biodesign Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Търся USB флашки 1 или 2 ГБ. 128, 256 или 512 МБ също няма да откажа. Задължително нови. Предпочитам Кингстън. Без бранд или ментета на бранд не ми трябват! Предложения на ЛС. Ако някой има останали в шкафа нови дискети, също може да ми пише. Без Вербатим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Колко бройки търсиш 2 гб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted February 19, 2018 Author Share Posted February 19, 2018 3-4 бройки. Но ако цената е много добра, може да взема и 10. Да уточня: МЕНТЕТА не ми трябват. Дали са нови или не - няма никакво значение. И много моля, пишете ми какво точно предлагате, а не като ikin да му вадя думите с ченгел от устата: за три ЛС успях да разбера, че предлага ментета или както там модерно се наричат "неоригинални, реплики, дуплики и т.н.". Уважавайте Вашето време, уважавайте и моето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.