Jump to content
BulForum.com

The Sims 2

g07h

Recommended Posts

При мен е същото дори си преинсталирах уиндоса преди няколко дена и бях забравил да сложа Директ Х и като пуснах най-новата версия ми даде да натисна само финиш???

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Имам същия тъп проблем, какъвто имах и с последния CloneCD release (True Crime) :angry1 ->

CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.

Ще опитам още няколко пъти, но не вярвам да стане. :( Дано по-скоро се появи нормален BIN и CUE release с кракче та да мога да я цъкам. :cry

С Алкохол 120%

Да не мислиш че не пробвах... Кеф ти с алкохол, кеф ти с daemon без алкохол, не ще :(

Имам същия тъп проблем, какъвто имах и с последния CloneCD release (True Crime) :angry1  ->

CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.

Ще опитам още няколко пъти, но не вярвам да стане. :(  Дано по-скоро се появи нормален BIN и CUE release с кракче та да мога да я цъкам. :cry

Да не мислиш че не пробвах... Кеф ти с алкохол, кеф ти с daemon без алкохол, не ще :(

Ами забрани му виртуалните устройства. Или махни ауто-стартъпа му.. ако не го деинсталирай. Никакъв проблем не ти е да го инсталираш пак като ти потрябва :)

Alex, някой хора казаха, че има работи с 3.46 (дори в тази тема!) тъй, че може да не е задължително макар да е крайно препоръчително, но все пак Alcohol 120% е по-добре в случая.

Alex, някой хора казаха, че има работи с 3.46 (дори в тази тема!) тъй, че може да не е задължително макар да е крайно препоръчително, но все пак Alcohol 120% е по-добре в случая.

Не съм обърнал внимание.Моят проблем реинстал на Windows-а ще го оправи ли?

Решението на проблема се оказа наистина абсурдно изтрих с CloneCD-то и играта тръгна...

сега остана проблема с burn-ването на CD-тата, че с моя мизерен хард нещо не върви да ги даржа (Първите ми 2 опита да ги запиша на диск с Alcohol се увенчаха с неуспех)... Ама сигурно до седмица две ще излезе нов релеасе.

Ами забрани му виртуалните устройства. Или махни ауто-стартъпа му.. ако не го деинсталирай. Никакъв проблем не ти е да го инсталираш пак като ти потрябва :)

Не стаа ве майнааа се ми вика тфа за виртуал.... :angry1

Значи имаш друг виртуал девайс. Аз хем имам инсталиран старфорс 3 (с демото на цмр2005) хем демон тулс и засега няма оплаквания ;)

Сега се инсталира последното си-ди и след малко я пускам.

Авееееееее незнам аз къф девайс имам..ама пускам от крака .ехе и ми са пуска некфа игра ве..дет чакам мн време да ми зареди аве за кво играта е толкоа бъгвава веееееееееееееееее :sick :sick :confused :angry1

Имах инсталиран демон туулс и dx 9.0c

маунтвах постепенно цд-тата докато течеше инсталацията с демон тулс 3.47 и след като свърши оставих маунтнато първото сиди и играта тръгна ведната без проблеми.

Сега минавам туториалите, че не съм много запознат със Симс 1 :)

@Imago а ти с какво Пц пусна игричката ?

Дюрон на 1.3 256 рам и Ди Форсе 2 МХ-64 МВ

Аз я подкарах с демон 3.46(като нямам друга програма за виртуални СД-та) и без крак-само държа сд 1 във виртуалното сд на демона. Не ми даде никакви грешки с dx, а не съм преинсталирал windows-a(ХР профешенал без сървизпакове) от повече от година и полвина. Може и късмет да имам-не знам.

ave razbrax ot kvo e problema s dx,pravite format na koito draiv e instalnat service pak ili go uninstalvate.Instalvate igrata i dx bez serveci pack i moje da tragne probvaite sega az 6te go testvam.

STANA:Blagodarenie na shithappen koito mi kaza da si svalia dx9 ot data.bg koito mi preeba windowsa i me nakara da pravia format,instalnax dx9.c bez service pak i stana :wir

PiBaTa:Аз тва го четах вчера на някав сайт.Иначе мерси,защото не го разбрах от първия път :bgrin:.

Ти Dx 9.0c от къде го свали.Дай линк за Dx 9.0c,защото не ми бачка сърча.

П.П.Win XP,как го качи,като ъпдеит на 98,или направо върху форматнатия хард.

ave razbrax ot kvo e problema s dx,pravite format na koito draiv e instalnat service pak ili go uninstalvate.Instalvate igrata i dx bez serveci pack i moje da tragne probvaite sega az 6te go testvam.

STANA:Blagodarenie na shithappen koito mi kaza da si svalia dx9 ot data.bg koito mi preeba windowsa i me nakara da pravia format,instalnax dx9.c bez service pak i stana  :wir

Хоохохоохохохохо тии луд ли си ве аз го вдянах майна...просто си изтриваш ако имаш Vurtual Cd,clone cd,поне аз тва имах и са опарай сичко както каза дремара моунт цд 1 кракваш и си CooooooooL :punk :punk

Not yet released

Това кърти :)

# --With a T&L capable video card with at least 32 MB of video RAM (such as nvidia GeForce 2 or better or ATI Radeon 7000 or better):
# Windows XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000
# 600 MHz P3 processor
# 256 MB RAM
# At least 3.5 GB of hard drive space
# --Without a non-T&L capable video card (such as TNT2 or Intel Integrated for example):
# Windows XP, Windows ME, Windows 98, or Windows 2000
# 1.5 GHz processor
# 256 MB RAM
# At least 3.5 GB of hard drive space
# --Recommended video cards (and the more video memory the better):
# ATI Radeon 9800 Pro
# Nvidia Geforce 4 or FX series cards

Сега ще почна да свалям (ако нета не е кенеф пак).

Абе да ви кажа честно поиграх малко на тая игрица...верно доста зарибена е ама омразва :( Също както първите части омръзваха така и тази...има много общо с първите Симсове... ;) :P :D :lol: :rolleyes:

А бе вие въобще видяхте ли какво представлява този крак? Т'ва е няква скапана игра? а имам и следният проблем след като си качих симса пускам го и седи и зарежда и нищо не рпави така си стой :angry:

Значи играта е в mdf i mds. Даемон няма проблеми да зареди mds файл. Ако искате на диск, конверт с Ултра Исо или Уин Исо в iso и готово.. Кво толкова е сложно

Аз пък имам 2 проблема относно самата игра...значи 1вия е че вече станах дърт,а пък аз искам да си върна младите години на Adult ;) и понеже при наградите има едно "eleksir of life" което като го изпиеш остаряваш по-бавно и се чудя защо когато съм Elder i го пия не мога да се върна на Adult :( А пък 2рия проблем е че незнам как се строи...искам да направя още една стая на къщата,която е със стълби отпред и под 1вия етаж има нещо като стена която го държи и аз немога да строя на 1вия етаж (Знам,че не мога да обесня точно,но ако някой може да ме разбере ще е супер ;) )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...