Botev1912 Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 На тая игра не излезна ли кракната версия ? До сега на всички игри има такива версии, само тая нещо не е такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Mai v nito edno ot Cd tata go nema tapiq crack. Pak i ot kadeto da go svalq pak ne6te da se stroi . Trqbva da se igra mai sas diska mi sa struva . Nekoi ot vas ako q e zapisval s Alchohol 120% da mi kaje kak to4no (ako mu se razpravq de ), shtoto edna kamara diskove izhabih s taq programa . Neznam zashto vaobshte gi puskat teq igri v takav format i to bez "rabote6t"CRACK. <{POST_SNAPBACK}> ми с алкохола не е нужно да записваш на диск. правиш виртуален диск, който ти се появява в мъ компутер и после има моунтване, което значи му посочваш мястото на архива и то го чете все едно е от диск.и аз в началото го записах на диск и не стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISD Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Moже ли само за малко да се върнем на Симс 1? Не че ще питам нещо конкретно за нея но някой знае ли сайт за свободен download за Симс 1? (имаше един свестен от гоогле ама го затвориха ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 www.warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 инсталирах без проблем играта. влиза в наалните менюта, но когато пусна да играя не ми дава нищо друго освен панела на човек - нужди, страхове и подобно. мога да го движа, даже да използвам предмети, но аз не ги виждам. какъв може да е проблема. първо пуснах играта без крак и го имаше пробле, реших да го сложа, но не се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Tazi igra opredeleno e ne6to "zle" napravena. Nema li da q pusnat v po ka4estven variant. Crackove ne tragat, ne moje da se stroi ako go slojish cracka,...., to tva na kvo prilicha. Super mizeriq. Pak i nekoi ako iska da si q zapishe na disk shte se ma4i cql 4as sas toq format. Teq ot RELOADED ili nekoi drugi nema da q napravqt kato horata i da q pusnat za svalqne mi q zarezaha. Na men li4no ne mi haresvat formatite na cdtata koito se zapisvat sas Alchohol 120%, za vas nz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Tazi igra opredeleno e ne6to "zle" napravena. Nema li da q pusnat v po ka4estven variant. Crackove ne tragat, ne moje da se stroi ako go slojish cracka,...., to tva na kvo prilicha. Super mizeriq. Pak i nekoi ako iska da si q zapishe na disk shte se ma4i cql 4as sas toq format. Teq ot RELOADED ili nekoi drugi nema da q napravqt kato horata i da q pusnat za svalqne mi q zarezaha. Na men li4no ne mi haresvat formatite na cdtata koito se zapisvat sas Alchohol 120%, za vas nz. Znam 4e raboti sas virtualni cdta ma taka e malko tapo. Mi ako si formatirash harda ot kade shte q zeme6, pak trqbva da q svalq6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Tazi igra opredeleno e ne6to "zle" napravena. Nema li da q pusnat v po ka4estven variant. Crackove ne tragat, ne moje da se stroi ako go slojish cracka,...., to tva na kvo prilicha. Super mizeriq. Pak i nekoi ako iska da si q zapishe na disk shte se ma4i cql 4as sas toq format. Teq ot RELOADED ili nekoi drugi nema da q napravqt kato horata i da q pusnat za svalqne mi q zarezaha. Na men li4no ne mi haresvat formatite na cdtata koito se zapisvat sas Alchohol 120%, za vas nz.Znam 4e raboti sas virtualni cdta ma taka e malko tapo. Mi ako si formatirash harda ot kade shte q zeme6, pak trqbva da q svalq6. <{POST_SNAPBACK}> Ако искаш да е запишеш с неро си слагаш програмата UltraISO. С нея конвертираш формата mdf във iso и записваш с неро Между другото това не е ли кракната версия 2004-09-14 PC Game ISOs The Sims 2 © Maxis MONEY 192x15 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Всичко което ви трябва за SIMS2 - http://dangerinc.net/dox/index.php?dir=thesims2/ или EFNet - #thesims2 (за допълнителни чиитове/модели/оебекти/парцели и т.н) За да подкарате играта (включително стренето) + филмчетата трябва да сложите този мини-диск - The.Sims.2.Virtual.Disk-iND (от линка) и диск 4 в DEAMON Tools 3.47! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Ако искаш да е запишеш с неро си слагаш програмата UltraISO. С нея конвертираш формата mdf във iso и записваш с неро Между другото това не е ли кракната версия 2004-09-14 PC Game ISOs The Sims 2 © Maxis MONEY 192x15 MB <{POST_SNAPBACK}> Convertirah s ULTRAISO i gi zapisah, no mi iska disk. Kato kacha cracka pak nemoga da stroq. A: 2004-09-14 PC Game ISOs The Sims 2 © Maxis MONEY 192x15 MB e mai cracknatata no q nqma v warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Всичко което ви трябва за SIMS2 - http://dangerinc.net/dox/index.php?dir=thesims2/ или EFNet - #thesims2 (за допълнителни чиитове/модели/оебекти/парцели и т.н) За да подкарате играта (включително стренето) + филмчетата трябва да сложите този мини-диск - The.Sims.2.Virtual.Disk-iND (от линка) и диск 4 в DEAMON Tools 3.47! <{POST_SNAPBACK}> Ot kachvane na Virtualno CD nema spored men nikakva faida. Razvalq ti sa Windowsa iska ti format na HDD i posle igra nqma. Igrata trqbvashe da si e kato vsi4ki ostanali : Kachva6 cracka i si4ko si varvi tip-top. A ne da se zanimava6 postoqnno sas virtualni cdta i tem podobni. Mi tapotiq e s virtualni cdta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Az o4akvah da e po qka simsa ama karai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Convertirah s ULTRAISO i gi zapisah, no mi iska disk. Kato kacha cracka pak nemoga da stroq. A: 2004-09-14 PC Game ISOs The Sims 2 © Maxis MONEY 192x15 MB e mai cracknatata no q nqma v warez.ru <{POST_SNAPBACK}> Това не е проблем в неро или в ултра исо, ами в самата игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Това не е проблем в неро или в ултра исо, ами в самата игра. <{POST_SNAPBACK}> Moje i tam da e. Skapana rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 offffffff basi nemoga da si oprava tsroeneto napravih tam da darpam oniq mini cd - ta deto da vkarvam cd 4 i nego ama pak ni6to ne stana a pak i 6to da ti preebavat weindow-sa ?!? na moq ni6to mu nqma are we hora namerete nekav svesten crack pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 offffffff basi nemoga da si oprava tsroeneto napravih tam da darpam oniq mini cd - ta deto da vkarvam cd 4 i nego ama pak ni6to ne stana a pak i 6to da ti preebavat weindow-sa ?!? na moq ni6to mu nqma are we hora namerete nekav svesten crack pls <{POST_SNAPBACK}> crackove boool, ma nito edin ne raboti kato horata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Да точно там е проблема, че никой крак не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Да точно там е проблема, че никой крак не работи <{POST_SNAPBACK}> Napravo igrata si q ORIZILIHA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISD Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Oleee!!! Typotiq! Az si installnah the sims 2, vsichko si vyrveshe normalno, pusnah igrata i tq zaredi. E, posle mi se poqvi edin malyk problem... e dobre de ne e mnogo malyk... Kogato iskam da syzdam kyshta/kvartal/semseistvo, ili pyk ako iskam da igraq sas veche syzdadeno MI ZABIVA NA SEKUNDATA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 tva za zabivaneto ne mi e stavalo ama siq 6a probvam s tva mini cd dano da stane toq pat ama vi6t siq na mene si4ko mi tragva semeistvo si prava kupuvam ka6ta obzavejdam q oba4e kato tragna da stroq na li izkarvami mi menu-to ama kato mu cakna ve4e nali sled kato sam si izbral plo4ka ili kvoto i da e ne6te da stroi ?!? ei tva e koftito 6oto pak sega kato gledam moje da stroi6 mnogoetazna ka6ta i maze koeto e edinstvenoto qko podobrenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 mne pak ne stana mnogo tapo dosega se rovih v saitovete nali v google to napisah sims 2 i mi izkara 12 str. po nqkvi ruski ama na pove4eto iskat kinti v ediniqt ima6e crack za stroeneto ama mi iska6e email 4e da potvarda ili ne6to takova ama taka i ne polu4ih pismo offf nekoi ako uspee da nameri svesten crack da sa obazda ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 абе хора кво се мъчите с тия кракове. с алкохола си е най-чиста работа. върви си без никакъв проблем, пък и един диск място не е кой знае колко. че и може да се строи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 абе хора кво се мъчите с тия кракове. с алкохола си е най-чиста работа. върви си без никакъв проблем, пък и един диск място не е кой знае колко. че и може да се строи... <{POST_SNAPBACK}> С Алкохол или с Демон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 kav alkohol kaji otkade da go zema downloadna vednaga go darpam samo kaji kade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki6a Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 да сигурно ще бъде яка но вече мина 17 септември Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.