Antares Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 Клавиатурата е механична и използва Outemu Blue switches, които са еквивалент на сините суичове на Cherry MX - цъкащи, "леки", не изискват голямо усилие за натиск, удобни за писане: Outemu Blue-Натиск: 2mm (+/-0.3mm)-Пълен ход: 4mm-Необходима сила: 50gf (+/-5gf)-50 милиона натискания Клавиатурата има доста режими на подсветката, може да се превърне на дискотека, може и да е с постоянна светлина. В този клип е направено добро ревю, демонстрирани са различните режими на подсветката: Клавиатурата я имам от една година, за което време единствено съм бърсал прах. В момента е старателно почистена. Изиграл съм грубо към 1500 часа само в Steam s въпросната клавиатура и не е мръднала. wasd клавишите, както се вижда и от снимките са като нови. За хората, запознати с типовете механични суичове е ясно, но съм длъжен да спомена - клавиатурата не е от най-тихите. В момента съм сложил гумени пръстени в клавишите за да намалят шума, но същевременно леко увеличават необходимото усилие за натиск. При желание на купувача - мога да ги махна, преди да я изпратя (при всички положения ще ги изпратя в комплекта), но дори и да не са махнати - клавишите се свалят лесно, пръстените се свалят и махат изключително бързо. Лека демонстрация на някои от режимите на подсветката, шума от писане, съм направил в този клип.Снимки има в olx обявата. Цена: 55 лв. Целта на продажбата - искам да си взема клавиатура с кафяви суичове, а тази не иска да ме оставя За контакти - ЛС, посещавам форОма ежедневно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.