Jump to content
BulForum.com

Richard Burns Rally

Dreamer

Recommended Posts

Спийд-а ви пада, тъй като докато сваляте едновременно и свалят от вас. Личи си, че не сте ъплоудвали и незнаете цаката, че ъплоуд и даунлоуд си пречат макар и не много ;)

тва по принцип са два съвсем различни канала които не се влияят един от друг. ако при торрент клиентите е друго.. незнам. ако не... си в голяма грешка.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
тва по принцип са два съвсем различни канала които не се влияят един от друг. ако при торрент клиентите е друго.. незнам. ако не... си в голяма грешка.

Може и за + тарифите да важи само. При мен, а и при няколко други приятели, все на Д+, при едновременно ползване на ъплинк и даунлинк, скороста на ъплоуд(при новите тарифи) е 16-17, а на даунлоуд не повече от 60-65. При изключване на едното проблема се оправя.

Момчета,днес си инсталнах игрицата,тръгва интрото и като дойде време да зарежда менюто ми излиза следния error:Error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso :confused и като дам ОК ме хвърля на десктопа :angry1 Като влеза в тая дир има един .pso файл,дето е 1КБ голям.Какво да правя?Благодаря предварително :)

Момчета,днес си инсталнах игрицата,тръгва интрото и като дойде време да зарежда менюто ми излиза следния error:Error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso :confused  и като дам ОК ме хвърля на десктопа :angry1 Като влеза в тая дир има един .pso файл,дето е 1КБ голям.Какво да правя?Благодаря предварително :)

Видеокартата ква ти е ? Ако е по-стара мисля, че е от нея.

ATI Radeon 7500

Ми май от нея ще да е. На мен също не ми тръгва заради мойта GF2-Mx. Картата ти явно не подържа нужните графични ефекти. За по сигурно в реедми-то си пише кой карти се подържат и кои не.

Игрите има откъде да се свалят, а мястото, което в момента има свободно може да се използва за качване на неща, които няма откъде да свалите.

EDIT: Игрите от торрента ще ги качим на warez-а като дойдат нови хардове.

Игрите има откъде да се свалят, а мястото, което в момента има свободно може да се използва за качване на неща, които няма откъде да свалите.

EDIT: Игрите от торрента ще ги качим на warez-а като дойдат нови хардове.

оооо нови хардове :D . Няма проблеми тогава :woot

Айде готово. Download:

09.03.04.Richard.Burns.Rally-RELOADED (Torrent - Local Speed)

т'ва ми го блокира Ad-aware. ;) 'що така?

освен това писмото за потвърждение на регистрацията ми в torrent-bg.com беше направо изпратено в junk mail на пощенската ми кутия в hotmail.com :confused

.. и сега и т'ва:

Акаунтът ти вече е активен! Обаче изглежда, че не си влязъл в него автоматично. Най-вероятната причина за това е, че си изключил употребата на cookies от браузъра ти. Браузърът ти трябва да поддържа cookies, за да използваш акаунта си. Моля те позволи употребата на cookies, след което се опитай да влезеш отново.

:angry: ;)

E-mail адресът **********@hotmail.com не беше открит в базата данни.

е, т'ва вече е прекалено. :angry1 аз ли съм малоумен или тук има някаква "врътка" :evil

Kato pusna igrata i kato si naglasq rezoluciqta... davam START i mi puska igrata i kogato prevar6at vsi4ki reklami mi pi6e 4e nqkav "shared pixel..." :wacko: 

Kvo da pravq???

Ми нисто ти си с МX нали? Или с видео дето не подаржа pixel...

Но мисля че има един начин!

Da s MX440 64 MB sam

E videoto da ne podarja  :cry

kaji Na4ina :sayjin

Не съм сигурен но пробвай и ако стане пиши ми

"STATICBUFFERS" -> Set this to fix the Geforce 4 MX440 crash bug for

nvidia drivers below version 43.80

тва се пише като дадеш на иконата на десктопа десен бутон и след тва в таргет добави тва STATICBUFFERS и си качи драивери за видеото под 43.80 :wacko:

Ако не стане пробваи така но вместо Splintersell да е Richard Burns Rally

download your video card driver 45.23 (do not use later versions)

2 download 3d analyzer v2.31

3 press select and choose the file x:\Splinter Cell Pandora Tomorrow\offline\system\splintercell2.exe

4 set the following options :

DirectX DeviceID's

VendorID: 4098

DEVICE ID: 20812

Pixel and Vertex Shader

force max. pixels of shader version 1.4: checked

skip pixels of shader version 1.1: checked

skip pixels of shader version 1.4: checked

skip pixels of shader version 2.0: checked

force low precision pixels more shader: checked

Remove Stuttering

quality mode: checked

5 run the game(splintercell2.exe) and enjoy it!

• 2 weeks later...

Pi4ove mnooo gadno.Na4i kato pusna igrata i si po4vam da igraq i tragvam.Dobre do tuka 6.No kato dam nastrani i ne6te.S dve dumi nemoa da zavivam.Sminih klavi6ite s drugi i pak ne6te.Tova ot kakvo moje da e i kak moga da go opravq.

EDIT:Opravih se , no igrata ne6to ne mi hairesva mnoo e trudno upravlenieto.

• 4 months later...

Яко яко яко ама МУЛТИ-то що така тъпоооо....

Обаче понеже съм упорито копеле или съм пропуснал нещо по-напред.

Ще кажа ,че ако си инсталирате пач-а 1.2 и rbrnet 2.1 си върви във мулти без ама никакви проблеми.Тествах ги и двете и всичко е точно.Наслаждавай те се....

Link

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Най-сетне можем да видим конкуренция на Colin McRae Rally.

Colin Mcrae rally няма конкуренция!!! тва заедно с Rally Championship са най-великите рали цъкалки. А колкото до Richard Burns Rally -> :sick :sick :sick . Драйфа ми се!!! тоя пич даже не се състезава бе! Е виж ако направят за петер Солберг нямам нищо против, но на този етап тва ми се струва ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!

Пропуснал си само да кажеш дали това е всеобщо мнение или само твое лично.

Определено тва е мое лично мнение, макар, че не съм единственият... СИГУРЕН СЪМ!!!

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...