head_up Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Търси се домашен аудио стерео усилвател, нещо от порядъка на 2x15-2x30W / 4 ома. По-мощен няма смисъл, по-маломощен - също, но все пак за някой и друг ват - няма проблем. Трябва задължително да има AUX вход - ще се вързва с PC, за това същата работа би свършило тяло от класическа аудио уредба без колоните, ако ще и да е с неработещо CD/TYPE, все тая е, стига звукът да е чист. Не се търсят екстри, но ако ги има са добре дошли. Дистанционно не ми трябва. Тонкорекциите са екстра, може и с тях, може и без тях. Най-ниската цена на нещо отговарящо на тези параметри печели Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 https://vikiwat.com/audio-usilvatel-ukc-av-339a-karaoke-usb-port-sd-slot-mp3-fm-bg.html Такъв устройва ли те? Имам същия на вид, но друга "марка". В книжката пише 75W, но няма толкова, на Викиват инфото е по-близо до истината. На мен обаче ми е нужна мощност и затова съм склонен да го продам/заменя. Ползвах го досега 5 пъти, включително на 12V. Има корекции Ниски/Високи както на микрофонните входове, така и на външните източници; има вход AUX, също линеен изход. Има и дистанционно, което е малко и не е особено комфортно. Някои флашки разпознава, други - не, но това за мен не беше важно, просто го пробвах дали наистина работи. Може да са били с различен от FAT32 формат, не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted September 30, 2018 Author Share Posted September 30, 2018 Честно казано - тия ги гледах, доста краен вариант е. Не им вярвам много-много на точно на тоя тип усилвателчета - много китайско-китайски ми изглеждат, подозирам и че звучат като такива За това писах като алтернатива на усилвател някое тяло от уредба, там обикновенно се влага някакво старание (горе-долу) като ще пише марка отгоре. А съм сигурен, че на доста хора им се мотаят вкъщи или мазето такива остатъци от "едно време". Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Да, определено не звучи като hi-fi система, но за караоке партита включително на открито (за каквото основно го взех) върши чудесна работа. Ако не намериш висококачествен усилвател, пиши - ще се разберем за цена. П.П. Когато търсих усилвател, в продавалниците попадах и на обяви за остатъци от аудио-системи, затова пробвай и там с различни ключови думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.