Jump to content
BulForum.com

Prodavam AC adapter

Recommended Posts

nova cvena 25lv

povtarqm nikade nqma da namerite takav adapter na taq cena obikolih grada dokat namera takav

ama se oakaza 4e ne mi trqbva

imashe go samo v v vikivat 35lv

se pak tova e 2100mA

Всеки знае че цените във ВИКИВАТ са поне дубъл, така че поне не се хвали че е купен от там....

Истина е, че няма адаптер в града с по-голям ампераж! За обиколих всички магазини в града (без гореспомената фирма, защото съм я сложил в черния списък) и не намерих повече от 1,5 А :angry1.

na mene mi trqbva AC adapter na 12 V obache da e s po golqm amperaj nqkoi ako ima neshto takova neka drasne 1 PM pls thx

Probvai s PC zahranvane ;)

dori i novo JNC niama da ti struva poveche ot 20 LV(a staro mojesh da si vzemesh i za 5-10 lv), namaliash mu oborotite na ventilatora (ili napravo go spirash ako ne gree prekaleno mnogo) i poluchavash perfecten traf

moiata ideia beshe da si vzema neshto po kompaktno inache sega si karam sas staro zahranvane :P

vi6 ima 4ovek deto dava 50 leva pak ti ne mu obru6ta6 vnimanie sorry za offtopica

• 2 weeks later...

онзи дето търси 12 v с по голям ампераж да си купи зарядно за акомулатори -а на някой ако му трябва нещо по специално да си навие сам аз например имам траф от 1 до 63 V през 1 волт а ампеража е 5 А прав и променлив -забележка с сичките му чаркалъци тежи над 20 кг :rolleyes: а онзи дето е казал че в викиват дублират цените е много прав там и паричната единица са дублирали тея :angry:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...