Benq Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Незнам дали е позволено но ако не е нека темата да се изтрие. Та имам един койн който в момента смятам да кешаут-на. Офертата важи само и единствено за гр.Пловдив, лично предаване на лублично място за ваше спокойствие. Предпочитам да го продам на веднъж според цената на coinmarketcap но става и на части (минимум 5000лв) Ако не се продаде до 2дни ще поискам темата да се заключи (имам кой да ми го вземе до края на седмицата ако тук няма кандитати). Знам че се изисква фиксирана цена но тя се променя доста бързо така че цената може да бъде обсъдена спрямо момента на сделката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Аз мога взема за 5 палки колкото се пада в дадения момент. Ще питам един приятел ако и той иска направо да го купим целия. Дай телефон за връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 Аз мога взема за 5 палки колкото се пада в дадения момент. Ще питам един приятел ако и той иска направо да го купим целия. Дай телефон за връзка Имаш лс. 13. Забранени са изолирани постове, несъдържащи никаква конкретна информация относно сделката, от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ", "Пиши ми на скайпа", "-----" и т.н. По преценка на конкретния модератор, такива постове е възможно да доведат до 'уорн' или мод-режим, така че го имайте предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted April 16, 2018 Author Share Posted April 16, 2018 Еднократен Бъмп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.