Midex Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Неразпечатан, 10 метра - имам същия (5 метра), който ползвам постоянно на различни източници и наистина е много стабилен като изработка. Специална цена само за форума - 10 лева, просто няма да го ползвам, иначе цените им започват от 18-20 и нагоре. Запазен за divanov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Ако случайно не го вземе е за мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2018 Author Share Posted July 30, 2018 Ще го вземе в 19 часа...ако не ти е спешно, чакам още няколко същите след време - да ти запазя един? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 И за мен един, ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2018 Author Share Posted July 30, 2018 Кабелът вече е в divanov. @pamporov, ще ти отделя един като пристигнат и като минавам за нещо към Кючука, ще мина да ти го оставя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2018 Author Share Posted July 31, 2018 Темата отива в архива - ако още някой иска такъв кабел, да ми пусне ЛС, понеже сигурно ще остане още един излишен тъй като 'раптора' не се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 13, 2018 Author Share Posted August 13, 2018 Пак отварям темата, понеже кабелите дойдоха - отделил съм по един за pamporov и raptora, но пак ми остават излишни, тъй като бях поръчал и за един колега, който няма да е в града до септември или октомври, след това пък аз имам заминаване и т.н., така че неговите са свободни. Кабелите и цената са същите като в първия пост - 10м-10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwall Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Ще взема един.Тел на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Аз не бързам, когато имаш възможност - тогава. Но не се отказвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 16, 2018 Author Share Posted August 16, 2018 Хубаво е, че не бързаш, понеже не знам кога ще имам път към тебе. П.П. Остана само един кабел, понеже вчера wwall взе един и днес ми се обади, че иска още един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Пламене, ще го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2018 Author Share Posted August 20, 2018 Темата е приключена - останаха 3 кабела и ги пазя за Раптор (който ще си го вземе незнайно кога), за charmock (който в момента е на морето) и за pamporov (който много се разкарва насам-натам и не мога да го намеря). П.П. След няколко дена така или иначе ще поръчвам още 2 за моя колега, за който писах по-горе че не е в града, така че ако на още някой му трябва кабел, да ми пусне едно ЛС преди да съм ги поръчал, за да добавя и неговия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Ще ме умориш - занеш каква отвеяна кратуна съм, не ми ли се обадиш няма да се сетя... Само да знаеш, след 3 дни отивам в Девин, после на море отново и като нищо може да отперим след 10.09 както си блея като агънце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2018 Author Share Posted August 20, 2018 Ами щом и ти ще се шматкаш насам-натам...освен да дам твоя на diggarss, който преди малко си поръча един на ЛС, а за тебе да поръчвам допълнително - таман ще пристигне докато се върнеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Никакъв проблем - аз нямам бърза работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2018 Author Share Posted August 22, 2018 Хубаво щом нямаш - твоят вече отиде по предназначение, а другият на charmock ще го дам на kodi, който също си поиска един на ЛС...не за друго, ами тази година няма да ходя на море, а вие двамата ще ходите, та ви налагам рестрикция в чакане щото злобея (най-неблагородно). Затварям темата, за да не се пише повече в нея - за тебе, за Асен и за моя колега ще поръчам допълнително ; ако и някой друг иска - да ми пусне ЛС преди да съм ги поръчал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.