tedy Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Интересно, не видях "наблизо" да има подобна тема. Моето B700 вече кара 5-та година и още отначалото напреженията му не ми харесваха, сега меря почти 5.3V, макар другата да е 12.4. Добра ли е тази марка Be Quiet!, че напоследък слушам за нея, но ми е относително непозната, не съм се и интересувал много. По принцип имам един Corsair на друга машина и съм доволен (по-стара генерация CX430), та се бях спрял на CX550 за около 140 лв. Но и BeQuiet! има в този диапазон добри модели, дори са 80 Plus Gold, но 500W, което вероятно пак ще ми свърши работа, компа не е със силна карта и вероятно е под 300W при пълен товар на всичко. Естествено търся нещо с единична 12V. Edit: Все едно, вече поръчах захранване, каквото такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Понеже темата се казва ИЗБОР НА ЗАХРАНВАНЕ ще постна един линк, който на времето ми беше полезен - това е калкулатор на консумираната енергия от компонентите в кутията. Ъпдейтнали са го от последното ми ползване и сега показва и годишната консумация на енергия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.