Jump to content
BulForum.com

The Sims 2

g07h

Recommended Posts

имам абсолютно същия проблем и с nightlife и с university. ако някой има идеи да ги каже, щото вече ми идва да разбия клавитурата в монитора (първия път, когато ги инсталирах, нямах такъв проблем и главата ми не го побира!)

10х предварително!

И на мен ми правеше абсолютно същия проблем.Първоначално се шашнах, но след това реших че може да не съм си записала както трябва CD4 и си го дръпнах пак.След това като ми го искаше си го маунтнах с Deamon Tools 3.47 и всичко стана.

Аз обаче ся имам друг проблем.Понеже компа ми се прецака нещо и трябваше да си преинсталвам уиндоуса и естествено след това си инсталнах Sims 2 ама след като инсталнах Nightlife ми иска да му сложа диска на University и като го сложа не ми го приема и пак го теглих и пак не става.Първия път нищо такова нямаше и вече не знам какво да правя.Ако някои може да помага PLS!! :(

• 1 month later...
  • Replies 280
  • Created
  • Last Reply
Сега си друпнах симс 2...много е яка тая игрица.

Искам да питам нещо.ИМа ли чийтове за играта(както на симс1)

http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims2/hints.html

Па при бате Google мое си извадиш кодове за текане на сополи сигурно :)

Az pak imam sledniq problem pri startirane na igrata:Failed to initialize Direct3D.Please make sure DirectX9.0c has been instaled on this system!!!!

Video kartata mi e GForce Fx 5200 128mb i spored neq imam instaliran Directx9 ili po dobar pone taka pi6e az sam go instalirval pone 5 pati ako nqkoi moje da pomogne :(

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

подкарахте ли open for business аз я инсталнах пускам виртуалното сд на играта с Diamond Tools но като цакам после на иконката за да я пусна и ми изписва :Please insert the correct CD-ROM, slect OK and restart application

• 5 months later...

За да не отварям нова тема пиша тук..По повод последния експенжън работи ли му на някой ?? На мен ми се прецаква при ъпдейта от цд 4 който не мога да спра..четох и в чужди сайтове на някой работи на някой не ... :angry:

sims2problemfv2.th.jpg

Ето го и проблема ;(

edit1: Свалих друга версия която не е Razor 1911 а Colombo и сега дано стане

ЕЕ не майна и тази не става.. :angry1 бахти ташака..

на мен пък неможе да ми отвори кей генератора ... я пейст някой кей да видя дали ще имам проблем при инсталл :)

edit:намерих кей .. почна инсталл-а и стигнах до мястото на, което ми сака сд4 на симс2 .. ся треа свалям :)

на мен пък неможе да ми отвори кей генератора ... я пейст някой кей да видя дали ще имам проблем при инсталл :)

edit:намерих кей .. почна инсталл-а и стигнах до мястото на, което ми сака сд4 на симс2 .. ся треа свалям :)

кей-я не тръгва и на мен..развалена програмка ми дава...а иначе кей: APG8-DSJF-Q9B1-A9A8-1911

Дано ти тръгне аз свалих 2 версий нищо майна.. :angry1

Мерси сега ще пробвам да сваля някакъв ъпдейт от сайта..дано стане..ако не пак на ново ще я качвам защото се изтриват някой работи с експенжъна..

А бтв някой знае ли защо не мога да строя ?? Цъкам да си правя стени НИЩО не става. Купил съм си там "lot" и по всевъзможен начин пробвах и не става... :angry1

edit: @Niki6a мерси брато не се бях сетил с ъпдейта стана. :bgrin:

• 1 month later...

sims2pc1.jpg

Пък на мен ми крашва и ме изхвърля от играта... :unsure: Някой да знае защо се получава? Става въпрос за последния експанжън Pets. Мерси предварително...

• 4 months later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...