Jump to content
BulForum.com

Намерено мъжко хъски в Марково, около х-л Екзотик

Recommended Posts

Кучето е намерено в района на с. Марково - Под хотел Екзотик.

Имам 4 кучета, едно от което е заключено, за да не претрепе хъскито.

До понеделник, ако никой не го вземе, го качвам и оставям в Марково да си търси късмета.

Разлепил съм в селото обяви със снимки. И съм шернал инфо в няколко групи и страници за изгубени кучета.

Стои до къщата и не иска да се маха. Снощи цяла вечер всички кучета откачаха заради него.

Прилагам няколко снимки:

IMG_5215.jpg

IMG_5212.jpg

IMG_5214.jpg

Ако някой реши да го вземе, трябва да остави телефон за връзка, ако случайно се появи собственикът, да си го прибере. Ако не...

А ако подобни теми не са позволени в раздела, се извинявам и нека бъде изтрита.

Приятелю,

Обади се на Plovdiv.24 да го пуснат като новина и веднага ще откликнат хора, които искат да го вземат за отглеждане. Казвам го от личен опит.

Изчакай още някой ден и ще му намериш нови стопани, ако не се намерят истинските. Успех.

Дано не е болно и захвърлено, защото доста често се случва. Изглежда добре гледано, има каишка и се чудя дали няма чип. Няма логика някой да си загуби кучето, ти да разлепиш снимки, инфо из нета и т.н. и никой да не го потърси. Дано се намери човек, който да го гледа, защото кучето изглежда много добро!

Ще пиша на Пловдив24 и в понеделник ще го заведа на ветеринар, да видят за чип и каква информация може да излезе от него. Благодаря.

Кучето контактно ли е? Възможно е да го поема по време на издирване на собствениците, а вероятно и за постоянно. 

Не го оставяйте на улицата!!!

Няма агресия, нито към хора, нито към животни, даже те да показват такава.

Ходи на повод без проблем, като го викна пристига. Галя го, няма проблеми. В момента е легнало в къщичката на едното ми куче, която му освободих, за да не е на дъжда. Нашийникът му не е от евтините. Не знам как никой не го търси. И в гугъл търсих с филтър през последните 24 часа и нищо. Готин пес е и бих го гледал, ако не беше мъжкият ми ротвайлер, който е голям идиот и също поех щото нямаше кой... Другите ми са женски и пак така придошли. 

Бях го затворил в отделен двор от около 1 дка и даже оставих едно от кучетата си там да не е сам, но от зор да не е затворен, разкъса мрежата. Вързах го, не спря да вие. Пуснах го и така е спокоен. Лежи в колибката. Има си нормален апетит Ако решиш, може да го видиш по което време пожелаеш, но понеже съм оставил на разни места телефона си за връзка, ако изскочат стопаните му, ще трябва да ги насоча към теб.

В една от страницата предложиха да им го закарам в приюта, но някак си  ми се свива сърцето да го закарам в клетка. 

Никакъв приют, никакви клетки, мога да му осигуря временен и/или евентуално постоянен подслон. 

Идеята ми е в никакъв случай да не се пуска по улиците и в никакъв случай да не отива в коптор, на който викат приют! 

Няма никакъв проблем ако се намерят собствениците да си го получат. Но не знаем дали са дебили, натирили прекрасно куче или хора, които може все още да не знаят, че са го изгубили. Времето ще покаже. 

Предлагам обявата да се промени на "намерено мъжко хъски в Марково, около х-л Екзотик" и да се пинне. poznai нещо против? 

Оттук насетне нахвърляй линка където можеш. Аз също ще го метна във ФБ. Отсъствам до вторник, но ако решиш, че е спешно мога да пратя човек да прибере кучето. Ти решаваш. 

Не е толкова спешно. Просто неудобство, че трябва да го затварям някъде, за да мога да изведа лошото си куче да се разходи.

Проблем по-скоро би било, че не може да стои затворено в оградено място и не може да стои вързано, та не гарантирам, че ще остане тук, макар да дава признаци, че си е у тях. Дворът ми по границата си е разграден. Втори ден го обитава така. За малко изчезва и пак се връща. Около мен може да се каже, че няма къщи.

Дай му малко време, белким някой го потърси на място, вероятно живее наблизо. Иначе и при мен ще трябва да го затворя в 30-на квадрата с колиба временно. Няма как да го пусна - в такава ситуация риска да се загуби кучето е огромен. Или вързано, или затворено. Идеята е максимално да се раздуха новината, така щото евентуално търсещите да стигнат до нея. Ако не - ще мислим съдбата му нататък. Но не на улицата, не в приют - по-добре му пусни куршум. 

За съжаление, не мога да го задържа повече. Заради него затворих и още едно от кучетата си, защото тръгна да се разгонва и не го оставя на мира.

Ако още не си сигурен дали можеш да го гледаш, да пускам да му търся дом другаде.

Това куче е просто подхвърлено, което е жалко. Ако беше мое и го бях загубил, досега да съм обърнал Света, повярвай ми. Няма как няколко дни да им няма кучето, ти да си раздухал навсякъде, включително и в Марково и никой да не се обади. А и както го гледам - няма вид на болно. Някой ще изкара късмет и ще има хубаво хъски. Много е готино, но за съжаление съм в града и нямам как да го гледам.

Последното, което се сещам е Трафикнюз. Пловдив24 са дебили и може да го публикуват и другата седмица. Трафик, които също са дебили, поне реагират на момента почти. Там доста намерени животни, се връщат при стопаните си. Пиши им, не губиш. Но все си мисля, че някой кретен просто е решил, че няма да го гледа и го е подхвърлил.

Джако е при собствениците си! 

Благодаря на всички, които допринесоха за издирването им!

Не били от Марково и затова не са видели обявите ми, а просто там са го разхождали. Камък ми падна.. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...