Denchev Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Телефонът е КАТО НОВ!!! Аксесоарите в кутията са неразпечатани! От както е купен ,заводския протектор на задния му капак не е махан. Няма Galaxy J5 ,на който гърба да не му е на точки и издран. Тук всичко е като ново. Стъклото е със стъклен протектор още от изваждането от кутията. Дори найлончето на хоум буттона стои. УНИКАТ !!! Цена 150 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted October 4, 2018 Author Share Posted October 4, 2018 ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Здравей, сутринта в 08:19 ти писах за телефона и така и не получих отговор. Сега по обяд е продаден на друг... хубаво е да има някакъв ред, не е коректно така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted October 4, 2018 Author Share Posted October 4, 2018 Коректно е,защото през нощта е бил резервиран. Аз не мога цяла нощ да ъпдейтвам теми. А и твоето съобщение не беше точно като "Купувам го" "Здравей, може ли малко повече информация за телефона Samsung Galaxy J5? Година,характеристики и защо го продаваш? Има ли проблеми и колко му държи батерията? " Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Аз го купих. Тъй като това ми 4 или 5ти телефон закупен от него му имам номера записан в телефона. В 20.30 снощи го резервирах, дори искаше да отида да го взема още тогава, но бях на една ракийка та нямаше как. Да се изяснят нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Ами преди да купя нещо искам да знам какво купувам. Ако знаех, че е резервиран нямаше да пиша. Така се заблуждават хората, които търсят. Безаварийно ползване на новия собственик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.