама поне живота на батерията му е смислен. Edited June 2, 2019 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Цялата серия Suunto Core са с еднакви параметри. Имат разлика само във външният вид. Със CR2032 батерия са. Карат по половин година някъде. Може и малко повече да изкара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Тази история не я знаех. Този е велик. Ако всичко е така както го описват, много добре е постъпил. https://dnes.dir.bg/spektar/the-killdozer-zashto-edin-amerikanets-bronira-buldozer-srina-polovinata-grad-i-umrya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Поредното доказателство, че системата обслужва пари-имащите....А кой знае за колко подобни случаи (може би с не чак такива размери) не знаем нищо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Интересна история. Поне се вижда, че такива неща не стават "само в България". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Даже филм има по темата: https://www.imdb.com/title/tt5807330/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Гадове такива! Бях укротил силното си желание да си взема нов часовник. Ся пак се появи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Сори.... Какво дзяпаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Видяхте ли гръмотевицата до Гранда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Да, на клипче. Дано отводнят до утре, че не знам как ще ходя на работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 On 6/1/2019 at 5:49 PM, Mockingbird said: Двуомя се между два модела на Суунто. Основна дейност планински преходи и чат-пат колоездене/плуване ... За планина Casio Protrek е далеч по смисления избор от Суунто...Здравина,надеждност по-висок клас водозащита,соларна батерия и тн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Аз чак сега обърнах внимание на батерията. За многодневните ми походи извън цивилизацията май няма да е много добра идея часовник с краткотрайна баКтерия. Иначе преди гледах гъсоци (g-shock), мислех си че сунтотата са се четирицифрени суми. Ся май ще разглеждам и протеците... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 2 minutes ago, Antares said: Аз чак сега обърнах внимание на батерията. За многодневните ми походи извън цивилизацията май няма да е много добра идея часовник с краткотрайна баКтерия. Иначе преди гледах гъсоци (g-shock), мислех си че сунтотата са се четирицифрени суми. Ся май ще разглеждам и протеците... G-shock е без конкуренция като здравина и надеждност,Суунто и подобните му изобщо не пеят в хора... https://products.g-shock.com/asia-mea/en/_detail/GPR-B1000TF-1/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 1 hour ago, HEMO said: За планина Casio Protrek е далеч по смисления избор от Суунто...Здравина,надеждност по-висок клас водозащита,соларна батерия и тн. Ще разгледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Бааааааа.... т'ва е баси цифроманията. На тоя етап от живота ми - толкова пари за часовник просто не ми се дават... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Кое гледаш? Виждам и по-разумни цифри.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 33 minutes ago, Mockingbird said: Кое гледаш? Виждам и по-разумни цифри.... Предложението на @HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Предложението на HEMO е 1700лв... https://timer.bg/casio-gpr-b1000tf-1er Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Оооо, той Немо е с друг статус. Моя бюджет е до 650 лева... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 (edited) Ей, разчесахте ми и на мене крастата за тези часовници. Като Антарес, Тъкмо се бях премерил, че не ми трябва такова нещо и ето че сега ще се купува ;). Да вземем да отделим дискусията в отделна тема? Edited June 3, 2019 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Имаше една за часовници, мога да преместя мненията там ако ще си дискутирате още. Само някой да ми я даде ако не е проблем, че не съм сигурен къде да я търся. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts