Jump to content
BulForum.com

Продавам винетка за лек автомобил до 31.01.2019

Recommended Posts

А случайно на касовата бележка не пише ли номера, на автомобила, защото на моята го пише. Другото което е за тея 55лв рискуваш да прецакаш стъклото на колата си като се нагрява за да се разлепи винетката.

Това за стъклото не се бях сетил, но при положение, че е почти лято и слънцето нагрява предното стъкло не е ли сходно еднакво.

Да пише номера на колата. Да съм честен съм спиран 5 пъти, но касова не са ми искали.

Изобщо не е същото ;)

Неслучайно автостъкларите взимат между 10 и 15 лева за услугата.
Имам интерес, но ми прати номер, да си поговорим.

Веднъж ще ти я поискат и ще се окажеш в неловка ситуация.

За стъклото... Като започне да се нагрява се образуват мехури между пластовете на стъклото(от няколко слоя са) и тва няма оправия после. Така, че внимавай, кой ще сваля винетката и как ще я сваляю

Взимат заради отнетото време.

Сешоар, широка шпатула за почистване на стъклокерамичен плот, моторно масло с което се намазва върха на шпатулата и винетката е долу за по-малко от 5 минути.

Пробвано на всеки вид винетка от 2015 година насам

Няма образуване на мехури по фолиото между стъклото, няма останала част от холограмата върху стъклото, няма абсолютно никакви ядове.

Сваля се с пистолет за горещ въздух и резецът на макетното ножче. Миналата година свалиха от колата на позната, която е думнаха и аз я взех за втората кола по средата на годината. Взеха ми 5 или 10лв. на Кобрата на Марица. Всичко стана за минути, отработили са го хората. Но си заслужава, ако ти подарят винетката. Ако ще я плащаш и ще се плаща и свалянето - отиваш и си купуваш нова, която по новите правила ще важи 1 година от датата на покупка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...