anikobg Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 имам абсолютно същия проблем и с nightlife и с university. ако някой има идеи да ги каже, щото вече ми идва да разбия клавитурата в монитора (първия път, когато ги инсталирах, нямах такъв проблем и главата ми не го побира!)10х предварително! И на мен ми правеше абсолютно същия проблем.Първоначално се шашнах, но след това реших че може да не съм си записала както трябва CD4 и си го дръпнах пак.След това като ми го искаше си го маунтнах с Deamon Tools 3.47 и всичко стана. Аз обаче ся имам друг проблем.Понеже компа ми се прецака нещо и трябваше да си преинсталвам уиндоуса и естествено след това си инсталнах Sims 2 ама след като инсталнах Nightlife ми иска да му сложа диска на University и като го сложа не ми го приема и пак го теглих и пак не става.Първия път нищо такова нямаше и вече не знам какво да правя.Ако някои може да помага PLS!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Трябва ми някакъв код за пари , моля ако някой може бързичко да ми каже ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Трябва ми някакъв код за пари , моля ако някой може бързичко да ми каже ... motherlode май беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Сега си друпнах симс 2...много е яка тая игрица. Искам да питам нещо.ИМа ли чийтове за играта(както на симс1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Сега си друпнах симс 2...много е яка тая игрица.Искам да питам нещо.ИМа ли чийтове за играта(както на симс1) http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims2/hints.html Па при бате Google мое си извадиш кодове за текане на сополи сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Благодаря че ми каза нещо което не знаех... Благодаря все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Благодаря че ми каза нещо което не знаех... Благодаря все пак. Като знаеш кво питаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Kak bese parolata za parite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6o_ma6inata Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Az pak imam sledniq problem pri startirane na igrata:Failed to initialize Direct3D.Please make sure DirectX9.0c has been instaled on this system!!!! Video kartata mi e GForce Fx 5200 128mb i spored neq imam instaliran Directx9 ili po dobar pone taka pi6e az sam go instalirval pone 5 pati ako nqkoi moje da pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Малко е тъпо, ма свали си последните драйвъри за картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6o_ma6inata Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 svalil sam gi spored saita na nvidia sam sas posledniq draiver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 tozi krak e za stroeneto http://erin.data.bg/Crack%20The%20SIMS%202 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 подкарахте ли open for business аз я инсталнах пускам виртуалното сд на играта с Diamond Tools но като цакам после на иконката за да я пусна и ми изписва :Please insert the correct CD-ROM, slect OK and restart application Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Please insert the correct CD-ROM, slect OK and restart application И при мен е така. Няма крак за играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rap_m Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 igrata tragva s programata sd4hide.mountvate diska s daemon tools.stratirate programata.davate hide i sled tova stratirate igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Да, но при мен не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 при мен стана...точно така...с това файлче трагва играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 За да не отварям нова тема пиша тук..По повод последния експенжън работи ли му на някой ?? На мен ми се прецаква при ъпдейта от цд 4 който не мога да спра..четох и в чужди сайтове на някой работи на някой не ... Ето го и проблема ;( edit1: Свалих друга версия която не е Razor 1911 а Colombo и сега дано стане ЕЕ не майна и тази не става.. бахти ташака.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 на мен пък неможе да ми отвори кей генератора ... я пейст някой кей да видя дали ще имам проблем при инсталл edit:намерих кей .. почна инсталл-а и стигнах до мястото на, което ми сака сд4 на симс2 .. ся треа свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 на мен пък неможе да ми отвори кей генератора ... я пейст някой кей да видя дали ще имам проблем при инсталл edit:намерих кей .. почна инсталл-а и стигнах до мястото на, което ми сака сд4 на симс2 .. ся треа свалям кей-я не тръгва и на мен..развалена програмка ми дава...а иначе кей: APG8-DSJF-Q9B1-A9A8-1911 Дано ти тръгне аз свалих 2 версий нищо майна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki6a Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Ами,не знам.На мен ми пише,че ми е "up to date"Симса и,че не е нужно да го ъпдейтва.И ся си цъкам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Мерси сега ще пробвам да сваля някакъв ъпдейт от сайта..дано стане..ако не пак на ново ще я качвам защото се изтриват някой работи с експенжъна.. А бтв някой знае ли защо не мога да строя ?? Цъкам да си правя стени НИЩО не става. Купил съм си там "lot" и по всевъзможен начин пробвах и не става... edit: @Niki6a мерси брато не се бях сетил с ъпдейта стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Пък на мен ми крашва и ме изхвърля от играта... Някой да знае защо се получава? Става въпрос за последния експанжън Pets. Мерси предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Не си сложил крака както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 nqkoi moje li da mi kaje kak da instaliram The.Sims.2.Seasons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.