samkijot Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 монитора е Philips 190s ... проблема е, че гасне след определено време на работа(може би 20-30 сек.). като се изключи от копчето и се включи отново картината се появява, но пак така за известно време, след което отново изключва .... някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и тъй като един приятел ми го донесе, да знам какво да му кажа - да го носи ли някъде на сервиз, или да си търси друг монитор(ако ремонта е сложен/скъп). Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Процесорна платка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 А може и кондензатори. Да го занесе някъде, примерно при pamporov. Сега като се замисля, имах такъв монитор преди 100 години. Правеше нещо подобно и се оказа студена спойка на платчицата с бутоните. Някаква дребна простотия беше и започна да я прави в някакви почивни дни, да го разглобих и препоих. Още работи в офиса, май камерите са на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Да не гадаем, всичко може да е. Цена за труд - 25лв. Материалите - отделно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 190s и 170s не знам дали ползват еднакви VGA платки, но ако са същите, освен сегашният ремонт, е хубаво да се сменят кондензаторите и на VGA платката, защото при 170s картината трепти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.