Ghetto_Freak Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Продадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiL Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 А случайно на касовата бележка не пише ли номера, на автомобила, защото на моята го пише. Другото което е за тея 55лв рискуваш да прецакаш стъклото на колата си като се нагрява за да се разлепи винетката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 24, 2018 Author Share Posted May 24, 2018 Това за стъклото не се бях сетил, но при положение, че е почти лято и слънцето нагрява предното стъкло не е ли сходно еднакво. Да пише номера на колата. Да съм честен съм спиран 5 пъти, но касова не са ми искали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Изобщо не е същото Неслучайно автостъкларите взимат между 10 и 15 лева за услугата.Имам интерес, но ми прати номер, да си поговорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiL Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Веднъж ще ти я поискат и ще се окажеш в неловка ситуация. За стъклото... Като започне да се нагрява се образуват мехури между пластовете на стъклото(от няколко слоя са) и тва няма оправия после. Така, че внимавай, кой ще сваля винетката и как ще я сваляю Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Взимат заради отнетото време. Сешоар, широка шпатула за почистване на стъклокерамичен плот, моторно масло с което се намазва върха на шпатулата и винетката е долу за по-малко от 5 минути. Пробвано на всеки вид винетка от 2015 година насам Няма образуване на мехури по фолиото между стъклото, няма останала част от холограмата върху стъклото, няма абсолютно никакви ядове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Сваля се с пистолет за горещ въздух и резецът на макетното ножче. Миналата година свалиха от колата на позната, която е думнаха и аз я взех за втората кола по средата на годината. Взеха ми 5 или 10лв. на Кобрата на Марица. Всичко стана за минути, отработили са го хората. Но си заслужава, ако ти подарят винетката. Ако ще я плащаш и ще се плаща и свалянето - отиваш и си купуваш нова, която по новите правила ще важи 1 година от датата на покупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.