Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

• Replies 14.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Божее... Знам, че вече тотално съм отебал това място, ама по някаква причина все още е заглавна страница в браузъра ми. Та за това и да побързам да се похваля, оплача или просто да споделя какво ми минава из празната глава.

Днес получих най-ужасната закана и най-страшната заплаха в моя живот!! Заклеам се!

Някаккъв софийски (съдейки по изговора му) IT (съдейки по кръглите му бузки и пръстчета като преварени спагети) ме заплаши, че ако му посегна първи, щял да ме качи по социалните мрежи! Направо изтръпнах! Когато си събрах мислите (след някое време) му предложих той първи да ми посегне (нищо, че нямам социални мрежи). Хем щях да съм с една ръка, че лявата ми дава заето от как едно 90 килограмово желязо падна връз китката ми. В смисъл, ползвам я, ама не мога да извършвам силова дейност или да наливам ум и разум с нея. Предложих му да идем вън на паркинга, че да се опита да ми изясни своите противоречия с мен, хем да не занимаваме местната охрана с тъпотии. Ама той отказа категорично!

Но това, че поснима малко, докато му обяснявах, че ако го плесна през тлъстата муцуна и ще трябва да изхабя пакет мокри кърпички (да си бърша ръката с която съм го плеснал), направо ми взе съня и ми докара задух! Направо не мога да си помисля как ще живея ако това главоного ме качи в социалните мрежи....

Та да внимавате! Навъдили са се някакви с пишkи ама без топки, дето използват заплахите на дъщеря ми, когато тя беше на 8-9 години.

П.п. Ей такъв някакъв да ми беше дошъл в казармата.... Какъв мъж щях да направя от него....

Каза ли поне къде ще те качи, да погледнем? В Пловдив ли се развива действието?

Кажи и какво е породило конфликта де. Любопитно ми е. Предполагам и не само на мен.

А защо си отебал форума тотално? Сърдиш ли ни се за нещо? :D

19 hours ago, w00x said:

Каза ли поне къде ще те качи, да погледнем? В Пловдив ли се развива действието?

Кажи и какво е породило конфликта де. Любопитно ми е. Предполагам и не само на мен.

А защо си отебал форума тотално? Сърдиш ли ни се за нещо? :D

Не каза. Само ме заплаши, та се наложи да си купя един Апелтън хаус за успокоение и насилствен сън.  Действието се разви в следствие на дългогодишната ми война срещу билла и малоумния персонал, който набират. България търси таланти дори и за пет сезона не може да набере толкова умствено бавни кретени, колкото има в персонала дори и на само една Билла. Действието се развива в Банско, а както е известно и на последния неук, тук е психиатрията на България. Повече откачени на кратуна от населението дори и от София. И не, не се сърдя. Обикновена мизантропия.

10 hours ago, mIRCata said:

Еееее, тъкмо щях да казвам, ме познавам медийна звезда. Деа.

Еее... Миро... Кайш, друго си е да се отъркаш в извьестните,а!? :rolleyes:

6 hours ago, Mockingbird said:

А китката Гадо, китката.., ще се възстанови ли?

Китката, Митко се възстановява бавно. За сега става само за възвратно-постъпателни движения и подобни фини дейности.

24 minutes ago, gado said:

Еее... Миро... Кайш, друго си е да се отъркаш в извьестните,а!?

Ми друго си е. Не а са търкам саму у някви плебсове

16 hours ago, gado said:

Китката, Митко се възстановява бавно. За сега става само за възвратно-постъпателни движения и подобни фини дейности.

И това е нещо! Дано върне на 100%…

Честит празник!

On 4/11/2025 at 8:03 PM, gado said:

..ама по някаква причина все още е заглавна страница в браузъра ми.

Ако имаш нужда - мога да ти помогна да я смениш :]