chasti Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Ако на някой му се помага... Firefox не ми показва телефонните номера във ОЛХ. И не само.. ония ден в сайта на НАП не можах да разплатя с него, нещо проблем с Java ми се струва. Проблема е описан подробно тук: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1244612#answer-1183508 но накратко: като цъкна да ми покаже тел.номер от някоя обява, Фокса решава да я презареди, вместо просто да разкрие номера. И съответно като я презареди, той пак е скрит. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Пробва ли просто да го ресетнеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 При мен си работи с OLX, версия 63.0.3. Пробвай поред, изтрий кукитата от olx, пробвай и с нов профил. Случвало ми се е да се прецака профила по някаква причина и с нов да се оправят нещата, макар и само веднъж и преди години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted December 23, 2018 Author Share Posted December 23, 2018 Стана с кукитата да, сетих се след като във Private window почна да работи. Благодаря! Проблема обаче го имах и в сайта на НАП ония ден като плащах, цъкаш на някакъв Java да направи нещо, а той презарежда самата страница. За сега считам проблема за решен, ако продължава ще търся решение друго. Иначе кукита съм настроил да се пазят максимално- до изтичане, може просто да го сетна на месец да речем. Мерси и на двамата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Преди време ми беше направило впечатление, че и без това максималния срок, който FF пазеше кукитата беше точно 1 месец. Сетвах си разни кукита на 1 година, 3 месеца и т.н., но след месец и нещо като опитвах да вляза в дадения сайт, всичко липсваше, сесии и т.н. Сега не знам как е. То е възможно просто даден сайт да има бъг и да е сменил нещо кукита или имена, и дори след 1 ден да стане мизерията. В конкретния случай може да е друг бъг де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Или да имаш някакви бъгави "разширения". В incognito по подразбиране не са пуснати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted December 23, 2018 Author Share Posted December 23, 2018 Не е това, пробвах първо със Safe Mode, което ги изключва. Имам 3 на кръст, едното от които е мозилски аналог на Адблок, изключих го за домейна, все тая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.