tracker Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Продаден. Продавам градски велосипед Phoenix Рамка: Phoenix, стоманена, на муфи, вертикална тръба - 53 см, хоризонтална тръба - 58 см Вилка: Phoenix, стоманена Преден обтегач: Shimano FE Заден обтегач: Diamond Скорости: 12 (2х6) Курбели: Phoenix, 40-48t Задни венци: Shimano MF-ZH06 SiS 14-28t Шини: Phoenix Гуми 28": предна 37-630 (27х1 3/8) CST City, нова, задна 32-630 (27х1 1/4) Kenda Glacier, нова, едната вътрешна и тя е нова. Седалка: ABi Цвят: черен калници багажник степенка Всичко по велосипеда функционира. Велосипедът върви много леко. Цена 120 лв. Намира се в с. Труд. За контакти - ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Може би не разбирам, както ще ме изкараш, ама защо ми се струва, че рамката и вилката са криви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted August 22, 2018 Author Share Posted August 22, 2018 Нямам нито време, нито намерение да влизам в излишни пререкания и спорове с никой, камо ли пък да определям нечия чужда компетентност. Всеки е свободен да си каже мнението, и да направи преценка сам за себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Може би не разбирам, както ще ме изкараш, ама защо ми се струва, че рамката и вилката са криви? Тя тази "класика за ценители" по принцип никога не е излизала права дори от завода. Имах го същия, та говоря от опит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackxxx Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 На предната капла със сигурност има криви спици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.