charmock Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Стойка за цена за LED TV 32 инча. По възможност стойката освен на горе и на долу, да се върти и странично. За контакти в темата, на ЛС или скайп в подписа ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Тея дето са странично, са афиф. Телевизорът увисва. Пробвах две такива точно на 32 инча и резултатът е, че ги върнах и двете. Сложих такава, с лек наклон напред и с вграден нивелир. Перфектна е. Има и в Икеа. Преди 3 месеца сложих такава, в един апартамент, който давам под наем. Всъщност, по-лесно монтирана стойка не съм имал. Буквално за 10мин. окачах телевизора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 От над две години съм със стойка която се върти и нагоре и надолу и настрани , телевизора ми е 48 инча . Гд през деня го държа да гледа напред , а вечер го врътвам към леглото . До ся проблеми не ми е правила стойката грам . Взимал съм го за към 50лв от техномаркета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.