Mockingbird Posted October 16 Share Posted October 16 Аз лично, ако ще взимам Андроид телефон, бих се спрял на Пиксел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 16 Share Posted October 16 16 minutes ago, Mockingbird said: Аз лично, ако ще взимам Андроид телефон, бих се спрял на Пиксел. Харесвам много iPhone-ите, но не ми харесва цената им. От друга страна не мисля, че някой може да им се опре като цена/качество и по колко години изкарват. Сега ще разгледам моделите които имат Пиксел. Преди няколко месеца един приятел ми поръча да му купя такъв. Така и не разгледах какво предлагат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 16 Share Posted October 16 Сега разгледах Pixel 9 Pro и го сравних с OnePlus12. OnePlus май го бие по всички показатели освен колко време ще се получават ъпдейти. Да не говорим и че излиза с 600 лева по - евтин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 16 Share Posted October 16 Аммм, бърз преглед в гсмарената не показва, че oneplus12 бие по всичко пиксел 9про, освен основно в цената. Аз бих предпочел сравнително празен от глупости телефон с дълъг живот на софтуера. Пиксела е по-красив, по-малък (което за мен е много важно), дребни разлики в екрана и камерите, а за камерите всички знаем, че в телефоните основното е софтуера зад тях какво може… така или иначе не можем да ги сравняваме с фотоапарат. До колкото знам Пиксел се справя много добре със снимането.. Но пък всичко е субективно… Мога да кажа, че съм доволен от първия ми въйфон, а ако тръгна да сменям след време, задължително ще разгледам и андроид предложенията и то най-вероятно пиксел. Гнусмас не ме радват, а натурално китайче не искам… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17 Share Posted October 17 С тоя Китайски софтуер не бих взел OnePlus. Преди да, но откакто Оппо ги Китаизираха тотално - не. По-скоро Nothing. Лично за себе си в момента дебна Пиксел 9 на добра цена. Не ми се дават 1350лв… Другият вариант за около 1200лв е Галакси С24. Ако ти се дават още по-малко пари - Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G. 500лв е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts