Jump to content
BulForum.com

The Sims 2

g07h

Recommended Posts

Уаааааааа тая игра толкова луда, че си нямах и на престава обаче искам си правя бебе ама нищо не става в леглотот  :woot  да не е пак по телефона, че т'ва тъпо  :angry:

Ми има някъв начин, ама аз не го знам. Аз лично си осинових. ;)

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Az imam problem s cheatovete kato natisna ctrl+shift+c nishto ne stava ne izliza nikakva konzola, a otnosno kak se pravi bebe e mnogo lesno prosto davash na simovete da relax kogato kliknesh vyrho legloto i sled tova poso4vash vyrho nqkoi ot tqh i davash try for a baby ;)

най ме кефи как идва ония с косата като умре някой :)

иначе си създадох един пич дето само пари иска. Цял ден иска да се ожени за богата мадама :) А иначе искам да питам дали на някой друг му изчезват картините от стените ?!?

най ме кефи как идва ония с косата като умре някой :)

иначе си създадох един пич дето само пари иска. Цял ден иска да се ожени за богата мадама :) А иначе искам да питам дали на някой друг му изчезват картините от стените ?!?

Да и на мен ми се случва да ми изчезват склуптори и картини...но когато пуснеш камерата така,че да се виждат целите стени картините си седят на стените ;) А пък за склупторите незнам...просто си изчезват :blink:

Dadox da edin pi4 igrata kato na 4CD-ta ka4ix RAROVETE samo,I otidox i mu gi razarxivirax posle s daemon TOOLS samo 4e malko stara versiq be6e negoviq ama... i muginapravix na VIRTUAL CD posle instal,istala na DIRECT x 9,0c mina dosta dobre 5-6 minuti se istalva6e dokato na men 0sek :),taka i posle se instalna igrata i kato q startirax pi6e6e INSERT CD....(ne6to takova be6e,sq ne pomnq)I nemoge da mu tragne to nali nqma KRACK!!!!!!!!!

Kvo da se napravi po vaprosa? B)

и при мен беше така и единственото, което направих беше да си сваля отново първия диск и вече не искаше диск и си тръгна без никакъв проблем. Също така може да е и от даемона, то си пише че трябва новата версия.

Mom4eta Ako vi trqbva RABOTESHT CRACK az vi namerih:

1. Svalete si i Si instaliraite BitComet.

2. idete na http://www.torrentreactor.net/profile/user_62662

3. svalete si Sims2.No.CD.Crack

4. dvapati natiskate varhu svaleniq file i vi sa vkliu4va BitComet

5. ot tam si svalqte celiq crack.

6.ka4vate si go v papkata na igrata i traga BEZ DISK.

Dano da sam vi pomognal sas problema s diska.

Priqtna Igra.

Така имам следния проблем преинсталирах си уйндоуса и искам да си вкарам стария сейв от симс 2 преди това като влезнах в играта там дадох Save lot to file само чекато го инссталирах файла който се получи нищо не стана нека някой който си е местил save-a да каже ка става

Ебати и каръка :cry Постояно ми лагва за по 10-15 секунди направо не може да се играе :( Някой знае ли от какво може да е?

ПЦ-то ми е P4 2.8 512 DDR GeFORCE FX 5200 128 mb

Се трябва да има някво решение на проблема :rolleyes:

nekoi shte mi obezni li na kratko kak da si stroq ka6ti kato si ka4a cracka. ILi s nego nestava da si stroi6?

По-дяволите! Верно май крака ебава работата :( затова играта върви по-бързо с крак, то като е махнато строителството...

Да го еба пак ли тряя тегля ЦД1?!

Няма ли някъв фикс за тоз крак бе, хора?

Да със крака не може да се строй и аз сега забелязах доста глупаво ако има място ще кача оригиналното ехе

Ами давай, щото дори в ЦД1 няма оригиналното екзе(!!) кажи поне в кое ЦД е, щото място не е ясно кога ще има, пък ще тегля цдтата :(

Ами давай, щото дори в ЦД1 няма оригиналното екзе(!!) кажи поне в кое ЦД е, щото място не е ясно кога ще има, пък ще тегля цдтата :(

Ми няма го в ЦД-тата впрочем го има ама е в някой архив аз го имам и ше го кача ама просто няма free space

Mai v nito edno ot Cd tata go nema tapiq crack. Pak i ot kadeto da go svalq pak ne6te da se stroi :angry: . Trqbva da se igra mai sas diska mi sa struva . Nekoi ot vas ako q e zapisval s Alchohol 120% da mi kaje kak to4no (ako mu se razpravq de ;) ), shtoto edna kamara diskove izhabih s taq programa :angry1 .

Neznam zashto vaobshte gi puskat teq igri v takav format :angry: i to bez "rabote6t"CRACK. :excl: :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...