Jump to content
BulForum.com

Richard Burns Rally

Dreamer

Recommended Posts

Pi4ove mnooo gadno.Na4i kato pusna igrata i si po4vam da igraq i tragvam.Dobre do tuka 6.No kato dam nastrani i ne6te.S dve dumi nemoa da zavivam.Sminih klavi6ite s drugi i pak ne6te.Tova ot kakvo moje da e i kak moga da go opravq.

EDIT:Opravih se , no igrata ne6to ne mi hairesva mnoo e trudno upravlenieto.

Как се оправи, ако може да ми кажеш?

• 2 months later...
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

TOPIC RESURRECTION!

Няма да влизам в спорове с хората, които на харесват RBR и не могат да спрат да точат лиги над Colin, аз само ще кажа, че след като пробвах RBR, Colin ми стана безкрайно скучен (играл съм всяка от петте части).

Пиша, за да питам, дали още има желаещи за мулти? Виждам, че са наизлизали куп версии на rbr.net но още не съм пробвал никоя, не знам дали има смисъл и дали ще има с кой да караме.

Аз съм с RBRnet 3.0b и мисля няма по-нова версия.За джиткане след 8 вечерта можем да се пробваме.

Ами хайде кажете ден, ама ако може малко по-отрано и да поиграем. Малко съм го позабравил Ричард (както и всички други ралита между другото :bgrin: ), ама бързо ще си го спомня. Кръвта вода не става :P

• 2 weeks later...

Ей,най-после има свободно място и си свалих играта.Първи впечатления/за около 15-20 мин играене/:играя на максимални детайли,но графиката не ме впечатлява особено много/обаче ще го преглътна/Стигаме до управлението-много трудно.Честно казано не съм се сблъсквал с по-трудно в игра от този жанр.Надявам се,че не е направена с тайната цел да се играе с волан,защото ще трябва да я изтрия.има някои доста пресилени моменти по време на каране,ама нормално,все пак е игра.Дано за час-два да посвикна с нацелването на пътя

.Честно казано не съм се сблъсквал с по-трудно в игра от този жанр.Надявам се,че не е направена с тайната цел да се играе с волан,защото ще трябва да я изтрия.има някои доста пресилени моменти по време на каране,ама нормално,все пак е игра.Дано за час-два да посвикна с нацелването на пътя

Точно с тази цел е направена. Да се кара с волан. Поне с волан е далеч далеч по-приемливо. Поради тази причина и аз не е играя и най-вероятно няма да взема участие в новия шампионат. Иначе ако си играеш с настройи и упорито каране може и с клавиатура да е подкараш, но едва ли ще е като с волан.

Не я настъпвай, Velvet. Просто хвърляй едно око на километража, въпреки, че не изглежда, че се движиш с толкова, колкото показва, управлението си е съвсем реалистично за показаната от брояча скорост :D

Е може би не съвършено реалистично, но си е доста реално, гледал съм часове видео от кокпита на WRC коли. Управлението е гадничко, да. Да не говорим колко лесно се троши колата, тука малко са се пресилили, но...

А за да се почувстваш съвсем зле, ето ти едно видео на една от английските отсечки :P

Побъзиках филтрите,за които doc писа и нещата започват да се нормализират.Само трябва да си поиграя известно време,за да си наглася завиване,гас и спирачките както трябва и следва голямото четене за настройките в самите ралита,защото като ги погледнах и свят ми се зави/направо е нужно да се зарина с техническа литература на английски,за да схвана всичко/

Ебати,отказвам се,с клавиатура ми се струва просто невъзможно да се управлява колата.Излитам на сравнително елементарни завои и то със скорост около 100 км/ч...с трабантче да съм ще ги мина без поблем,ама тука не.Играта може и да е хубава при подходящо устройство за управление,но настройките са на доста високо ниво и изискват известна/направо голяма/ техническа грамотност относно автомобили,която при повечето хора няма как да е на лице.Ако намера някакъв пад или волан може пак да пробвам,ако не-ще чакам новияКолин

Велвет, с клавиатура е невъзможно. Посветих много време на тези опити, а дори не успях да мина последната мисия на драйвинг скуул. Купих си волан и след месец игра счупих рекорда на всички отсечки във Франция, Финландия и Америка. :D

Аз минах драйвингскуул-а,но вече по ралитата става много сложно и просто ще ми отнеме адски много време,за да карам прилично и да бия рекордите.сега съм на по 30-40 секунди след тях.И пак си късам нервите.Може би другия месец ще купя волан..и без това ми се иска да имам,та тогава ще видим как е

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...