Veno Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Новата тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Вено, кво става тука? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted February 12, 2019 Author Share Posted February 12, 2019 бг-мама. Едит: старата тема като напишеш пост и го записва 1 минута.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 43 minutes ago, Veno said: нямам зор... пък и още не съм сигурен дали искам да прежаля 250 лв. за клавиатура отделно може би бих се спрял на silent red от това което чета. Red и Silent red са си като нормална клавиатура с мембрани. Тихички и без съпротивление при натискане на клавишите. Единствено от Speed Silver съм срещал оплаквания, защото са направени да реагират по-лесно на натиск (имат по-малък ход) и като си местиш пръстите, може да натиснеш някое копче без да искаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 еми честито, вече може да се закрие форома :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Честито на кой и за какво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 (edited) за новата тема, на всички съфорумници Edited February 13, 2019 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 IPB да ги таковат калинките. Сигурно много шарении са вкарали с новите версии, но не помня със старата да е имало проблем с постването в тема с няколко хиляди страници... Подозирам, че са изакали жаба скрипти навсякъде и за това така прекрасно оптимизираната работа с базите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted February 13, 2019 Author Share Posted February 13, 2019 аре стига сте мрънкали. виж кво е готино на чисто. след 2 седмици ще е наспамена вече темата.... старата имаше 4000 и кусур страници... няма такава тема в друг форум сигурно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Някой да провери bg-mama веднага. Галчееееее! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 3 minutes ago, kotora said: Ангеле въпрос с повишена трудност, колко пъти седмично чистиш в хола ти ? Примерно тая прахосмукачка можеш да й кажеш да чисти всеки ден в 16:30. Реално върши доста добра работа като я пуснеш да супер силно засмукване. Сестра ми имат miele, да смуче мега добре, но не я пускат всеки ден Веднъж седмично по принцип. Идеята ми не беше дали може да чисти всеки ден, а дали прави нещо или после пак трябва да минавам с нормалната прахосмукачка. Не виждам как тая малка прахосмукачка ще смуче със същата ефективност като 2400 вата Миеле, което вдига килима и ме заболява кръста да го дърпам. А ако не смуче със същата ефикастност, за какво е? Да обира боклуците до толкова, че да казвам “А, то не е толкова мръсно, мога да пусна прахосмукачка и друг ден.”. Малко като да влезна в банята да си мия ръцете на уред, който почти ми мие ръцете, но не точно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Ангеле, има си голям ефект от такива работи, но за определени неща си трябва и обикновенна прахосмукачка. От доста години използвам модел на iRobot и съм доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Смуче-смуче.... с ефективност на професионалистка в жанра... Ся, моята е 2000Pa. Много ли е, малко ли е, не мога да ти кажа но си действа много добре. Милето е 2400 вата електрическа мощност, а всмукателното налягане (мощност) колко е? И да, след робота няма нужда да минаваш отново с нещо друго. Ако не ти харесва резултата, го пускаш пак...навсякъде или само в определена зона. Въпроса е, че ти (човека) не правиш нищо....освен да почистиш контейнера веднъж седмично. Да не говорим, че при пускане два-три пъти седмично винаги ти е чисто....и го пускаш докато си на работа примерно.... А да, моя може да обира и ъглите, въпреки че е кръгъл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Не знам колко е всмукателната мощ. Бях го гледал някъде, но сега не го намирам. Явно не успявам да се изразя правилно, затова намерих видео, което показва идеята ми. Дори роботът е Xiaomi-то. На 2:40 се вижда какво е събрала прахосмукачката след като Xiaomi-то е чистило помещенията и килимите в продължение на 2 месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 7 hours ago, Veno said: аре стига сте мрънкали. виж кво е готино на чисто. след 2 седмици ще е наспамена вече темата.... старата имаше 4000 и кусур страници... няма такава тема в друг форум сигурно... Само да не си посмял да затриеш архива. Заключи там, барикадирай, но не трий, че и бг мама ще намеря и изгоря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 13 hours ago, w00x said: Не знам колко е всмукателната мощ. Бях го гледал някъде, но сега не го намирам. Явно не успявам да се изразя правилно, затова намерих видео, което показва идеята ми. Дори роботът е Xiaomi-то. На 2:40 се вижда какво е събрала прахосмукачката след като Xiaomi-то е чистило помещенията и килимите в продължение на 2 месеца. Аааа, това е старото Шиоми... Новото е по-мощно... . То винаги ще има. Даже след третото прахосмучене пак ще има... Аз за това имам три килима на кръст.... Не харесвам килими по принцип... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 По случай празника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 On 2/13/2019 at 7:51 PM, w00x said: Някой да провери bg-mama веднага. Галчееееее! Кажи Нямам профил и не чета бг-мама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 (edited) https://www.iflscience.com/health-and-medicine/anti-vaxxers-fund-study-finds-zero-link-between-vaccinations-and-autism/ Вече са 17 случаите на Морбили. Edited February 15, 2019 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Мисля, че е време да подхванем темата за казармата ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Заради морбилите или просто да осветим новата тема за спам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 (edited) @netrootbg От както ми препоръча да заменя гилет с класическа самобръсначка, в стара тема, се родих. Мерси много. И също точно си получих ножчетата "Feather", отново мерси за препоръката. Един месец карах на боклуците на БГ пазара. Тези японци са космонавти - евалата. А който не е пробвал още да се замисли сериозно за класическите самобръсначки. Поне за мен лично замени едно неприятно действие с нещо, което ми доставя удоволстие. Edited February 21, 2019 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Аз си ползвам тример вече 2 години и нямам оплаквания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 15 hours ago, w00x said: Аз си ползвам тример вече 2 години и нямам оплаквания. Това върви само при доста меки и рехави бради. При брада като моята е абсурд такава измислена машина да свърши каквато и да е читава работа. Даже класическа самобръсначка Futur с епичните японски ножчета Feather, за които стана въпрос по-горе виждат зор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Брадата ми не е нито мека, нито рехава. Тримера си работи без проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts