vkirov Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Трябва ми нет за таблет и докато рових попаднах на Макс и Булсат. Първите имат 5 гиги за 5лв, вторите 20 за 9лв, което не е никак зле. Някой в Пловдив ползва ли тези неща, да сподели мнение? Ще е само за града, така че покритието в страната не е от особено значение. С Макс имах горчив опит навремето, но те си смениха няколко пъти собствениците, та може и да е потръгнало. Ако някой има желание, моля да помага. Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Макс фалираха... за Булсат незнам , но защо са ти като можеш да вземеш от gsm оператор ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 Ами защото в мтел 20 гиги са 30лв, в булсат е 9. Макс възкръснаха наскоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 От познати, както и от мнения по други форуми, мобилните на булсат са пълен ташак. Един от повечето случаи, в които цената отговаря на получаваното. Покритие почти само в по-големите градове, като Дори на тяхната карта се виждат зелени дупки в самия град, на практика дори в града има дупки без покритие, а често е плачевно. Трябва да пробваш на конкретните места, където искаш да имаш нет, дали има на практика. Доста им оглеждах и аз офертите, но не смятам да си причинявам подобно нещо засега, докато нервите са ми ценни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 Мда, според картата им, аз съм в червеното. Четох в техния форум, че се взима само картата срещу 1.80 и ако не ти харесва, не плащаш за следващия месец и толкова. Ще мина после през офиса им, ако е така, бих рискувал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 Взех една карта от булсата срещу 1,80 - дотук - калъч, в зона с червено - no service и нито една джазга Надявам се аз нещо да не правя като хората, защото иначе ще се спукам от смях. Картата се разпознава, иска ПИН, след тва сърч на сигнал и - ядец! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 Излязох на пряка видимост и на огнено червено към предполагаемата антена и отново няма. Пробвах и с външен модем, пак няма, утре ще звъня на техническата поддръжка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.