mIRCata Posted April 2 Share Posted April 2 RIP Вал Килмър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 4 Share Posted April 4 Направиха ново клипче за сегашната ми месторабота. Можеше и много по - добре да е, но бива. https://youtu.be/o7y8W-p9bZc?si=xVf8tyR-sXJmUg5j Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 11 Share Posted April 11 Божее... Знам, че вече тотално съм отебал това място, ама по някаква причина все още е заглавна страница в браузъра ми. Та за това и да побързам да се похваля, оплача или просто да споделя какво ми минава из празната глава. Днес получих най-ужасната закана и най-страшната заплаха в моя живот!! Заклеам се! Някаккъв софийски (съдейки по изговора му) IT (съдейки по кръглите му бузки и пръстчета като преварени спагети) ме заплаши, че ако му посегна първи, щял да ме качи по социалните мрежи! Направо изтръпнах! Когато си събрах мислите (след някое време) му предложих той първи да ми посегне (нищо, че нямам социални мрежи). Хем щях да съм с една ръка, че лявата ми дава заето от как едно 90 килограмово желязо падна връз китката ми. В смисъл, ползвам я, ама не мога да извършвам силова дейност или да наливам ум и разум с нея. Предложих му да идем вън на паркинга, че да се опита да ми изясни своите противоречия с мен, хем да не занимаваме местната охрана с тъпотии. Ама той отказа категорично! Но това, че поснима малко, докато му обяснявах, че ако го плесна през тлъстата муцуна и ще трябва да изхабя пакет мокри кърпички (да си бърша ръката с която съм го плеснал), направо ми взе съня и ми докара задух! Направо не мога да си помисля как ще живея ако това главоного ме качи в социалните мрежи.... Та да внимавате! Навъдили са се някакви с пишkи ама без топки, дето използват заплахите на дъщеря ми, когато тя беше на 8-9 години. П.п. Ей такъв някакъв да ми беше дошъл в казармата.... Какъв мъж щях да направя от него.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11 Share Posted April 11 Каза ли поне къде ще те качи, да погледнем? В Пловдив ли се развива действието? Кажи и какво е породило конфликта де. Любопитно ми е. Предполагам и не само на мен. А защо си отебал форума тотално? Сърдиш ли ни се за нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 12 Share Posted April 12 Еееее, тъкмо щях да казвам, ме познавам медийна звезда. Деа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 12 Share Posted April 12 А китката Гадо, китката.., ще се възстанови ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 12 Share Posted April 12 19 hours ago, w00x said: Каза ли поне къде ще те качи, да погледнем? В Пловдив ли се развива действието? Кажи и какво е породило конфликта де. Любопитно ми е. Предполагам и не само на мен. А защо си отебал форума тотално? Сърдиш ли ни се за нещо? Не каза. Само ме заплаши, та се наложи да си купя един Апелтън хаус за успокоение и насилствен сън. Действието се разви в следствие на дългогодишната ми война срещу билла и малоумния персонал, който набират. България търси таланти дори и за пет сезона не може да набере толкова умствено бавни кретени, колкото има в персонала дори и на само една Билла. Действието се развива в Банско, а както е известно и на последния неук, тук е психиатрията на България. Повече откачени на кратуна от населението дори и от София. И не, не се сърдя. Обикновена мизантропия. 10 hours ago, mIRCata said: Еееее, тъкмо щях да казвам, ме познавам медийна звезда. Деа. Еее... Миро... Кайш, друго си е да се отъркаш в извьестните,а!? 6 hours ago, Mockingbird said: А китката Гадо, китката.., ще се възстанови ли? Китката, Митко се възстановява бавно. За сега става само за възвратно-постъпателни движения и подобни фини дейности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 12 Share Posted April 12 24 minutes ago, gado said: Еее... Миро... Кайш, друго си е да се отъркаш в извьестните,а!? Ми друго си е. Не а са търкам саму у някви плебсове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 13 Share Posted April 13 16 hours ago, gado said: Китката, Митко се възстановява бавно. За сега става само за възвратно-постъпателни движения и подобни фини дейности. И това е нещо! Дано върне на 100%… Честит празник! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 14 Share Posted April 14 On 4/11/2025 at 8:03 PM, gado said: ..ама по някаква причина все още е заглавна страница в браузъра ми. Ако имаш нужда - мога да ти помогна да я смениш :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) На тоя с Фолксвагена ще му трябва тристранен протокол Edited April 17 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 17 Share Posted April 17 Тука им трябва нов правилник... кой е виновен измежду... тоя отгоре и тоя отдолу? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 17 Share Posted April 17 Много смешно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 23 Share Posted April 23 Вече влизам в дневните срещи с "Ту Туууу" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts