THE_RAVEN Posted April 29, 2003 Share Posted April 29, 2003 Imam problemi sys ISO-to. Deamon Tools ne go mountva. Kvo da pravq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 29, 2003 Share Posted April 29, 2003 Imam problemi sys ISO-to. Deamon Tools ne go mountva. Kvo da pravq? Ami samo Demon Tools-a li moje da otwaria ISO-ta ? Probwai s druga programa. WinRar, WinISO, UltraISO, IsoBuster.... Nai-dobre naprawi slednoto za da prowerish dali ne e skapano ISO-to : pusni si WinRar (mai wersia >3 triabwa za da raboti s ISO-ta) i otidi na faila bez da go otwariash, sled towa natisni test. Po neobiasnimi za men prichini ako otworish ISO-to s WinRAR-a komandata Test e neaktiwna, no ako samo si go izbral faila i natisnesh Test - stawa. Ako ima greshki shte znaesh zashto ne moje da ti go mount-ne Demon Tools. Ako niama greshki togawa ima weroiatnost da ne e standartno ISO (sector size razlichno ot 2048) i togawa mojesh da si go konvertirash w WinISO naprimer. Towa e pri uslowie che Demon Toolsa poddurja samo ISO-ta sus sector size 2048 (kakto Nero-to) koeto obache mi se struwa malko weroiatno. Uspeh. K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 29, 2003 Share Posted April 29, 2003 Може и файла да е скапан при даунлоада. За съжаление не виждам файл с контролни суми (crc, svf, md5 или нещо подобно), с който да се провери целостта на даунлоада. Лошото е, че не всички си правят труда да ъплоадват тази ценна информация, заедно с основния архив Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted April 30, 2003 Author Share Posted April 30, 2003 Kato go testvah s winrar mi kazva "No archives found in the selected files and folders". A na site-a e ka4en kato gotovo iso, ne kato rar-ove (ako tva ima zna4enie). Probvah d ago otvorq s WinIso, ama pak mi dava sy6toto syob6tenie kato na deamon-a..."Cannot open file: "It appears to be an invalid format image". Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted April 30, 2003 Share Posted April 30, 2003 precakan e znachi, tova ponqkoga stava kao se extractva ot rar-a na men veche tri puti mi se e sluchvalo s razlichni igri, za tova sega vinagi si pazq rar arhiva predi da otvarqm isoto. Koj go e kachval tova iso i otkude?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted April 30, 2003 Share Posted April 30, 2003 Az imah podoben problem s Poser 5. Pri instalaciq po edno vreme vnezapno se bugva6e i krai. Kakvo li ne opitah. Nakraq go burn-ah na edno cd ot ISO-to i voala - stana. Ne znam za6to, no moje i ti da opita6 moje da se polu4i. Vse pak ti preporu4vam cd-to da e rw. Nadqvam se da sum pomognal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 30, 2003 Share Posted April 30, 2003 Затва основния извод е: ако обичат тези, които ъплоадвад, да качват svf, crc, md5, sha1 или други контролни суми, особено за глеми архиви като iso images. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 30, 2003 Share Posted April 30, 2003 Kato go testvah s winrar mi kazva "No archives found in the selected files and folders". A na site-a e ka4en kato gotovo iso, ne kato rar-ove (ako tva ima zna4enie). Probvah d ago otvorq s WinIso, ama pak mi dava sy6toto syob6tenie kato na deamon-a..."Cannot open file: "It appears to be an invalid format image". Znachi towa koeto moga da obobshtia e che iso-to ti e skapano. Ostawa wuprosa dali i na servera e takowa. Interesno mi e dali twoeto ISO e tolkowa goliamo kolkoto towa na servera i dali si polzwal za swalianeto mu niakoia programa ot roda na FlashGet ili GetRight koiato slaga drugo razshirenie na faila dokato go downloadwa i sled kato prikluchi go maha towa razshirenie i po towa mojesh da razberesh che downloada e prikluchil ili si go swalial ISO-to sus niakoi FTP client. Ta wij za wseki sluchai dali filesize na twoeto iso e 385400832 bytes kakto kazwa searcha na warez.ru-to che triabwa da bude i ako e taka ti ostawa samo da chakash niakoi drug koito go e swalial weche da spodeli tuk che pri nego e OK za da zapochnesh da durpash nanowo. P.S. Sega se seshtam i za druga wuzmojnost - da pomolish niakoi ot tezi koito imat priak dostup do servera da check-nat dali faila tam e OK - towa weche shte razsee wsichki sumnenia dali da go teglish nanowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 30, 2003 Share Posted April 30, 2003 С риск да стана банален, пак ще кажа, че всички тези сизифови усилия щяха да бъдат напълно излишни, ако имаше някаква контролна сумичка Ако за всеки архив трябваше да се правят такива проверки и такъв обмен на постове във вареза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted May 10, 2003 Author Share Posted May 10, 2003 uf... Po malko mi e ISO-to :/ 6e dyrpam pak maj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted May 11, 2003 Author Share Posted May 11, 2003 pak go svalih... I pak e sy6toto! Koj go e ka4val tva? Da si priznae vednaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 pak go svalih... I pak e sy6toto! Koj go e ka4val tva? Da si priznae vednaga Ами в директорията пише, че е "uploaded by ProcDump" Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted May 11, 2003 Author Share Posted May 11, 2003 Emi togava toz individ da kaje ot kyde go zel, ko e pravil i ba4ka li pri nego !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 Abe tolkowa li mnogo ti triabwa towa neshto. Az go imam na CD mai. Neznam dali e sushtoto, na moeto pishe "Longman Dictionary Of Contemporary English (3rd Edition)" predi malko go instalirah da wida kwo e. Na CD-to e 366 MB. Ako go naprawia na ISO i go RAR-na neznam kolko sha izleze ama sha go uploadwam ciala wechnost s 32 kbps. Oswen towa cd-to e zashtiteno sus c-dilla mai i shte triabwa da naprawia image-to s clonecd primerno i sled towa da prowera dali se instalira prawilno, za da niama pak nepriatni iznenadi... Ako kajesh che go iskash, i si gotow da chakash, pochwam nedei ma slusha che se oplakwam Imam oshte edin takuf podoben rechnik : "Oxford Talking Dictionary for Windows 95 and Windows 3.1 Version 1.0, February 1998" - 552MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 Kicko, slu4aino da znae6 tva 3rd edition za koq godina sa vodi. 6tot gledah prezentaciq za Longman dictionary 2003 -> ei tva e re4nik maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted May 11, 2003 Author Share Posted May 11, 2003 @kicko: mnogo 6te sym ti zadyljen ako go napravi6 tva! @Dragonfly^: 3rd edition-a e za 2003. I az mu gledah prezentaciq v daskaloto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 3rd edition-a e za 2003. I az mu gledah prezentaciq v daskaloto... Mnogo silno se sumniawam da e ot 2003-ta, az tozi disk ne pomnia ot koga go imam no predpolagam che e ot pone 10 meseca. EDIT (dobaweno sled okolo 2 chasa) : Ako towa koeto turish izglejda taka http://www.longman.com/ldoce/cdrom/index.html (click on "CD-ROM online tour") znachi moeto shte te razocharowa Datite na failowete na CD-to sa ot 2000-ta godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted May 12, 2003 Share Posted May 12, 2003 mai nqma da imame vuzmojnosta da se nasladim na versiq za 2003 godina Neka ako na nqkoi vse pak mu popadne da ima predvid i da q upload-ne, PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted May 12, 2003 Author Share Posted May 12, 2003 emi... jalko togava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 12, 2003 Share Posted May 12, 2003 emi... jalko togava... Taka i taka sam go pochnal, do utre sutrinta sha e gotow. Ako iskash si go drupni da imash pone towa dokato chakash da se poiawi 2003-kata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.