redmadman Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 съжалявам но и аз ще се включа към хората с негативно мнение за играта наистина не струва (според мен) или пъкпросто след толкова много чакане съм очаквал повече от нея но графиката е гадна а управлението още повече освен кут сцените (които са найстина добри) май няма нищо хубаво . Но кой знае ако случайно обичаш грозни игри който не те задържат пред монитора защото са и скучни може и да ти хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danco Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 тцтцтц.Биваше да я чакам тая игра толкова време, да влизам в изискванията на играта и накрая заради видеото да немога да я пробвам, а само дразнейки и завиждаики да чета коментарите ви имам предвит за "your video do not support pix shader v1.1 or higher" Дали някои има идея как може и може и въобще да се оправи този проблем с видео-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 засега не съм я свалил но няма да се повлиая от негативните мнения на хора които сигурно биха предпочели fifa пред pes,need for speed пред gran turismo,няква глупост пред silent hill сериите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 засега не съм я свалил но няма да се повлиая от негативните мнения на хора които сигурно биха предпочели fifa пред pes,need for speed пред gran turismo,няква глупост пред silent hill сериите <{POST_SNAPBACK}> ти нали си по ъндъргроунд(то и аз предпочитам сайлен хилл,туризмо и пес-а пред другите ама това е др тема) Та по темата: Значи играта не е толкова лоша, очакванията бяха просто по големи(и наистина не е това което исках), но става за губене на време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Natatak kato te vzemat v mafiqta daje se razmurdva malko...ama pak ne e nishto osobeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Аве не мога да си настроя контролерите се си ги праа със стрелките да се движа а то ги сменя на v и f и не е чак толкова яка графиката уж големи приказки пфу Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 тцтцтц.Биваше да я чакам тая игра толкова време, да влизам в изискванията на играта и накрая заради видеото да немога да я пробвам, а само дразнейки и завиждаики да чета коментарите ви имам предвит за "your video do not support pix shader v1.1 or higher" Дали някои има идея как може и може и въобще да се оправи този проблем с видео-то <{POST_SNAPBACK}> ами за проблема с видеото мисля че има едно решение и то е нова видео карта просто твойта не подържа pixel shaiders 1.1(май така се пишеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Аве кво се оплаквате? Супер яка си е играта и с яка графика! Земете си е направете на високи детайли(ако машината ви може де ) и ще видите графика! Зарибявка е играта PS. P4 2.4 Ghz, 512 RAM, ATI Radeon 9550 и играя без лаг на High Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Moiat e P4,3GHz,1024 RAM,Radeon 9600 PRO vsi4ko na high s nai-visokata rezoluciia i neznam pak ne mi haresva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Аве кво се оплаквате? Супер яка си е играта и с яка графика! Земете си е направете на високи детайли(ако машината ви може де ) и ще видите графика! Зарибявка е игратаPS. P4 2.4 Ghz, 512 RAM, ATI Radeon 9550 и играя без лаг на High <{POST_SNAPBACK}> Супер яка графика??? Иди на очен лекар. Текстурите са миниатюрни, няма никакви детайли, само колите са що годе добре направени. А като поиграх известно време, осъзнах че и геймплея не е нещо особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Тази игра е разочарованието на годината!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Като излезе джи ти ай сан андрес ще забравим бързо за тази игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Аве кво се оплаквате? Супер яка си е играта и с яка графика! Земете си е направете на високи детайли(ако машината ви може де ) и ще видите графика! Зарибявка е игратаPS. P4 2.4 Ghz, 512 RAM, ATI Radeon 9550 и играя без лаг на High <{POST_SNAPBACK}> mda ma6inkata mi e sigurno leko slaba samo AMD A64 3200+ 1 GB DDR Ram dual chan 6800 GT ko da s prai ne mi haresva na si4ko high... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Мен си ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 v drugi otno6enia e iaka oba4e ne po gfx Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Тази игра е разочарованието на годината!!! <{POST_SNAPBACK}> Tva na veka,a ne na godinata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ima i mnogo bugove.Predi malko vidiah edin policai da leti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 http://warez.ru/games/screenshots/screenshot_1058_7.jpg Незнам що ама тая улица много ми прилича на оная, от Vice City, където е хотелът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ima i mnogo bugove.Predi malko vidiah edin policai da leti. <{POST_SNAPBACK}> ujasno mnogo sa pri, pri mene ima mn stranni bugove po darvetata i stenite i tva ne e ot PC-to i pri edin friend e taka se edno sianka ot ni6toto Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 http://warez.ru/games/screenshots/screenshot_1058_7.jpgНезнам що ама тая улица много ми прилича на оная, от Vice City, където е хотелът <{POST_SNAPBACK}> prili4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Tva na veka,a ne na godinata. <{POST_SNAPBACK}> Кво на века бе, тва е най-голямото гейм-разочарование от времето на Гай Юлий Цезар, ти само за века ще ми говориш .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 абе стига сте ми я хвалили тая игра хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 izlenala e release na Igrata ot MYTH na 3cd ta ma e RIP (nama gi ezicite samo English, nekvi tam filmcheta, ale se neznachitelni neshta). Shte q svalite li. OFFTOPIC : kajete nekoi sait ot kadeto da si gi svalqm novite igri, ma ne BG saitove. TQ MEJDUDRUGOTO TAQ DVD VERSIQ MOJE DA SI Q RAZDELITE NA 7 CD TA STAVA. IMA NEKVI "data1", "data2" i taka do 7 koito mogat da se zapishat na otdelni diskove a ostanalite failove na parviq disk kato startov i stava super qko.(za tezi koito nqmat DVD RW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 http://warez.ru/games/screenshots/screenshot_1058_7.jpgНезнам що ама тая улица много ми прилича на оная, от Vice City, където е хотелът моделите на градовете в играта са правени по реалните градове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Ами имам да кажа две думи за тази игра:ПЪЛНА БОЗА!!! Имам да кажа и още нещо:това е чисто ама чисто копие на True Crime:Street of LA.Просто си го свалете,свалете и Driv3r и ми кажете една разлика.Щото аз не открих такава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.