Jump to content
BulForum.com

Как да пусна субтитрите on-line

Andrey

Recommended Posts

• 3 weeks later...

добре де имам я програмата работи ама не и онлайн -нещо настройките ли твати оновати.... :confused

vob sub rulzzzzz сега вече мога да спя спокйно :D

interesno kak gi gledate tiq filmi online az na ikonomi4na+ ne moga a vie mi govorite za dostypnaz+.  :wir I+ ima po byrz lockalen i golemite filmi ne mogat da se gledat moje nqkoe treilyr4e ili muzika da slu6a6 ama ne e dostaty4no za movie.

omg :) na ikonom + se gledat idealno .. cyka6 vyrhu play v http://www.warez.ru/movies/ i filma trygva :)

a da i da pitam taq programa vobsub pomaga li ako subovete ne sa i te online ;] a sa mi na comp-a smisyl 6te moga li da gi zaredq nqkak si?

omg  :) na ikonom + se gledat idealno .. cyka6 vyrhu play v http://www.warez.ru/movies/ i filma trygva  :)

a da i da pitam taq programa vobsub pomaga li ako subovete ne sa i te online ;] a sa mi na comp-a smisyl 6te moga li da gi zaredq nqkak si?

hahaha ko mi obqsnqva6 kato na maloumen we. Az ti kazvam 4e vryzkata ne e dostaty4no we probval sym filmite sa golemi trudno zarejda. Zareji ti taq rabota. Nepriqtna rabota e taka.

hahaha ko mi obqsnqva6 kato na maloumen we. Az ti kazvam 4e vryzkata ne e dostaty4no we probval sym filmite sa golemi trudno zarejda. Zareji ti taq rabota. Nepriqtna rabota e taka.
elemntal^, с тебе съм :punk :punk :punk .аз също съм на И+ и насича яко, разбира се тръгва и в първите 5-6 сек. върви добре, обаче оттам нататака вече не става.иначе за суб-овете не знам що ти прави проблем, но аз съм с DivXG400 и си вървят.

Помогнете пичове!не мога да си пусна субтитрите on-line !Защо се получава така??? :confused Имам mediapayer -v.10 и vosub .Би трябвало да зарежда автоматично но не ,опитах да сваля субтитрите и посочих от къде да си ги вземе но пак не и не .вече полудях.МОЛЯ за малко по подробно обяснение като за супер новобранец. :cry :cry :cry :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...