Jump to content
BulForum.com

The Sims 2

g07h

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

17 Септември. "Sit down and shut up", че и warn хванах заради един $)&! който искаше да я рекуестна...

Ако не греша занчи че няма бъгове в нея (поне с такова впечетление съм остал) :unsure:

Дано играта е по-добра от другите. Не, че те са лоши, ама имат недостатъци.

<ironic mode>Май не е излязла !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</ironic mode>

При златен статус играта се записва на златен диск, който е много по-издръжлив от обикновените и се предава на разпространителите, които правят копия на играта от тоя златен диск.

Затварям темата и моля, проверявайте nforce.nl дали играта е наистина излязла. Защото ако е излязла и не е кракната също нищо не можем да направим освен да ви посъветваме да идете до пулсар :)

• 2 weeks later...

Отварям темата отново тъй като играта излезе :)

4CD и засега има версия без крак. Можета да я свалите от тук: http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/The.Sims.2....lone-CLONEGAME/

Единствено е ннужно да маунтнете cd-тата с Alchohol 120%. Яко я нямате пробвайте с Daemon Tools. Това е...

утре може да излезе и крак :) ще го сложим или направо новата версия ще replace, ще видим.

Отварям темата отново тъй като играта излезе :)

4CD и засега има версия без крак. Можета да я свалите от тук: http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/The.Sims.2....lone-CLONEGAME/

Единствено е ннужно да маунтнете cd-тата с Alchohol 120%. Яко я нямате пробвайте с Daemon Tools. Това е...

утре може да излезе и крак :) ще го сложим или направо новата версия ще replace, ще видим.

С Daemon ако пробвам кво ще стане ? Пробвано ли е ?

Виждам само 2 сд-та по 50 парчета. Другите качват ли се ?

И сд 4 се появи начи всичко е на 100 :punk

Dreamer да знаеш че ме кефиш.

с Daemon си работи. пробвано е.

Начи няма да се спи. Ша се омажим с една 48 и часова игра и ощи как. :)

Нали трябва да разберем всички начини за тепена на симове. :devil

А сестрата като я набара и тя...

Мястото на ФТП-то свърши. Dreamer кво следва чистене или качване на торнета ?

Хари Потър е дошъл на warez-сцената и с някав мега-бърз ъплоуд е накачурил в нашия warez играта от името на Dreamer (който в случая няма никаква заслуга - всичко бат Хари е направил). И така с магиите...

Качих малко игри от торрента, тия които смятам за по-важни, че много хора въобще не гледат във форума, а голяма част от хората, които гледат форума не проверяват темата за новите игри :)

Най накрая... крака ще го пробвам веднага щом мога-сега тегля 2-пи диск и инсталирам 1-ви.

ЕДИТ: Dreamer rulez

]Ave i az v4era po4nax da ia downloadvam i neska se svali,nadiavam se da e dobra.Eto Review i screens

Offtopic:Ave kato instalna igrata mi iska dx9.c kato se opitam da go ka4a ama kato stigna do setup ne stava ni6to a napravo mi kazva 4e instalaciqta e dovur6ena,puskam da vidia koia versia mi e ama o6te e dx9.b :sick niakoi moje li da pomogne?6toto purvite 4asti na igrata mnogo mi haresaxa.

И аз имам проблем със Симса...значи инсталирах го и всичко си беше ОК след това го пускам и ми иска диск...слагам аз крака и като го пусна повча в началото едно зареждане и веднага ме изхърля :( От какво може да е :confused :( :wacko: :blink: :huh: :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...