Jump to content
BulForum.com

The Sims 2

g07h

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 280
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
awe xora ne si igraite da q svalqte ne si szaslujava

1-e dosta s visoki iziskvaniq(na moq vurvi idealno,no vse pak moito pc si go biva)

2-e dosta zaspala samata igra

3-grafikata e =wc

Ми човек никой не те пита дали ти харесва или не ... аз лично познавам хора който са луди по Симс и имат мизерни компютърчета ама пак искат да играят Симс 2

П.С: Не разочаровай хората :cry

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Добрееее...значи да не каже някой че не съм изчел всичко ама така и не успях да намеря отговора на моя проблем.Играта си ми върви добре,със Win XP Pro-SP2 съм и нямам проблеми от тази страна.Единствения ми е че не мога да строя и изобщо всичко свързано със Build mode-а.Значи свалих си играта от warez-а и си я mount-нах със Daemon Tools 3.47 със all emulation on.След това намерих един no-cd crack в data.bg и играта ми тръгна без да е заредено cd1,но проблема със строенето си остана.След това си я reinstal-нах и не съм слагал никакъв crack и се опитвам да си я пусна със зареден cd1 в daemon-a ама тц,тц,тц....сега дори не иска да ми я пусне....вика ми че хващало някакъв emullation mode и да съм го спрял.....аман от бози....ако някой е минал по този трънли път и е намерил начин нека каже щото така искам да строя че 1,3,1,3,1,3 две не видя....tnx предварително!

• 2 months later...

pi4ove imam sledniq problem kogato vlezna v igrata i vsi4ki sgradi mi gi da se edno sa ot hartiq kolite sashto i nqkoi drugi detaili ina4e si varvi no ako iskam da vlezna v nqkoq kashta, dori da si napravq semeistvo mi blokira.V read me-to pishe 4e moga da imam problem s karata mi ATI RADEON 9550 i da si svalq nai novite driveri ot saita.Svalih gi no ne pomogna.Kajete mi ako nqkoi e imal sashtiq problem i go e opravil ili ako nqkoi znae ot kakvo moje da e.Blagodarq vi

Единствения ми е че не мога да строя и изобщо всичко свързано със Build mode-а.Значи свалих си играта от warez-а и си я mount-нах със Daemon Tools 3.47 със all emulation on.След това намерих един no-cd crack в data.bg и играта ми тръгна без да е заредено cd1,но проблема със строенето си остана.След това си я reinstal-нах и не съм слагал никакъв crack и се опитвам да си я пусна със зареден cd1 в daemon-a ама тц,тц,тц....сега дори не иска да ми я пусне....вика ми че хващало някакъв emullation mode и да съм го спрял.....аман от бози....ако някой е минал по този трънли път и е намерил начин нека каже щото така искам да строя че 1,3,1,3,1,3 две не видя....tnx предварително!

ами и аз имах проблеми с Build Mode но то просто се оказа че крака който съм позвала е бъгав нещо.

опитаи да си свалиш нов крак, има работещ в http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sims2.htm . аз мисля че ползвах този който е за dvd версията въпреки че сам инсталирала от cd.

диска обаче си го зареждам с Nero Image Drive, много добра програма за image files, само един кусур има - работи само с .nrg и .iso формат.

ами и аз имах проблеми с Build Mode но то просто се оказа че крака  който съм позвала е бъгав нещо.

опитаи да си свалиш нов крак, има работещ в http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sims2.htm .  аз мисля че ползвах този който е за dvd версията въпреки че сам инсталирала от cd.

диска обаче си го зареждам с Nero Image Drive, много добра програма за image files, само един кусур има - работи само с .nrg и .iso формат.

много благодаря. :D :) :D . И аз имах същия проблем. Ако някой знае отде да си дръпна и expansiona-а ще е супер.

• 4 weeks later...

Имам едно въпросче!

Искам да регистрирам играта в сайта на ЕА, защото там има разни благинки, като нови предмети и разни други, но не става със серийния номер, с който съм инсталирал The Sims 2, защото вече е бил използван за регистрация. Пробвах и с разни генератори на серийни номера, цял ден копирах и пействах, ама все същото съобщение ми излиза: "Серийния номер е невалиден или вече е регистриран" :cry . Та, въпроса ми е има ли някой от вас регистрация в сайта и ако да, може ли да ползвам неговия акаунт и парола /няма да злоупотребявам разбира се/, за да мога да си дърпам от там...или да ми дадете някакъв съвет как по дявалите да стане това :angry1

Може да ми пратите ПМ :wub:

Вече е излезнала и nigthlife.

• 5 weeks later...
  • 1 month later...

Imam sledniq problem sus Sims2 Nightlife: Izteglih q cqlata no purviq .rar file ot vtoriq disk e corruptnat. Izteglih go o6te 2 puti no pak ne stava. Zapo4vam da si mislq 4e e uploadnato kofti i molq ako nqkoi e uspql da go iztelgli kato horata da pi6e...ili napravo da go prati:)

Imam sledniq problem sus Sims2 Nightlife: Izteglih q cqlata no purviq .rar file ot vtoriq disk e corruptnat. Izteglih go o6te 2 puti no pak ne stava. Zapo4vam da si mislq 4e e uploadnato kofti i molq ako nqkoi e uspql da go iztelgli kato horata da pi6e...ili napravo da go prati:)

su6tata istoriq i pri men brat4e ama sq kat pisa poglednah i sa go opraili pi6e fixed i naistina we4e ba4ka

tenks 4e pisa ta sega 6te pukam pi4ki

• 2 weeks later...

Аз пък имам проблем с инсталирането на The sims 2 nightlife След като се инсталира започва да ъпдейтва The Sims 2 и ми иска 4-тия диск Сложих го, но не го приема Така пробвах няколко пъти но не стана Първо инсталирах играта с DEAMON tools а после и с Alcohol 120% и двете са най-новите версии но пак не ми приема 4-тия диск Пробвах и да превърна диска в .iso или .sue файлове и така не стана Ако някой е имал този проблема и е успял да се справи с него нека да пише защото много искам да играя на тази игра Благодаря предварително :D

• 1 month later...
Аз пък имам проблем с инсталирането на The sims 2 nightlife След като се инсталира започва да ъпдейтва The Sims 2 и ми иска 4-тия диск Сложих го, но не го приема Така пробвах няколко пъти но не стана Първо инсталирах играта с DEAMON tools а после и с Alcohol 120% и двете са най-новите версии но пак не ми приема 4-тия диск Пробвах и да превърна диска в .iso или .sue файлове и така не стана Ако някой е имал този проблема и е успял да се справи с него нека да пише защото много искам да играя на тази игра Благодаря предварително :D

имам абсолютно същия проблем и с nightlife и с university. ако някой има идеи да ги каже, щото вече ми идва да разбия клавитурата в монитора (първия път, когато ги инсталирах, нямах такъв проблем и главата ми не го побира!)

10х предварително!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...