rambo Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Zdravejte iskam da popitam, niakoj igrae li tazi igra. Molq zainteresovanite da postvat. Priatno razglejdane i blagodarq za otdelenoto vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Да заинтересуван съм от тази игра. Играя я често. Превъртял съм е с Фауст, но с Джаз стигам до подредбата на един надгробен камък от малки парченца. Просто това не мога да го мина. Ако някой го е минал моля да пише, защото искам да стигна по-нататък. Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Tazi igra da ne bi da prilicha na Jazz Jackrabit 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Tazi igra da ne bi da prilicha na Jazz Jackrabit 2? <{POST_SNAPBACK}> Не разказва се за двама герои, коити изживяват своите приклюлечения. Играта при единия е коренно различна при другия. Ето линк към нея тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Ужасно е тъпа, с ужасен контрол и звук и всичко. Не си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w-e-s-t-4-o Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Да заинтересуван съм от тази игра. Играя я често. Превъртял съм е с Фауст, но с Джаз стигам до подредбата на един надгробен камък от малки парченца. Просто това не мога да го мина. Ако някой го е минал моля да пише, защото искам да стигна по-нататък.Мерси предварително! <{POST_SNAPBACK}> i az stigam do tam i tova nz i nz ako nqkoi q igrae neka da kaje dve tri prikazki Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Ужасно е тъпа, с ужасен контрол и звук и всичко. Не си заслужава. <{POST_SNAPBACK}> Не съм съгласен. какво им е на звука и контрола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 i az sym q igral mnoo me drazni 4e za da ide6 nqkyde ( deto ti mesti glednata to4ka , nz kak mu e to4noto ima ) ne cyka6 na kraq na pytekata koqto vijda6 , ami malko predi da svyr6i Ina4e igrata e mnogo dobre 4e e na BG , grafika , zvuci -=> dovolen sym stignh do 3-4 nivo nqkyde ( edni det pu6at , edni s edna zniq , edin magazin na kei ..... ) i ne go minah Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 ТРЯБВА МИ РАЗБИВАЧКА НА ПАРОЛИ.БЛАГОДАРЯ ЗА МИНУТКАТА ВНИМАНИЕ. <{POST_SNAPBACK}> Тоя пост не е за тука. Темата е за Jazz i Faust, доколкото виждам, а твоето желание можеш да поръчаш тук Ама да ти кажа, че не е редно да питаш за такива програми, защото могат админите и модераторите да ти изтрият поста и да ти пуснат 20%. Ти си преценяваш. Прочети правилата на форума тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 При мен курсура си се наглася както иска. Ту прихване hot spot-а ту го изпусне. Играчите не ходят точно там където им посоча. Музика няма реално. Има някакво тинтири минтири което само дразни. За купищата бъгове да не говоря. Изобщо играта повече къса нерви с глупостите си отколкото да впечатли с история което е най-важното в quest-овете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 QUOTE(GeorgiK @ Sep 3 2004, 11:32 AM) !--QuoteEBegin-->При мен курсура си се наглася както иска. Ту прихване hot spot-а ту го изпусне. Играчите не ходят точно там където им посоча. Музика няма реално. Има някакво тинтири минтири което само дразни. За купищата бъгове да не говоря. Изобщо играта повече къса нерви с глупостите си отколкото да впечатли с история което е най-важното в quest-овете. <{POST_SNAPBACK}> Това е твое мнение и айде да не се караме. За теб играта е лоша, но на мен ми харесва. Сега може нещо контролите да са ти разбазикани, но това е друг въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Пич не се караме. Аз си казах мнението, ти - твоето. Не те карам да не харесваш играта. Играй си я. Просто обясних защо не ми харесва. Направих го защото ти попита. Нямам никаква полза от това да те убеждавам че играта е тъпа. Не го правя. Have fun with the game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Пич не се караме. Аз си казах мнението, ти - твоето. Не те карам да не харесваш играта. Играй си я. Просто обясних защо не ми харесва. Направих го защото ти попита. Нямам никаква полза от това да те убеждавам че играта е тъпа. Не го правя. Have fun with the game! <{POST_SNAPBACK}> Благодаря! Нека така да е. Няма проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Are be hora niakoj niama li da kaje kak da minem tozi pazel. Mersi predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Значи преди 2-3 седмици си инсталирах Джаз и Фауст.Превартях всичко с Фауст.Но с Джаз не е толкова лесно,стигам до хижата на вдовицата и намирам шапката и празната ботилка.Но само до там. Ако някои знае как да продалжа да казва. Благодаря предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Da az znam. I az sam kat tebe s Faust si4ko s Djas do edin pazel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Da az znam. I az sam kat tebe s Faust si4ko s Djas do edin pazel. <{POST_SNAPBACK}> Ок.Кажи как да ида до гробищата ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Някй знае ли защо на мене ми дава това като я стартирам. Моля помогнете. 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
[5]AD Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Играта е твърде кратка и доста елементарна откъм загадки - според мен не си струва.Има и неприятни бъгове ( както е писано по- горе ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Аз стигам до когато магьосника ми иска 1 глава и една надгробна плоча. Взимам аз главата ама за надгробната плоча ми казва че е мноо тежка. Кво да напраа та да я взема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Някой може ли да ми даде работещ линк за да изтегля тази игра?При японците не можах да я намеря.Благодаря предварително!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.