Pechenata Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Interesno mi e da chuia koia e nai-smeshnata ili pyk nai-typata replika s koiato sa Vi svalqli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w-e-s-t-4-o Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 "abe i az izkam samolet ama ei na nqmam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Сестра ми каза: Приличаш ми на Дженифър Анистън А тя дори не е блондинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Не са реплики,отправяни към мне,но са култови.И определено са тъпи:“Откога богините се разхождат сред простосмъртните?”. А може би: “Чудя се дали би искала да разхладиш прелестното си тяло в басейна зад шестетажното ми имение?”. Или нещо подобно… Link to comment Share on other sites More sharing options...
piezo Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 "Lele lele , 4akai da ne te odarq s taq shteka 4e kyvto si fin..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 "6te nameri6 li mqsto za men v tvoeto surce" edin priqtel taka gi zaribqva momi4etata koito kakto toi kazva use6ta 4e 6te mu vurjat a we ne znam ama sum bil svidetel na 1 kak taka mu vurza makar 4e ne be6e koi znae kolko hubava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted September 2, 2004 Author Share Posted September 2, 2004 Az poneje imam tatuirovka na gyrdata i edin mi vika "Baby mnogo hubav tatus imash moje li da blizna,za da vidq dali e istinski ili relefen?" Idwa edin i mi wika "Izwinqwai imash li ogynche" i az si wadq zapalkata i mu q dawam i toi, "az ne sym ti iskal ogynche prosto te popitah dali imash,ako nqmash shtqh da ti podarq" i az mnogo se qdosah,zashtoto byrzah i posle mi dosajdashe da sme hodili na kafe :> "Baby vozila li si se na neumornata mi karutsa?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 edna mi vika "znaesh li 4e vashte sa kradci?" vikam "shto da sa kradci??" i tq mi otvrashta s "ami zashtoto sa otkradnali vsi4ki zvezdi ot nebeto i sa ti gi slojili v o4ite" ... pri koeto se o4akva da reagiram s neshto romanti4no.... NO ..... izpadnah v neupisuem isteri4en naludni4ev smqh s cel da q otteg4a i da ne me zanimava pove4e, poneje "kavaler" se vodq i ne sam ot toq tip kadeto kazvat direktno 4e neshtat da imat neshto obshto s momi4etata... kakto i da e smqh da staa Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Ole mnogo si hubav nosi6 li pra6ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 "ne si tolkova tup kolkoto izglejdash na pruv pogled" ama i do dnes se 4udq svalqshe li me bazikashe li me... kato mi kaza 4e iskala da izlezem as i kazah 4e trqaa si opraa windowsa purvo i mai se obidi... znam li da se opravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Гледах го в един филм: "Имаш страхотни крака!В колко отварят?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 "Ха, ти снощи не беше ли синеок?! Зелени лещи ли носиш днес или съм те объркала с друг и кой, по дяволите, е бил той?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Наскоро влезнах в едно заведение,където работи една моя приятелка и с влизането ми се чува-"Оооо...ти трябва да имаш сестра Ваня,много си приличате и двете сте страшно красиви".Аз естесвено нямам никаква сестра и само казах-"Добър опит пич!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Абе или не са ме сваляли или аз съм полуидиот та не съм разбрал. Имам някаквото усещане че съм полуидиот и без това така че сигурно съм пропуснал... Все пак и без да е свалка най-мразя като ми кажат:"яяяя каква коса имаш. мога ли да я пипна? що не си направиш расти?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Георги,ти може да си полуидиот,ама и аз имам такива съмнения за себе си.Дори понякога се съмнявам дали не съм станал пълен идиот.Ама иначе мен като ме свалят обикновено го разбирам малко по-късно,а не на момента.Май наистина съм идиот Но иначе помня една случка от моя живот.Бяхме някъде на запиване и най-накрая завършихме в Силвъра/сегашния Сакс/.И вече след някакви количества алкохол си дадох почивка и се облегнах върху една чашка с водка на бара.Всички с мен бяха излезли да се разходят на въздух,с едно изключение,което се подпираше като мен на чаша.И някой ме тупа лекичко по гърба и аз се обръщам.Гледам две мацки ми се ухилили и ми викат,цитирам-"еий,много си сладък,може ли да те цункаме".И аз щото се бях напил или може би щото съм идиот им казах "може,ама защо".Та както и да е говорихме си нещо с тея мацки/едната се казваше Любов,това го запомних/,после едната падаше по стълбите,повръщания и прочие.Забавно си беше де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Най тъпата реплика, с която са ме сваляли беше : Тя - "Надолу ли сте ?" Аз - "Да." Тя - "Добре." След това натисна бутона на асансьора с надпис "1" и ме свали чак до първия етаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Невър Фърст,според мен ти си се заблудил,че те свалят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Никога не съм знаел как се сваля момиче...И когато помолих един приятел за съвет, той ми довери : "Отиваш при нея, поглеждаш я под ъгъл , усмихваш се и казваш - Хей, маце, искаш ли да се тресеме?" Тогава реших, че е по-добре да си остана непросветен, отколкото да тръгна да ръся глупости и да ставам за смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 "Малко си тъп но точно това ме кефи в теб" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Никога не съм знаел как се сваля момиче...И когато помолих един приятел за съвет, той ми довери : "Отиваш при нея, поглеждаш я под ъгъл , усмихваш се и казваш - Хей, маце, искаш ли да се тресеме?"Тогава реших, че е по-добре да си остана непросветен, отколкото да тръгна да ръся глупости и да ставам за смях <{POST_SNAPBACK}> Този начин на сваляне ми напомня за Джоуи и неговото гледане под ъгъл и казване със свалячески глас:Здрасти!Кааак сиии? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Невър Фърст,според мен ти си се заблудил,че те свалят... <{POST_SNAPBACK}> Hektik , че как да съм се заблудил?? Не е възможно - от 6-тия етаж чак до първия ме свалиха. По-ефективна свалка от това - здраве му кажи . Иначе по темата - аз обикновено ги режа ,преди да имат възможност да ме свалят ... Edit--- Забързана, То моите майтапи обикновено са толкова тънички ,че човек обикновено не ги вижда Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 О,Никога Пръв,чак сега разбрах твоя тънък майтап,прости ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 "Колко метра си?" Тва е щот съм висок кум 192 см Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 ммм ... сега .... само веднъж .. хайде два пъти .. са ме сваляли .. може и повече да е било де. значи единия път една мацка и пратих снимка на крака си .. и тя каза че имам много секси крака ... да ви показвам ли .. снимката или да ви обясня, че краката са ми адски слаби (както и самия аз) и с космати .. кое им е сексито .. не знам и аз .. "най-лошото" е че и се вързах еи ми го и кракът: другото по-фрапиращо .. отиваме на едно тъпо запиване едно момиче и още 3-ма .. естествено аз се напих доволно и отивам до кенефа, правя каквото правя .. и нали излизам си .. и гледам оназ отвън и ми вика: "Е то опашка имало" .... еи после как се смях ... опашка ... мухахаха .. мани че и беше хубава .. ама аз прост .. прост .. трябваше да и дам да опърди кочана. веднъж се зарибявах с една приятелка .. и заспах .... мали как ме е срам !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Аз съм в лавката на даскалото и там едно момиче ме пита: -Има ли гевреци без дупка? След тоя въпрос останах Ужасен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.