Deathzone Posted November 18, 2018 Share Posted November 18, 2018 Колеги, има ли някъде в Пловдив пункт за изкупуване на стари гуми? Ако не, какво ги правите? Turn off this option! STF-L09 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 18, 2018 Share Posted November 18, 2018 Последния оът ги оставих на гумаджията, който ми смени гумите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 От 19 до 23 ноември всички граждани, които разполагат със стари излезли от употреба гуми, отработени масла и негодни за употреба батерии и акумулатори могат да ги предадат на: гр. Пловдив, Район „Северен”, ул. „Георги Бенев” № 4, площадка на „Универсметал” ООД от 09:00 до 17:00 ч. Това ми се появи днес из фийд-а във фейсбук. Не знам доколко е достоверно, но не пречи да опиташ. Източник: https://zabeliazanovplovdiv.com/osvobodete-se-ot-nenuzhni-industrialni-otpadietsi/?fbclid=IwAR1zIaoNLVTCCpNuAw-MaJMbRS9rBP1d7GJWnx8vyMplEskDAM_fp66mSZs Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Един стар акумулатор 63Ah е 20лв като се върне за желязо. Да го имате предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 Един стар акумулатор 63Ah е 20лв като се върне за желязо. Да го имате предвид. А за гумите дава ли се пари. Turn off this option! STF-L09 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 А за гумите дава ли се пари. Turn off this option! STF-L09 Turn off this option! Не ми дадоха на мен. Казаха ми, че ги хвърлят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.