Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

• Replies 14.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

19 hours ago, Triti said:

Също ще отразя положително и ако успееш да не класираш погледа ми, който си въобразил, че имам, като ограничен или било то какъв друг.

Като цяло коментирам написаното така както е написано и не се опитвам да навлизам в гадаене на това как вътрешното усещане на автора се различава от текста му. :) 

Арпа, преценката ти на моето повествование е субективна. Въобразяваш си идеи, които ми вменяваш, на всичкото отгоре. За българите, живеещи в чужбина мога да напиша далеч по-груби нарицателни. Примерно "българяни", "предатели", "търсачи на лесното", "индивиди, на които привидно им пука за България" и прочее. Пиша ги сега, за да видиш, че не ми липсва речников запас по темата. И за да не ползвам такива изрази, значи отношението ми към тези хора е положително. Не се деля с тях! Ти как си разбрал, че се деля, за мен е неведомо умозаключение. 

Моля следващият път, когато решиш, че нещо съм реално написала, пак да провериш дали е така. ;)

По темата с промишления ток. Имам някакви показания на допълнителния електромер, към машината. Показанията са от началото на април, 2024 до началото на януари, 2025. Тези показания са с натрупване и показват близо 200 квч. Проблемът ми е следният. Не зная кой е доставчикът на електричество в този район и изобщо не мога да сметна разхода, като пари, тъй като дори не зная каква сума сме платили за този конкретен уред. Представях си, като един отявлен аритмолог ( ;) ), че ако знам цената на 1 квч. ще мога да пресметна стойността на изразходения ток за този период, да получа средна цена и съответно да я покачвам % когато/ако тя се покачи. 

Ако има друг начин да сметна този разход, моля кажете го?! 

Втора редакция.

Нищо не казвате за новата мода във виртуалното хм... "общуване". Мои познати, които много "ръчкат" такива платформи, казват, че онлифенс било демоде вече, новата звезда е findom. 

Не бързайте да скачате там, преди да имате мнение за тази тенденция. Не мога да им разбера идеологията и това си е. Разчитам на вас, ако разбирате повече. ;)

Edited by Triti

Whores will be whores. Onlyfans, Findon, все си показват карантиите пред целия град за по 5лв на месец. За мен е мистерия как успяват да си вдигат самочувствието при тези обстоятелства. Преди трябваше да изхарча 5лв само за гориво, за да има възможност за някаква снимка по-така. Сега за 5лв (на промоция), може да се види цялата сергия.

1 hour ago, w00x said:

Whores will be whores. Onlyfans, Findon, все си показват карантиите пред целия град за по 5лв на месец. За мен е мистерия как успяват да си вдигат самочувствието при тези обстоятелства. Преди трябваше да изхарча 5лв само за гориво, за да има възможност за някаква снимка по-така. Сега за 5лв (на промоция), може да се види цялата сергия.

Крантия като карантия след време и тя се вмирисва.

On 1/14/2025 at 3:52 PM, Triti said:

Интересното е друго тука. Някой си там, който се изживява като световен разпределител, е взел решение на изключително субективно свое чувство и остави, че мене точно ме е баннал

Сега 7 години ще се жалваш що са те баннали,слагай обиците от иридиум и малко разхода из айдемир направи да се успокоиш.