Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

13 minutes ago, netrootbg said:

И идея си нямам какво е това.

tldr; Browser Extension, който всички флатуенсъри (с непоносимия гном ЛАЙНъс начело) рекламираха. Дето уж трябва да преравя интернет и да ти открива най-добрите купони за намаление. Реално се оказва, че първо - работят в комбина с магазините и те определят най-голямото възможно намаление, което можеш да ползваш (независимо какви купони имаш) и второ - пренаписва affiliate линк-овете, през които евентуално си отворил магазина и ги презаписва със свои :lol:
Погледнах - paypal са му собствениците.

• Replies 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

10 hours ago, ARPAnet said:

до колкото разбрах, той е спрял да работи с тях преди 3 години

Да, като пръдня в заседателна зала - нищо не казва, нищо не споменава, щото, разбираш ли, щял да му пострада имиджа от това. И това го признава сега, когато се раздуха скандала, тръгна да го играе жертва...

2 hours ago, Antares said:

Да, като пръдня в заседателна зала - нищо не казва, нищо не споменава, щото, разбираш ли, щял да му пострада имиджа от това. И това го признава сега, когато се раздуха скандала, тръгна да го играе жертва...

Всъщност го имат написано, преди 3 години, като причината защо спират да работят с тях 

Тия от А1 баси наглярите. Един смс за синя зона го тварят още 40ст. Все едно едно е златен. 2025г толкова скъп смс в страната

Винаги SMS-а за изпращане на съобщението се е плащал отделно от таксата за синята зона.

Просто всички оператори вдигнаха цената за СМС преди време.

ако е за друго са по-ниски, ама специално за синя зона и подобни 40ст. йебем ти 20 години автоматизации и подобрение на технологиите и процесите, ако смотан смс им струва толкова и продължават да го вдигат.

4 hours ago, ARPAnet said:

Всъщност го имат написано, преди 3 години, като причината защо спират да работят с тях 

Имат го написано в някакъв засран сайт, който го гледат има-няма 2-3% от хората, дето гледат клиповете им. Малко като във Пътеводителя...

2 hours ago, Antares said:

Имат го написано в някакъв засран сайт, който го гледат има-няма 2-3% от хората, дето гледат клиповете им. Малко като във Пътеводителя...

Да де, но го имат написано, и не ги рекламират от няколко години. Та не мисля, че са баш начело :)) Частта с "начело" бях цитирал конкретно. 

14ст за държави в ЕС/ЕИЗ. За националните мрежи е 40ст. Поне аз така го разчитам.
Национални мрежи с изкл. на услуги с добавена стойност.

В София май има, но не съм сигурен дали механизмът на приложението не е просто улеснено пращане на СМС.
В Пловдив няма.

Не е улеснено пращане на СМС и съответно няма допълнителни таксички за пренос. Плащаш си само цената на цветната зона. Urbo Parking. В Бургас също може да се плаща с него. То даже от Бургас разбрах за него, една съседка ми го каза докато... се разминавахме на стълбището.

Само с СМС знам да става.. ..Има едно приложение с вкарани различните зони в България, май и за някой други страни. И просто е улеснено пращането - имаш профил с номера на колата = избираш го, зона и ти праща смс-а

Има и опции да определя зоната според ГПС, но съм решил, че няма нужда да слухти къде съм.

Сетих се защо ми се въртеше нещо за приложение.  Аз ползвах такова в Бургас миналото лято :laughing1:

PayPark от Link mobility bulgaria. Самото приложение показва опциите за плащане по градове. В Бургас може с карта или смс. Но за Пловдив показва само смс като опция 

On 1/22/2025 at 9:10 AM, jozo said:

6-ти в света по задръстване. Дано измислят нещо за оправяне на трафика ама надали....

Положението вместо да се влошава, ще става безнадеждно...

Чудовищен комплекс с 24 високи сгради се задава в Пловдив
Нови десетки хиляди живущи в квартал "Филипово"!

476610093_10161761351992025_544665931827

Това на мястото на Филикон ли ще е? Май е там. Тия са ненормални. Кой ги разрешава тия работи -- крайно време е да ги обесим на крановете

Късно е вече. Времето мина. Сега можем само да седим и да гледаме как всичко се сгромолясва пред очите ни.

Идилия, представете си: избомбиш 3000евро на квадрат за лаундж на 75-я метър. Погледнеш наляво- шекер маала! Погледнеш надясно- индустриалната зона с ръждясалите тенекии за покриви! Отвъд тях кротко пушат комините на стъкларския завод. Отвориш прозореца- циганска сватба от четвъртък до неделя. Отвориш по-широко, па се фърлиш отгоре...

1 minute ago, deus_pld said:

Отвориш по-широко, па се фърлиш отгоре...

Доста оптимистично от твоя страна да мислиш, че прозорците ще са достатъчно големи...