Midex Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 В последните 2 години ползвах 2 чифта абсолютно същите като тези, но за късмет преди месец в рамките само на седмица изгубих навън и двата чифта. Заради това си поръчах още няколко чифта, но единият май ми е излишен, защото ми се дублира дори и като цвят на стъклата. Очилата са с пълна UV защита (тествал съм ги лично) и са напълно поляризирани (към тях давам и картичка за тестване на поляризацията). С алуминиево-магнезиеви рамки с гумени накрайници. Още са си в найлончето, като гарантирам за всичко гореизброено, тъй като отдавна съм спрял да купувам "някакви" очила - лично аз ползвам същите, тъй като са добри. Продават се за 8 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Вземам ги и тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 Е значи пакетна цена 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.