Superb Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 Здравейте, Момчета! След машинно промиване на радиатора за парно се чува едно много неприятно за ушите бълбукане. Колата е обезвъздушена защото имам парно, нямам ниско ниво на антифриза! Притесненията ми са за гарнитура на главата, затова искам да питам, къде в Пловдив правят такъв тест, щото ако е гарнитура на глава теста за газове в охладителната с-ма ще ги хване! Не съм пипал маркучите към радиатора дали се втвърдяват, когато запаля и не съм отварял капачката на съдчето за антифриза да видя дали бълбука, но и това ще проверя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 Това, че имаш парно, далеч не значи, че е обезвъздушена системата ти. Огледай си капачката на разширителя! Ако ти духнала гарнитурата, последното, с което ще го усетиш е бълбукане. Опитай пак да обезвъздушиш и си погледни капачката, да не изпуска. Въпросът е за чии си правил някакви процедури на радиатора на парното. Ако е запушен, освен да го опукаш тотално, друго няма да постигнеш. Най-много нещо да се откърти и да ти запуши нещо по охлаждането на главата. Общо взето, при запушен радиатор на парното се прилага най-простото - смяна с нов. Всичко друго са македонски работи, които водят винаги до по-сериозен проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.