g07h Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Ето на този линк има цената на играта>>> http://gameswelt.de/pc/screenshots/detail.php?item_id=41223 В БГ кога ли 6те доиде ...Е не оргиналната де!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 То и за Half-Life 2 има цена ама .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 17 Септември. "Sit down and shut up", че и warn хванах заради един $)&! който искаше да я рекуестна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Симс 2 вече е златна и в Европа ще дойде на 17 Септември. Темата може да се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Само да попитам-какво ще рече златна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Мисля, че означава, че вече е готова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Ако не греша занчи че няма бъгове в нея (поне с такова впечетление съм остал) Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Дано играта е по-добра от другите. Не, че те са лоши, ама имат недостатъци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 При златния статус, играта е готова за предаване на издателите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 <ironic mode>Май не е излязла !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</ironic mode> При златен статус играта се записва на златен диск, който е много по-издръжлив от обикновените и се предава на разпространителите, които правят копия на играта от тоя златен диск. Затварям темата и моля, проверявайте nforce.nl дали играта е наистина излязла. Защото ако е излязла и не е кракната също нищо не можем да направим освен да ви посъветваме да идете до пулсар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Отварям темата отново тъй като играта излезе 4CD и засега има версия без крак. Можета да я свалите от тук: http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/The.Sims.2....lone-CLONEGAME/ Единствено е ннужно да маунтнете cd-тата с Alchohol 120%. Яко я нямате пробвайте с Daemon Tools. Това е... утре може да излезе и крак ще го сложим или направо новата версия ще replace, ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Отварям темата отново тъй като играта излезе 4CD и засега има версия без крак. Можета да я свалите от тук: http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/The.Sims.2....lone-CLONEGAME/ Единствено е ннужно да маунтнете cd-тата с Alchohol 120%. Яко я нямате пробвайте с Daemon Tools. Това е... утре може да излезе и крак ще го сложим или направо новата версия ще replace, ще видим. <{POST_SNAPBACK}> С Daemon ако пробвам кво ще стане ? Пробвано ли е ? Виждам само 2 сд-та по 50 парчета. Другите качват ли се ? И сд 4 се появи начи всичко е на 100 Dreamer да знаеш че ме кефиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Аз не съм пробвал... :/ ще видиш скоро и останалите цд-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 с Daemon си работи. пробвано е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 с Daemon си работи. пробвано е. <{POST_SNAPBACK}> Начи няма да се спи. Ша се омажим с една 48 и часова игра и ощи как. Нали трябва да разберем всички начини за тепена на симове. А сестрата като я набара и тя... Мястото на ФТП-то свърши. Dreamer кво следва чистене или качване на торнета ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Абе не мога да рабера как стават тия магии... Уж на 17 излиза пък вече я има. Ама аре, няма лошо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Хари Потър е дошъл на warez-сцената и с някав мега-бърз ъплоуд е накачурил в нашия warez играта от името на Dreamer (който в случая няма никаква заслуга - всичко бат Хари е направил). И така с магиите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Качих малко игри от торрента, тия които смятам за по-важни, че много хора въобще не гледат във форума, а голяма част от хората, които гледат форума не проверяват темата за новите игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 E sa po4vam da e instalvam 6toto si legnah v 8 4asa sutrinta i sa stavam 4 diska sa se svalili dosta byrzo. Ina4e dano si zaslujava az starite sims gi igrah malko i mnogo byrzo mi omryznaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Най накрая... крака ще го пробвам веднага щом мога-сега тегля 2-пи диск и инсталирам 1-ви. ЕДИТ: Dreamer rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Гледам, че е на 4 CD-та ... :ph34r: Какви са изискванията?? В .nfo-тата нищо не намерих по този въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 The Sims 2 System Requirements Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 ]Ave i az v4era po4nax da ia downloadvam i neska se svali,nadiavam se da e dobra.Eto Review i screens Offtopic:Ave kato instalna igrata mi iska dx9.c kato se opitam da go ka4a ama kato stigna do setup ne stava ni6to a napravo mi kazva 4e instalaciqta e dovur6ena,puskam da vidia koia versia mi e ama o6te e dx9.b niakoi moje li da pomogne?6toto purvite 4asti na igrata mnogo mi haresaxa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Slain линка който си дал не бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 И аз имам проблем със Симса...значи инсталирах го и всичко си беше ОК след това го пускам и ми иска диск...слагам аз крака и като го пусна повча в началото едно зареждане и веднага ме изхърля От какво може да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.