Botev1912 Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Сложи ли крака. Ако да uninstall на Clone CD. И моунтваш първи диск с DAEMON Tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Аз имам друг проблем Не мога да строя нищо свързано с къщата ми (Стени,плочки,врати,прозорци и др.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rap_m Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 trqbva da si slojil cracka i da mauntne6 1 disk 4rez daemon tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Hubava e, no 6te mi otneme mnogo vreme da ya svalyam, za6toto e na 4cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Vyzmojno li e da se zapishe igrata s Daemon tools? Az sym s 3.46 Ne sym rabotil s toja Alkohol i predpochitam DTools Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Da ima cheat za simoleoni?Ne mi se tarsi,6toto dneska preinstalirah windows(172 zarazeni faila ot neta ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 ама моя проблем не е свързан с парите ,а с играта!!! колкото и пари да имам пак не мога!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_net Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Какво ще кажете за Тhe Sims 2 University Expansion Pack? Дали скоро ще се появи в Warez.ru? Oсвен това искам да попитам дали мога да използвам update с кракната версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 wowowo kva tupnq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 хах сега пак ще почнат с безбройните Expansion Pack-ове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 awe xora ne si igraite da q svalqte ne si szaslujava 1-e dosta s visoki iziskvaniq(na moq vurvi idealno,no vse pak moito pc si go biva) 2-e dosta zaspala samata igra 3-grafikata e =wc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 awe xora ne si igraite da q svalqte ne si szaslujava1-e dosta s visoki iziskvaniq(na moq vurvi idealno,no vse pak moito pc si go biva) 2-e dosta zaspala samata igra 3-grafikata e =wc <{POST_SNAPBACK}> Ми човек никой не те пита дали ти харесва или не ... аз лично познавам хора който са луди по Симс и имат мизерни компютърчета ама пак искат да играят Симс 2 П.С: Не разочаровай хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 искам да попитам,тъй като съм с уин 2003,ще тръгне ли при мен,ако знаете.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Добрееее...значи да не каже някой че не съм изчел всичко ама така и не успях да намеря отговора на моя проблем.Играта си ми върви добре,със Win XP Pro-SP2 съм и нямам проблеми от тази страна.Единствения ми е че не мога да строя и изобщо всичко свързано със Build mode-а.Значи свалих си играта от warez-а и си я mount-нах със Daemon Tools 3.47 със all emulation on.След това намерих един no-cd crack в data.bg и играта ми тръгна без да е заредено cd1,но проблема със строенето си остана.След това си я reinstal-нах и не съм слагал никакъв crack и се опитвам да си я пусна със зареден cd1 в daemon-a ама тц,тц,тц....сега дори не иска да ми я пусне....вика ми че хващало някакъв emullation mode и да съм го спрял.....аман от бози....ако някой е минал по този трънли път и е намерил начин нека каже щото така искам да строя че 1,3,1,3,1,3 две не видя....tnx предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Явно нищо не си чел. Uninstall CloneCD или друга подобна програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
NTX Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 pi4ove imam sledniq problem kogato vlezna v igrata i vsi4ki sgradi mi gi da se edno sa ot hartiq kolite sashto i nqkoi drugi detaili ina4e si varvi no ako iskam da vlezna v nqkoq kashta, dori da si napravq semeistvo mi blokira.V read me-to pishe 4e moga da imam problem s karata mi ATI RADEON 9550 i da si svalq nai novite driveri ot saita.Svalih gi no ne pomogna.Kajete mi ako nqkoi e imal sashtiq problem i go e opravil ili ako nqkoi znae ot kakvo moje da e.Blagodarq vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Единствения ми е че не мога да строя и изобщо всичко свързано със Build mode-а.Значи свалих си играта от warez-а и си я mount-нах със Daemon Tools 3.47 със all emulation on.След това намерих един no-cd crack в data.bg и играта ми тръгна без да е заредено cd1,но проблема със строенето си остана.След това си я reinstal-нах и не съм слагал никакъв crack и се опитвам да си я пусна със зареден cd1 в daemon-a ама тц,тц,тц....сега дори не иска да ми я пусне....вика ми че хващало някакъв emullation mode и да съм го спрял.....аман от бози....ако някой е минал по този трънли път и е намерил начин нека каже щото така искам да строя че 1,3,1,3,1,3 две не видя....tnx предварително! <{POST_SNAPBACK}> ами и аз имах проблеми с Build Mode но то просто се оказа че крака който съм позвала е бъгав нещо. опитаи да си свалиш нов крак, има работещ в http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sims2.htm . аз мисля че ползвах този който е за dvd версията въпреки че сам инсталирала от cd. диска обаче си го зареждам с Nero Image Drive, много добра програма за image files, само един кусур има - работи само с .nrg и .iso формат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 ами и аз имах проблеми с Build Mode но то просто се оказа че крака който съм позвала е бъгав нещо.опитаи да си свалиш нов крак, има работещ в http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sims2.htm . аз мисля че ползвах този който е за dvd версията въпреки че сам инсталирала от cd. диска обаче си го зареждам с Nero Image Drive, много добра програма за image files, само един кусур има - работи само с .nrg и .iso формат. <{POST_SNAPBACK}> много благодаря. . И аз имах същия проблем. Ако някой знае отде да си дръпна и expansiona-а ще е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Кажете дали си заслужава да я тегля тая игрица ?? П.П.Пичага Sims 2:University ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Имам едно въпросче! Искам да регистрирам играта в сайта на ЕА, защото там има разни благинки, като нови предмети и разни други, но не става със серийния номер, с който съм инсталирал The Sims 2, защото вече е бил използван за регистрация. Пробвах и с разни генератори на серийни номера, цял ден копирах и пействах, ама все същото съобщение ми излиза: "Серийния номер е невалиден или вече е регистриран" . Та, въпроса ми е има ли някой от вас регистрация в сайта и ако да, може ли да ползвам неговия акаунт и парола /няма да злоупотребявам разбира се/, за да мога да си дърпам от там...или да ми дадете някакъв съвет как по дявалите да стане това Може да ми пратите ПМ Вече е излезнала и nigthlife. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 i az taka iskah da se registriram ama ne mojah 6toto igrata mi ne e originalna i posle iskah da si instaliram University i ne6to se pretzaka i q isrih Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonshade Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Imam sledniq problem sus Sims2 Nightlife: Izteglih q cqlata no purviq .rar file ot vtoriq disk e corruptnat. Izteglih go o6te 2 puti no pak ne stava. Zapo4vam da si mislq 4e e uploadnato kofti i molq ako nqkoi e uspql da go iztelgli kato horata da pi6e...ili napravo da go prati:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Imam sledniq problem sus Sims2 Nightlife: Izteglih q cqlata no purviq .rar file ot vtoriq disk e corruptnat. Izteglih go o6te 2 puti no pak ne stava. Zapo4vam da si mislq 4e e uploadnato kofti i molq ako nqkoi e uspql da go iztelgli kato horata da pi6e...ili napravo da go prati:) <{POST_SNAPBACK}> su6tata istoriq i pri men brat4e ama sq kat pisa poglednah i sa go opraili pi6e fixed i naistina we4e ba4ka tenks 4e pisa ta sega 6te pukam pi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Аз пък имам проблем с инсталирането на The sims 2 nightlife След като се инсталира започва да ъпдейтва The Sims 2 и ми иска 4-тия диск Сложих го, но не го приема Така пробвах няколко пъти но не стана Първо инсталирах играта с DEAMON tools а после и с Alcohol 120% и двете са най-новите версии но пак не ми приема 4-тия диск Пробвах и да превърна диска в .iso или .sue файлове и така не стана Ако някой е имал този проблема и е успял да се справи с него нека да пише защото много искам да играя на тази игра Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Аз пък имам проблем с инсталирането на The sims 2 nightlife След като се инсталира започва да ъпдейтва The Sims 2 и ми иска 4-тия диск Сложих го, но не го приема Така пробвах няколко пъти но не стана Първо инсталирах играта с DEAMON tools а после и с Alcohol 120% и двете са най-новите версии но пак не ми приема 4-тия диск Пробвах и да превърна диска в .iso или .sue файлове и така не стана Ако някой е имал този проблема и е успял да се справи с него нека да пише защото много искам да играя на тази игра Благодаря предварително имам абсолютно същия проблем и с nightlife и с university. ако някой има идеи да ги каже, щото вече ми идва да разбия клавитурата в монитора (първия път, когато ги инсталирах, нямах такъв проблем и главата ми не го побира!) 10х предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.