ne3nam Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 ave venom brat kakvo stana sas Capcom vs SNK ?!?!?!?!?!?!?!?! mai nqma da moje6 da q nameri6 ili se byrkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 A da vi pitam, toq Street Fighter EX2 Plus, zashto nqma zvuk? Taka li e po princip, bez zvuk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 6, 2003 Author Share Posted May 6, 2003 ave venom brat kakvo stana sas Capcom vs SNK ?!?!?!?!?!?!?!?! mai nqma da moje6 da q nameri6ili se byrkam V zalata q nqma brat.No nese ot4aivai o6te ima nadegda BTW Tazi ve4e ili utre 6te sloja spisak s igri za PSX i PSX2 koito moja da gi zema i ka4a po4ti vednaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 A da vi pitam, toq Street Fighter EX2 Plus, zashto nqma zvuk? Taka li e po princip, bez zvuk? Ми няма звук щото сигурно е RIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 6, 2003 Author Share Posted May 6, 2003 007 Tommorow Never Dies 2Xtreme Ace Combat 3 Action Man Air Combat Aluncra Batman and Robbin Battle Arena Toshinder 2 Bio Erealls Blast Chamber Blood Lines Bloody Roar 2 B-movie Broken Helix Bugs Bunny and Taz :Time Busters Bugs Bunny Lost in Time C-12 Final Resistance Carmageddon Cnudge Warriors Colin MC Rae Rally Colony Wars Cool Boarbers II Crach Bandicoot 2 Crash Bandicoot 3 Warped Crash Bash Crisisbeat Crusader Crypt Killers CTR-Crash Team Racing Dark Stalkers Darklight Comflict DBZ - Dead Ball Zone Destrega Dino Crisis Doom Driver 2 Dynasty Warriors Egypt 1152 B.C Epedemic Fifa 2000 Fifa 2001 Fifa 2003 Fifa 99 Fighting Force Fighting Force 2 Final Fantasy VII Firo and Klawd Fisherman's Bait Formula1 Formula1 2000 Formula1 2001 Formula1 97 Frogger 2 Galaxyan Gex 3 Deep Cover Gecko Ghost Shell Grand Turismo 2 Hard Edge Herc's Adventures Hevex International Superstar Socker International Track Field ISS PRO Evolution ISS PRO Evolution 2 Jersey Devil Jet Rider Jet Rider 2 Johny Bazookatone Jupiter Strike Kensei scred Killing Zone Knight Field Knockout King 99 Krazy Ivan Legend Lost Vikings Machine Hunter Magic Corpet Marvel Vs Capcom Mech Warrior 2 Medievil Mega Madness Asterix MegaMan Legends Metal Gear Solid Mortal Kombat 4 Moter Head Moto Racer 2 NBA Live 2000 NBA Live 2001 NBA Live 98 NBA PRO 99 Need For Speed 3 Nightmare Creatures Oddworld abes exsodus Olympic Soccer PitFall 3D Point Blanic Point Blank Populus The Begining Power Racer Power Soccer Power Soccer 2 Quake 2 Rally Championship Rally Cross 2 Rampage trought time Raye Racer Rayman 2 Rayman Rush Re-Loaded Resident Evil 3 Road Rash Jailbreak Rollcage Room Final Rosco MC Queen R-type Delta Scooter Racing Shadow Gunner Slam and Jam 96 Small Soldiers Soul Reaver Spawn Speed Freaks Spider Spiderman 2 Spyro Spyro 2 Starwars Dark Forces Starwars Episode 1 Street Fighter Alpha 3 Street Skater Super Bike Racing SuperStar Soccer Pro 98 Swayman Syphon Filter Tai Fu Wrath of the Tiger Tarzan Tekken 2 Tekken 3 Tempest X3 Tenchu:Stealt Assassins The Crow: City of angels The Emperors New Groove The F.A Premier League The Gangstream Saga This is football 2 THPS 2 Time Crisis Tom and Jerry in House Trap Tomb Raider:The Lost Revelation Tommi Makinen Rally Track and Field 2 Trap Runner UEFA Champions League UEFA Striker V2000 Vr Sport PowerBoat Racing V-Rally V-Rally 2 Warzone 2000 Was Car 2000 WCW/NWO Thunder W-Gen Racing Wing Over Wipeout Wreckin Crew Xena Worrior Princess Xenocracy Tova sa igri za PSX.Te sa 168 ako ima nqkvo zgre6eno ima kajete mi za da go popravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 Abe neznam dali vie ste ka4ili Project 64, no iskam da pitam.Za nego nujen li e joystick ? Za6toto v opciite vidqh samo takava vyzmojnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 6, 2003 Author Share Posted May 6, 2003 Abe neznam dali vie ste ka4ili Project 64, no iskam da pitam.Za nego nujen li e joystick ? Za6toto v opciite vidqh samo takava vyzmojnost Ne!Moje i s joystick i s klaviatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 Samo da vi pitam neshto tuka. Ako si svalq .iso na nqkva igra i si go zapisha na disk shte mi tragne li na Playstation-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 6, 2003 Author Share Posted May 6, 2003 Samo da vi pitam neshto tuka. Ako si svalq .iso na nqkva igra i si go zapisha na disk shte mi tragne li na Playstation-a? Ako e na PSX1 6te ti targne bez problem ma na PSX2 iska mod chip koeto ne e mnogo prepora4itelno da si slaga6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 venom q kaji priqtel ima li nadejda da se play sonic adventure 1 ili 2 na pc !?!?! ima li nqkyv emulator za dc ve4e ili o6te nqma ? kofti za Capcom Vs SNK ama az prosto si znam 4e nqma da moje6 da q nameri6...prosto sym tyrsil super mnogo vreme i to kyde li ne.. ama da se nadqvame 4e ti 6te q nameri6. a q kaji za6to si slojil na site-a toz pic na dark sonic mrysnik! samo za da drazni6 4e ne mojim da igraim s nego nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 7, 2003 Author Share Posted May 7, 2003 venom q kaji priqtel ima li nadejda da se play sonic adventure 1 ili 2 na pc !?!?! ima li nqkyv emulator za dc ve4e ili o6te nqma ? kofti za Capcom Vs SNK ama az prosto si znam 4e nqma da moje6 da q nameri6...prosto sym tyrsil super mnogo vreme i to kyde li ne.. ama da se nadqvame 4e ti 6te q nameri6. a q kaji za6to si slojil na site-a toz pic na dark sonic mrysnik! samo za da drazni6 4e ne mojim da igraim s nego nali taka na4i 1 Sonic Adventure 1 i 2 gi nqma i nqma da gi ima za PC.Do kolkoto logoto na site si e mnogo qko i prosto tarsihme razli4ni picove za da stane po raznoobrazno.V logoto na site ne se izbroqvat kvi romove 6te ima v nego BTW Ti nali si navid da pi6e6 Review,samo ne kazvai ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted May 7, 2003 Share Posted May 7, 2003 Само ще помоля някой от админите да смени CHMOD (Atributes, Premissions) на тая папка за да могат и други да ми помагат с ъплоада ftp://www.warez.ru/GameZ/Playstation-By_S...Uploading_More/, че аз не мога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Mersi mnogo za Smackdown 2:Know your role Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 A we xora vidqx che ima Fighting Force, no mislq che ne e dovarshena. Tova e vaprosa dovarshena li e ili ne. Iskam sashto da pitam dali DOA X moje da se igrae na PC s nqkav emulator za PSX2 ili neshto takova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 8, 2003 Author Share Posted May 8, 2003 A we xora vidqx che ima Fighting Force, no mislq che ne e dovarshena. Tova e vaprosa dovarshena li e ili ne.Iskam sashto da pitam dali DOA X moje da se igrae na PC s nqkav emulator za PSX2 ili neshto takova? Si4ki igri sa uploadnati na FF ni6to i nqma prosto dosta dorbre se kompresirala.Kolkoto do DOAX parvo tq e za Xbox,a za Xbox nqma emulatori BTW Qk avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 I tvoq e qk sashto i pic-a, no Leifang e po-gotina ot Kasumi P.S. I ti li si fen na DOAX koga li shte pomislqt za nas PC Gamerite ot Mujki pol i da q pusnat nai-posle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 8, 2003 Author Share Posted May 8, 2003 I tvoq e qk sashto i pic-a, no Leifang e po-gotina ot Kasumi P.S. I ti li si fen na DOAX koga li shte pomislqt za nas PC Gamerite ot Mujki pol i da q pusnat nai-posle! hehehe Mi mai si li4i 4e sam DOAX fen pak i da ti kaga nese planira PC versiq izob6to zatova samo moje da se sardi6 na Tecmo i Team Ninja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Shto da se sarda prosta shte sabiram pari or zakuski 1 godina i sha si kupa Xbox+DOAX. P.S. A ti igral li si DOA ili DOAX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 8, 2003 Author Share Posted May 8, 2003 Shto da se sarda prosta shte sabiram pari or zakuski 1 godina i sha si kupa Xbox+DOAX. P.S. A ti igral li si DOA ili DOAX. I nie taka napravih me i ve4e imame Xbox+DOA3 skoto 6te imame i DOAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Kolko q zexte Xbox-a i ot kade? I kolko struva edna igra za Xbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 8, 2003 Author Share Posted May 8, 2003 Kolko q zexte Xbox-a i ot kade? I kolko struva edna igra za Xbox. 250 Euro ot Germaniq 1 igra struva ot 40-60 moje i pove4e nai mnogo do 70 Euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Znachi sha mi trqbvat 500lv. ami snosno mi zvuchi. A disk-ovete za Xbox mogat li da se kopirat ili da si pome4taq malko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 8, 2003 Author Share Posted May 8, 2003 Znachi sha mi trqbvat 500lv. ami snosno mi zvuchi. A disk-ovete za Xbox mogat li da se kopirat ili da si pome4taq malko? Moje da si pome4tae6 samo te moje da se copirat ma sledtova kato iska6 da gi pusne6 ti rabva mod chip koeto ne e mnogo prepora4itelno da ima6 BTW ako iska6 da si govorim pove4e Potarsi man na MSN 4e mnogo floodvame foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Abe tova ePSXe ne6to se pravi na gus Puskam mu Smackdown 2:Know your role i mi zastiva na 4eren prozorec.Za radost moga da izlezq s alt + F4, no ne mi se igrae na alt + F4 Konfiguriral sym vsi4ko, probvah i na XP i na 98.Kajete ot kakvo moje da e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 aue az da popitam katopusna nqkoe iso i v onova dosovskoto prozor4e vika couldn't open cpkl.dll ?? az otivam v plugins i vijdam 4e nqmam takova fail4e dali nqkoi ne moje da mi go dade ???? (stava vupros za ePSXe programkata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.