Denchev Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Ето такова нещо ми трябва. За поставяне на втори хард на мястото на записвачката на Dell Latitude E6420. По 10-тина долара са от Ибей,но не ми се чака 2-3 седмици. Ако някой има или знае къде в България мога да си поръчам,да пише https://www.ebay.com/itm/2-5-SATA3-0-HDD-Hard-Drive-Module-Tray-Caddy-for-DELL-Latitude-E-series/292253660257?hash=item440bacf461:g:WSAAAOSwehZaKQ8x Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Има и в Ера, и в Жар, вероятно и другаде; В Ерата, 20лв: https://erabg.com/produktov-katalog/3625-caddy-hdd-ssd-framesata-95mm.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted May 7, 2018 Author Share Posted May 7, 2018 Не е точно това. Това е универсално. Аз искам да си е с капачето и тъй наречения изваждач,което си е част от панела на лаптопа. Иначе посоченото от теб е 4 долара https://www.ebay.com/itm/SATA-to-SATA-2nd-SSD-Hard-Drive-9-5mm-Universal-Caddy-For-Laptop-CD-DVD-ROM-Lot/162776474622?hash=item25e63be3fe:m:m5AVWkUC4mOfBNSsx8qDeMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Е това от първия ти линк също е универсално /не виждам да е показан механизма за отваряне/ От Dell не съм виждал да се продава фабрично такова. Лицевия панел се прехвърля на универсалното кади, механизма за изваждане също би трябвало да може да се присади на новото кади. Пробвал ли си дали се разглобява? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted May 7, 2018 Author Share Posted May 7, 2018 Не съм пробвал,но искам да си имам и двете неща готови за ползване. Не искам всеки път да разглобявам панелчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Е това от първия ти линк също е универсално /не виждам да е показан механизма за отваряне/ От Dell не съм виждал да се продава фабрично такова. Лицевия панел се прехвърля на универсалното кади, механизма за изваждане също би трябвало да може да се присади на новото кади. Пробвал ли си дали се разглобява? Имам такова, има механизъм за отваряне, не знам дали е на Дел, но цвета на панела съвпада напълно с този на лаптопа. Работи без грешка Купено е от ибей. Не се продава, просто уточнение за механизма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Пробвал ли си дали се разглобява? Със сигурност се разглобява. Такова само за Dell няма. Купува си едно от някой магазин и му сменя фронт панела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Има, само че за Е6410 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted May 9, 2018 Author Share Posted May 9, 2018 Само да отбележа,че колегата Black_ice ми писа ,че има точно такова,което търся. Помолих за снимка,каза ми че няма с какво да го снима.Това малко ме учуди. Ок,на доверие се грабнах и отидох на другия край на града и видях,че е универсално,точно каквото съм писал,че НЕ ИСКАМ. Но така и така бях изгорил колкото стойността му,го купих и като се прибрах,го изхвърлих,защото не пасна. Не ми е за 10-те лева,но защо се прави на ударен и твърди,че има това,което търся. Искам постът ми да остане в темата,за да се вижда. Ако трябва,нека се счита за ъп. Eто какво търся. Има го,СЪЩЕСТВУВА!!! https://www.youtube.com/watch?v=p4yG40BAemk Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Сам го видя и ти казах, че е универсално. Сам го видя и каза последно каква е цената, питах те колко даваш и от 16 лв. ти прецени, че е 10, при което се съгласих. По твойте думи цитирам "Ако не стане поне ще го продам на някой". Айде да не се плюем така. Имаш ми телефона, можеше да ми се обадиш. Няма да забогатея с твойте 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted May 9, 2018 Author Share Posted May 9, 2018 А преди да дойда,каза ли ми че е универсално? Не. Каза ,че е такова,което търся Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 С нищо не се различава от това, което си дал в първия линк. Казах ти имаш ми телефона връщаш ми го и ти давам парите. Неразбирам толкова ли е сложно. И да попитам след като го видя, защо изобщо го взе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted May 10, 2018 Share Posted May 10, 2018 Денчев, купи си от ибей и не се занимавай с глупости. Такива устройства НЕ СА универсални. Ненапразно в ибей се посочват моделите за които са съвместими. От линка ти към ибей: - Compatibility:- DELL Latitude E-series E6400/E6500/E6410/E6310/E6510- Dell Precision M2400/M4400/M4300/M4500 ( Note : The item is not compatible with M4300 in old version . Old version will work with our SKU 10018984 . You can ask us for further information on it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted May 10, 2018 Author Share Posted May 10, 2018 Да. Направих го,но трябваше да го разбера по трудния начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.