Grimjaur Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Аз мисля да съм на пл.Съединение за тържествената заря-проверка и концерта на Епизод.Мисля да занеса и цветя.Вие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Ако знаеш само през къде ми минава за измисленото празненство! Ще съм си в къщи и ще уча за изпити. Дори и да нямах това задължение, каквото и да правя то ще бъде далеч от някакви събития отразяващи повтарящите се речи на различни смешници. Визирам президента и няколкото военни гомна който ще са в центъра на събитието. Иначе не оспорвам значимостта на празника. Просто начина по който се провежда е вече банален и по скоро ме отблъсква от колкото да ме заинтересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2004 Author Share Posted September 3, 2004 Аз също имам да уча за изпити.Но отивам да почета паметта на загиналите,а не гъзоблизието на управниците. И нямам причини да се срамувам,че съм БЪЛГАРИН! А ако не бяха загинали тези войници(Сръбско-българската война)ти сега може би щеше да говориш турски...или сръбски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 И нямам причини да се срамувам,че съм БЪЛГАРИН! <{POST_SNAPBACK}> ...бе то има от кво ама... Се тая... Наистина причините да се срамувам че съм българин са безбройно много... И всеки ден се сблъсквам с тях! Но, може би, ще отида на площада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2004 Author Share Posted September 3, 2004 ...бе то има от кво ама... Се тая... са безбройно много... И всеки ден се сблъсквам с тях! Но, може би, ще отида на площада. <{POST_SNAPBACK}> Не е все тая.Хаджи Ахил(Вазов) казваше:Преди 500г. с тоя акъл изтървахме пилето.А защо като начало не се замислите над историята ни,за да се почувствате поне малко горди от себе си и това,че сте българи. Вярно-не може да се живее само с историята-но тя е много добра учителка.А който не се учи от уроците й в миналото,ще се поучи от тях в настоящето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Мисля, че България е заела много почитно място в историята на света. Но за съжаление няма бъдеще... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2004 Author Share Posted September 3, 2004 Бъдещето е в нас.Това,което си направим ние,не може друг да ни го направи.Аз мисля,че имаме бъдеще и трябва да се борим за него.А не да чакаме "матушка Рус" или натовските ни "по-големи братя" да оправят страната.. Хм,те по-скоро ще я "оправят". Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Аз май ще допринасям за увеличаването на БВП-то на държавата. Кой каквото може и който за каквото е учил... Иначе и аз смятам да уважа Епизод, само че на 19-ти в София Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 ще се дразна адски много на пукотевицата дето ще почнат да я дигат още от сутринта..аз живея точно на 10 метра от съединение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Ще ходя на рожден ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Какво ще правите на 6-ти септември?, Празникът на Съединението! Ще си изключа GSMa! Най вероятно няма да отида на пл.Съединение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Ако съм в Пловдив с удоволствие ще отида на площада и ще почета паметта на загиналите българи, аз съм горд с това че съм българин. Историята учи , бъдещето ния го градим. PROUD TO BE BULGARIAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Ще ходя на blowcow на рожден ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 PROUD TO BE BULGARIAN Като си толкова горд що си го написал на Английски? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 v nas v legloto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 De tolkoz merak 4e da ida na plo6tada ? Mmm sigurno 6e xaimanqsvam nqkade iz tu4nite bylgarski kry4mi4ki s edna duzina priqtel4eta pyk i ne samo priqtel4eta (slu4aino nabutali se v na6ta talpa xorica)... Pa kolkoto do vas mom4eta deto 6e xodite na plo6tada ... mi veselo izkarvane i priqten praznik... Sorry 4e ne spodelqm va6iq entusiazym ama kakto e kazal ...abe nqkoi si tam: Seki si ima mnenie...!!! Ai peace\/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 i az kat ZGAN ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Аз отдавна не давам пет пари за нищо ... /със съвсем малки изключения/ - ще ходя в София... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Хора, недейте така поръчал съм 5 щайги заря, отделно свикване пред строя - самият Първанов ще ми отдаде чест на Рожденния ми ден Съединение бла бла - овековичили са ми датата на рождение ей тфа е казвам Ви и цяла България празнува заради мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Ще си сложа българското знаме на тераста и ще си прекарам един нормален ден.А,към 20ч. ще погледна към небето,за да видя зарята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Като си толкова горд що си го написал на Английски? <{POST_SNAPBACK}> ами ако забелязваш и на Български го има. edit: ама май е друдно да прочетеш цялия пост, по лесно е да се заяждаш за глупости. А ти ако се срамуваш че си Българин по хубаво не се излагай . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2004 Author Share Posted September 4, 2004 Ще си сложа българското знаме на тераста и ще си прекарам един нормален ден Е,някой да каже нещо свястно,а не глупости от рода на "ще хайманясвам по кръчмите" Мъкаааааааааааааааа!! ****и деградацията.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 to i az shte si sloja znamence v nas na terasata,a za ploshtada i az sam tam!Oshte ot malak si e tradiciq da me vodqt tam , no ot nqkolko godini nqma koi da go napravi i se nalaga da hodq sam Naka ako iskash da se sabereme da idem zaedno 4e neshto ne mi se odi sami4uk natatak pak i shte e po veselo da si na edin praznik s priqteli otkolkoto sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2004 Author Share Posted September 4, 2004 Може.Аз днеска мисля да ида да взема венец(от името на В.Р.Е.Д.А.)щото само с едно букетче не стаа Трябва да се разберем кога къде и как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 (от името на В.Р.Е.Д.А.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.