megunkar Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Здравейте,надявам се някой да успее да ми помогне. Имам проблем с видеонаблюдението. До вчера камерите си работеха перфектно,но днес се опитах да ги пусна и всичките дават черен екран. Излиза ми часовника,дава индикация,че записва,но освен черен екран,друго няма на записа. Възстанових фабричните настройки,въведох наново IP-то и нищо. Отчита си запис,но камерите не предават. Може ли някой да ми каже от какво,евентуално, ще е този проблем? IP камери са с ДВР. Гледала съм ги на лаптопа и телефона,сега обаче освен черен екран на всяка,друго няма.Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 След като има дата и си отчита запис, вероятно захранването на камерите или комуникацията с тях /кабел или входове на самия DVR/ е отишла. По-скоро вижте захранванията. А най-добре се обърнете към човека/фирмата, която ги е монтирала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.