Jump to content
BulForum.com

The Sims 2

g07h

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply
И аз имам проблем със Симса...значи инсталирах го и всичко си беше ОК след това го пускам и ми иска диск...слагам аз крака и като го пусна повча в началото едно зареждане и веднага ме изхърля :( От какво може да е  :confused  :(  :wacko:  :blink:  :huh:  :unsure:

Пробва ли с alcohol 120% (последният) ?

p.s.: играта има вероятност да мрънка за инсталиран clonecd.

Пробва ли с alcohol 120% (последният) ?

p.s.: играта има вероятност да мрънка за инсталиран clonecd.

Не...с Daemon tools я интаслирах,но нали w00x каза,че няма проблем с Daemon tools-a...Аз си мисля,че е от крака защото не намерих къде да го сложа и го преименувах на "Sims 2.exe" защото имаше една икона която се намираше в "TSBin" и се казваше "Sims2.exe" - старата икона беше около 14 MB а това от крака е 95kb и мисля,че е от крака...ако е така на ново ли ще трябва да я инсталирам ? :confused :wir

Не...с Daemon tools я интаслирах,но нали w00x каза,че няма проблем с Daemon tools-a...Аз си мисля,че е от крака защото не намерих къде да го сложа и го преименувах на "Sims 2.exe" защото имаше една икона която се намираше в "TSBin" и се казваше "Sims2.exe" - старата икона беше около 14 MB а това от крака е 95kb и мисля,че е от крака...ако е така на ново ли ще трябва да я инсталирам ? :confused  :wir

Daemo tools има бая версии. ;) Свали си последната 3.47, прасни една емулация на сичко и пробвай пак. Ама толкова усилия за тази игра...

Daemo tools има бая версии. ;) Свали си последната 3.47, прасни една емулация на сичко и пробвай пак. Ама толкова усилия за тази игра...

Еми аз съм с 3.46 ама пак казвам не мисля че това е от Daemon-a

Като не пише да го ренеймваш крака няма да го правиш. Може да е просто ланчър.

Сваляй последния демон туулс и ако не стане залагай на Алкохол. Доста по-работещо ще е отколкото да седиш и да се вайкаш :)

Нямаш ли reinstall? Ако нямаш deinstall го first.

p.s.: сигурно вече беше споменато, но напомням още веднъж, че CD1 трябва да е маунтнато за да тръгне играта.

G-Unit (lol), read the topic... you'll find out. Or read the txt included with the game. It's even in Bulgarian (can you believe it !?).

4. IF IT'S DETECTING OTHER VIRTUAL DRIVES, UNINSTALL ALL OTHER SOFTWARE (BESIDES THE ONE YOU WANT TO USE) THAT ENABLES THEM AND REBOOT, TRY, TRY AGAIN.

Аз с моя проблем се оправих и без Alochol...инсталирах на ново играта,не сложих крак и си тръгна без проблем...само трябва да се mount-ва всеки път това CD1 ама карай ;) :)

Аз с моя проблем се оправих и без Alochol...инсталирах на ново играта,не сложих крак и си тръгна без проблем...само трябва да се mount-ва всеки път това CD1 ама карай ;) :)

10кс за инфото. Качих крака в директорията и написах в тхт-то как се ползва и дадох линк към тази тема за повече информация.

nqkoi znae li kak da po4na daden neighbourhood nanovo ?

ЗНачи в началото ти дава избор между 3 квартала и има 1 стрелса в дясната част на екрана(точно до десния квартал) като я натиснеш и ти дава възможност за нов квартал

imam edin vapros taikato sled malko shte mi se svali sqlata igra ta

znachi CD1 trqbva da e mountnato v daemon tool 3.47 taka li

trqbva da li da se slaga crack-a daden ot dreamer ili

i kolko mqsto zaema v harda instalnata

Ми аз я играя без крак с демон 3 .46 съм даже само иска 1 диск. Н а харда иска 2.9 горе-долу

е айде споделете как е играта де .. ?

На мен много ми хареса. Цял ден я играя. Доста е иновативна и различна, но въпреки това има доста общо с първата част. Графиката е наистина добра и върви леко. За геймплея нямам възражения. Има някой много приятни моменти-като учиш кукинг имаш избор от повече ястия. За да си дигаш фитнеса можеш да тренираш на музика или пред телевизора-гледайки аеробика. Има разни награди за изпълнение на разни цели-като дърво раждащо пари

:woot . Има заченки на някаква история и още и още...

ЗНачи в началото ти дава избор между 3 квартала и има 1 стрелса в дясната част на екрана(точно до десния квартал) като я натиснеш и ти дава възможност за нов квартал

da be verno mersi :)

Моят проблем е.Пускам играта и ми иска DirectX 9.0c.Кликвам на тоя от диска,който си качва фаиловете доста бурзо(0 сек).И после ми дава финиш.След тва нищо не става,а играта пак иска 9.0c.

П.П.В DirectX Diag-a ми писше,че е 9.0b.

Проблема явно не е в DirectX-a,защото свалих и него и още 2 от другаде.Всички правят така.Дори след ънинстал на DirectX-a.9.0б се качва,9.0ц не иска да започне качването.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...