samkijot Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 с коя програма най-лесно и безболезнено мога да направя пълен backup на операционната система? искам да сложа SSD на компютъра на майка ми и ми се ще да избегна преинсталирането заради програмата й за работа с пациенти/здравна каса(общопрактикуващ лекар е) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 По-скоро звучи, като че искаш да направиш не backup, а clone на стария диск върху новия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 И в двата случая винаги е добре да има и бекъп и да го прави от време на време, а повечето подобни програми могат и двете неща, то е и естествено. Аз лично ползвам Easeus Todo Backup от доста време без засечки (тествал съм и възстановявания). Чета, че при някои имал някакви проблеми и препоръчват Macrium Reflect. Най-известните са примерно Acronis True Image, но го пробвах и нещо не ми харесаха последните версии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 4, 2018 Author Share Posted December 4, 2018 По-скоро звучи, като че искаш да направиш не backup, а clone на стария диск върху новия? да, искам да клонирам стария на новия диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 Пробвай първо Migrate програмата на производителя на SSD-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 Clonezilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.