w00x Posted December 13, 2018 Author Share Posted December 13, 2018 Synology поддържа Serviio. http://serviio.org/download Пробвай с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 w00x, по принцип тези възможности, които описваш, ми е ясно, че ги има. Но никога не съм намирал особен смисъл от цялото това нещо, даже винаги съм изключвал онлайн търсенето на инфо за филми сериали и т.н. Имам 100, (и 200 да са) филма... влизам, намирам по 1-2 нива папки, пускам и гледам дадения филм. Повече от това не ми е нужно и някак не виждам защо би ми било нужно, след като това Не е онлайн библиотека от хиляди филми като Нетфликс да кажем, а е локална, която аз съм свалял избирателно така или иначе . Да не говорим за сериалите, за които е кристално ясно кой какъв е, понеже ги гледаш и следиш така или иначе (да не говорим че не обичам да следя и гледам паралелно повече от 1-2 сериала по разбираеми причини). Разбирам, че има различни хора, които се кефят на различни неща. За мен, практично е семплото, без излишни (за мен) неща, които повече ме натоварват. Пробвал съм Plex - тежка и голяма работа и не ми хареса хич. Затова навремето останах на Serviio. В последния мисля, че имаше и къстъм "папки", в които да си нареждаш филмите. Ползвах го няколко години и аз. Но от 2г. вече всичко ми е на сървъра и си гледам локално от него на ТВ съдържанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.