FENA Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Подарявам много стар полу-компютър (без хард диск и захранване) - Dell Dimension 5150. До преди година и малко е работил, но в момента не мога да гарантирам, че дъното функционира все още. В кутията има и 2бр. оптични устройства, които също не знам дали са работещи. Ако никой няма интерес да вземе останалото от въпросната машина, ще отиде на вторични суровини. Само за гр.Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 АЗ! Прати телефончето на лични, че съм ти го загубил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimi_k Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Ако колегата се откаже го взимам. Прати ми телефона си на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted August 20, 2018 Author Share Posted August 20, 2018 Ако колегата се откаже го взимам. Прати ми телефона си на лични. Колегата писал пръв го "отнесе". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.